Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KAWASAKİ ZX 6 R motorumu buğün teslim aldım.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KAWASAKİ ZX 6 R motorumu buğün teslim aldım.

KAWASAKİ ZX 6 R motorumu buğün teslim aldım.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:33    Mesaj konusu: KAWASAKİ ZX 6 R motorumu buğün teslim aldım. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar ER 6 N makinamı sattım.
12.03.2207 çarşamba günü ZX 12 R alacakken son anda ZX 6 R karar kıldım ve aldım
gerçekten çok güzel makina kazasız allah binmek nasip etsin.
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1, hayırlı olsun keske iki foto atsaydn kardes Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun: Kardeş Allah senden razı olsun eğer 2007 zx6r aldıysan Çok gülüyorum
arsa karşılığımı aldın ayıptır sorması Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt.Eray koçum sen beni hatırlamadı herhalde villa karşılığı makinanın yanına geldiğinde kulak tıpaçı dak kulağına bence hehe Bravo
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zuhahahahhaaz ryangt, muhahahahhaz Çok gülüyorum
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1, Hayırlı ugurlu olsun güvenli,keyifli sürüsler dilerim fotoları da bekleriz
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1 demiş ki:
ryangt.Eray koçum sen beni hatırlamadı herhalde villa karşılığı makinanın yanına geldiğinde kulak tıpaçı dak kulağına bence hehe Bravo

sen arsa karşılığı satıyorsun motorları herhalde.Nedemek istedin açıkcası anlamadım anladığım şekildeyese çayır çimen de anlatırım ben sana hehe nasıl aldığımı
insan hayırlı olsun der öğrenirsin neyse

Son Mesajdan 59 saniye:

neuremencer, teşekkür ederim resimlerini eklerim .

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

sesginn, resimler eklenecek teşekkür ederim

ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1 : dostum şimdi hatırladım sizi... Kanalda kimsede 07 ZX6R olmadığı için aramızda konuşurduk,bir arkadaşın esprisiydi bu arsa olayı kendisi birazdan damlar zaten Bravo

Şaka bir yana Allah kaza bela vermesin,en güzel günler senin olsun yeni motorunla..Renk ne renk? Artık roll-on yapacağımız yeni bir kan daha geldi siteye yupppiiii Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, Ben halil abin eraycım ali abiye selamlar sen anladın teşekkür ederim sağol Bravo
Kaskın ( siyah ) camının tırnağı kırıldı birtane siyah koyu ayarla fuarda hehehe
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kazalardan belalardan korusun.Nazar değmesin inş.
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
uzunh1 : dostum şimdi hatırladım sizi... Kanalda kimsede 07 ZX6R olmadığı için aramızda konuşurduk,bir arkadaşın esprisiydi bu arsa olayı kendisi birazdan damlar zaten Bravo

Şaka bir yana Allah kaza bela vermesin,en güzel günler senin olsun yeni motorunla..Renk ne renk? Artık roll-on yapacağımız yeni bir kan daha geldi siteye yupppiiii Gülümsüyorum

2007 model 4.700 km .Kawanın asil rengi eksozun sesini duydumu markasını sen anlarsın.Çok temiz makina
Congo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 13.03.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun uzunh1. Kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.

As I Walk Through The Valley of The Shadow of Death,
I Take a Look at my Life and Realize theres not Much Left...
Başa dön
Congo Çevrimdışı Congo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 13.03.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1, kazasız belasız kullanırsın inşallah
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 13.03.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal