Tarih: 13.03.2008 - 00:33 Mesaj konusu: KAWASAKİ ZX 6 R motorumu buğün teslim aldım.
Evet arkadaşlar ER 6 N makinamı sattım.
12.03.2207 çarşamba günü ZX 12 R alacakken son anda ZX 6 R karar kıldım ve aldım
gerçekten çok güzel makina kazasız allah binmek nasip etsin. _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
ryangt.Eray koçum sen beni hatırlamadı herhalde villa karşılığı makinanın yanına geldiğinde kulak tıpaçı dak kulağına bence hehe _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Tarih: 13.03.2008 - 00:42 Mesaj konusu:
uzunh1, Hayırlı ugurlu olsun güvenli,keyifli sürüsler dilerim fotoları da bekleriz _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ryangt.Eray koçum sen beni hatırlamadı herhalde villa karşılığı makinanın yanına geldiğinde kulak tıpaçı dak kulağına bence hehe
sen arsa karşılığı satıyorsun motorları herhalde.Nedemek istedin açıkcası anlamadım anladığım şekildeyese çayır çimen de anlatırım ben sana hehe nasıl aldığımı
insan hayırlı olsun der öğrenirsin neyse
uzunh1 : dostum şimdi hatırladım sizi... Kanalda kimsede 07 ZX6R olmadığı için aramızda konuşurduk,bir arkadaşın esprisiydi bu arsa olayı kendisi birazdan damlar zaten
Şaka bir yana Allah kaza bela vermesin,en güzel günler senin olsun yeni motorunla..Renk ne renk? Artık roll-on yapacağımız yeni bir kan daha geldi siteye yupppiiii _________________
ryangt, Ben halil abin eraycım ali abiye selamlar sen anladın teşekkür ederim sağol
Kaskın ( siyah ) camının tırnağı kırıldı birtane siyah koyu ayarla fuarda hehehe _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
uzunh1 : dostum şimdi hatırladım sizi... Kanalda kimsede 07 ZX6R olmadığı için aramızda konuşurduk,bir arkadaşın esprisiydi bu arsa olayı kendisi birazdan damlar zaten
Şaka bir yana Allah kaza bela vermesin,en güzel günler senin olsun yeni motorunla..Renk ne renk? Artık roll-on yapacağımız yeni bir kan daha geldi siteye yupppiiii
2007 model 4.700 km .Kawanın asil rengi eksozun sesini duydumu markasını sen anlarsın.Çok temiz makina _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız