Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hiç hesapsız kısa bir gezi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hiç hesapsız kısa bir gezi...

Hiç hesapsız kısa bir gezi...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Hiç hesapsız kısa bir gezi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordaşımın işbaşı yapmasından dolayı, beraber gaz açmaya hasret kalmıştık. Sadece gazlamak veya yol yapmak değil, motosikletlerimize de
gereken bakımı ihmal eder olmuştuk. Çok ayıp bu duruma son vermek için önceden konuşup bugüne bir plan yaptık...
Sabah buluşup öğleden sonraya kadar hem temizlik hem zincir yağlama vs vs...

Bütün bu işleri tek tek yapıp saati 15.30 yapınca uzak bir yerler gitme mecalimiz kalmamıştı.
Biz de oturup kendi mekanımızın çevresinde hiç olmazsa kısa bir tur atalım dedik...
Soluğu Ömerli taraflarının orman içi patikalarında aldık... Gülümsüyorum

Aslında bu toprak zemin her ne kadar bizim crusier tarzı makinelere uymasa da bizler daldık içine...
Motorları temizledikten sonra neden böyle enayicesine bir işe kalkıştık o da ayrı bir cinslik...
Zaten hava da yağdı yağacak, otur evinde kardeşim... Allah Allah.... Şok oldum

Benim motordaş Ersin, nam-ı diğer Chopper28 işi azıtıp farklı açılardan kareler yakalamak
için ağaç, diken dinlemeden tepelere çıkıp, motosiklet ve doğa konulu kompozisyonlar yaratmaya soyundu...

Gerçekten de havada yağmur kokusu olsa da, ortam evde oturmadığımıza değecek
kadar muhteşemdi... Çiçeklerin bahara hazırlık coşkuları içimize ilham olmuştu...

Genç dostumun bütün yırtınmaları işte bu kare içinde, sonradan görünce uğraştığına
değdiğini gördüm... İyi bir fotoğraf için çabalamakta fayda var, bazı karelere değiyor... Dil çıkarıyorum

Toprak yol daha ilerlere gittikçe bizim için uygunluğunu yitirmeye başladı, hele hele
yeni temizlenmiş motorlar için fazla kasmaya gelmiyordu. Çamur ve taşlar yollardaydı...
Ara sıra ne kadar batıp batmadığımıza durup durup bakıyordum... Cinslik işte... Ağlıyorum

Kafamıza esen yerlerde ha bire fotoğraf çekiyorduk. Ilık bir hava, nefis bir koku ve
muhteşem bir sessizlik hakimdi ortama... Ruhumuzu dinlendirdik, nirvanaya ulaştık! Gülümsüyorum

Nirvanaya motorlarla ulaşanlar ilk bizler oluyoruz herhalde, dalıp dalıp yeşilin tüm
Çeşitlerine, sonraki günler için hayaller kuruyoruz, daha uzun ve daha uzağa yolculuklara...

Belli ki Chopper28 kardeşim işbaşı yapmanın dayanılmaz ağırlığında fıtık olmuş, her karede
ayrı bir poz vererek, özlemini şekillendiriyor, emeklilik gibisi var mı canım! Durdurun beni yahu! Delirdim

Hava kapalı ama renklerin pastel tonlarda karelerde yer almasına sebep oluyor.
Yeşil her tonda yumuşak ve güzel bir katkı sağlıyor çektiğimiz pozlarda...

Çamur deyip geçmeyin, su berrak olmasa da nasıl ve ne amaçla baktığınıza göre şekillenir...

Küçük sulama göletinin yanına inince, kenarda metal kısmı kalmış iskelenin üzerinde
artistik pozlar vermeye çalışan motordaşıma; uzaklardan gelen “çıkma sağlam değil”
sözü pek etkili olmuyor... O uca doğru devam ediyor gitmeye... Ben düşmesini bekliyorum.
Çok matrak kareler yakalayacağıma eminim ama o ses ekolu ekolu “çıkmaaaa...” diye
tekrar tekrar duyuluyor. Kenarda balık tutan çocukların sesiymiş meğerse, tabii Ersin vazgeçiyor...

Bize seslenen çocukların yanına gidiyoruz, gölette balık tutuyorlar, birkaç tane yakalayıp
zafer kazanan kahraman misali bize gösteriyorlar. O sırada bir tane daha oltaya takılan
balıkla poz bile veriyor küçük olanı... Büyümek marifet değil, çocuk kalabilmek önemli...

Havada grileşen bulutlar toplanmaya başlıyor, güneş ısrarla çıkmak için yumak yumak gökyüzünü yırtmaya çalışıyor.
Ama yağmur kararlılığı bizi ıslatacak gibi... Dur bakalım... Biz aslanlar gibi yolumuza devam ediyoruz... Toprak patikalarda, taşlı yollarda...

Sonunda yola inip evimize doğru giderken, Reşadiye taraflarında dolanıp, daha sakin tali
yollardan yemyeşil alanların kenarından güzergahımıza devam ettik, poz vermeyi de atlamadık.

Yeşili bol bulduk ya, ha bire kasım kasım kasılarak görgüsüzce çekimlere devam ettik...
Sanki altımızda Harley var ve biz “livebyit” çekimi yapıyoruz, şu hallere bakın Allahım...

Meteoroloji uzmanı Hulk, burnuna düşen ilk damlayla 15 günlük hava tahmininde bulunuyor
Ve buradan acilen topuklamak gerektiği kanaatine varıyor. Naylon motorcular, ne olacak işte!

Allahın rahmetinden kaçılmaz, sonuçta bir şekilde yağmurla buluşuyoruz.... Kendimizi evimize
çok yakın olan kebapçıya atarak erimekten kurtuluyoruz, kelle şekeriyiz ya, ıslanmayalım...

Ve günün en mühim tarafına geliyoruz, şu ana kadar olan her şey fasa fiso önemli olan tıkınmak...
Hele bu işin uzmanı Hulk sofraya oturursa beslenme şenlikleri törenle başlıyor...

Körle yatan şaşı kalkar diye bir atasözümüz vardır, kör olan ben, şaşı kalkan ise Ersin...
Benden geri kalmayan tıkınma girişimleri kameramıza böyle yansıyor, yarasın motordaşıma...

Günün, motorun ve sofranın hakkını vererek, akşamı ediyoruz... Daha nice güzel gezilere çıkmak
ve daha nice mükellef sofralara bir arada oturmak, paylaşmak dileğiyle afiyet olsun...

İşte sevgili motosiklet dostları, öğleden sonrası için kısa ama zevkli bir kısa geziyi alelacele
bu kadar toparlayabildik. Emekli bir gazetecinin, hayata yeni başlayan, yeni işbaşı yapan
bir başka motosiklet sevdalısı ile yolları bu müştereklerde birleşti.
Yolu motordan geçen herkese kazasız belasız keyifli sürüşler... Delirdim

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine harika bir gezi... Keyifle okudum. Allah kaza bela vermesin Bravo Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi gezilerini ve yazılarını dikkatle takip etmeye çalışıyorum çok başarılılar Alkışlıyorum başarılarının dewamını dilerim Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dağları bayırları fethetmişsiniz... Bravo Bravo
HULK, bu arada o nasıl marul yemektir öle yahu... Dil çıkarıyorum
güzel kareler,dewamını bekliyoruz Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, alparslan abi ellerine sağlık bizide gezdirdin muhteşem doğa bol bol oksijen .....biz çıkamıyoruz beton yığınlarından... Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, Abii Çok iyisin yaa Güzel Fotoğraflar.Bravo Havalar ısınmaya başladı. Seninde kaynamaya başlamıştır artık Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gokhan600f
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 01:00    Mesaj konusu: elinize sağlık Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezi,fotoğraflar ayrı bıryere ama yapılan yorumlar, anlatım 10 üzerinden 10 almaya hakkazanmıs elinize sağlık cok tesekkurler paylaşım için
Başa dön
gokhan600f Çevrimdışı gokhan600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.03.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bensizmi cıktınız yola Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Yemin ediyorum insan bu motorlarla bu dostlarla zor yaşlanır... Alkışlıyorum

He birde cok ozledım artik km yapmayi Çoook seviyorum

Saygilar sevgiler hürmetler...
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 13.03.2008 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özlemiştik sizin güzel anlatımlı gezi resimlerinizi.Bahar erkenden gelsinde bol bol gezip paylaşın bizimle,tabi arada yine güzel yorumlarınızı katarak. Bravo

Her resim çok güzel,hele mor çiçek,baharı özlemişiz cidden,ellerinize sağlık. Alkışlıyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 13.03.2008 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, abicim Allah içinize sindirsin, çok güzel bir gün geçirmişsiniz yine Göz kırpıyorum
Paylaşım için teşekkürler... Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 13.03.2008 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, İki kisi sakin,keyifli bir gezi olmus lokma resimleri istahımızı kabarttı keyifli ve güvenli sürüsler devamını merakla bekliyoruz Bravo
chopper28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.03.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir geziyi yine o doyumsuz anlatımınla tamamlamışsın abicim ellerine sağlık... Kazasız, belasız nice gezilere inşallah...
Başa dön
chopper28 Çevrimdışı chopper28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 13.03.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çi köfte çekti canımız..
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.03.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cruser'larla doğayı fethetme cesaretinize hayran kaldım doğruru...resimler güzel ve sanatsal çalışmalar... Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal