Tarih: 13.03.2008 - 15:18 Mesaj konusu: canıma tak etti artık söküyorum plakayı :@
Evet arkadaşlar artık canıma tak etti.Son 2,5 aydır bir kez 93 ile bugun de 87 ile radara girdim olup olmayacak yerlerde radar koyulmaya başlandı artık resmen para tuzağı oldu bunlar.İlk radar cezasını yediğimde kuraldır dedim çok sorgulamadım ancak bugun başımdan geçen olay beni çileden cıkardı ;
izmir/çiğli carrefour önündeki yolu bilenler bilir 4 şeritli bir yol 87 km gibi bir hızla seyir halindeydim ki yolda çevirme oldugunu gördüm çektim sağa neyse dediler radara girdim dedim kaçla gidiyordum 87 gülümsedim doğrudur memur bey dedim neyse evrakları verdim ehliyetimin diğer ruhsatın içinde kaldığını fark ettim ancak bir ara cüzdanım çalındığında ehliyetimin fotokopisini bulup aslı gibidir damgası vurdurmuştum neyse şans eseri o varmış ruhsata onu verdim kimliğimide yanında verdim ve durumu izah ettim polis demezmi beni bağlamaz bu kağıt ehliyeti isterim ben diye eksik belgeden yazacağim 115 dedi ya memur bey yapma etme sorgulattın bak doğru işte ehliyet bilgileri herşey aslı gibidir de war nedir sorun dedim ben anlamam dedi sinirlendim artık aslında bir iki telefon görüşmesiyle sorunu çözebilirdim ama o kadar çok tav oldum ki yazsında gideyim dedim neyse cezayı yazdı imzaldım falan motora doğru yürüyordum arkadaki araçlardan birinin üstünde oturan genç yanıma geldi hayırdır sorun ne böyle hararetli hararetli konuşuyorsun dedi anlattım herşeyi cocukta bana demezmi BENİMDE EHLİYETİM YANIMDA YOK DAYIM FOTOKOPİSİNİ GETİRDİ POLİS SADECE RADAR CEZASI YAZDI BİRAZDAN BIRAKACAKLAR BENİ.
İşte o an beynimden vurulmuşa döndüm aramızdaki tek fark kullandığımız araçlarken , bana 115 ytl fazla ceza yazılmasının açıklaması sizce nedir
O sinirle motoru çalıştırdım biraz sert bi kalkış yaptım motoru bağirttıra bağirttira mesajımı vererek uzaklaştım oradan! Ve biraz düşününce en kısa zmanda tarz değiştirmem gerektiğine karar verdim honda shadow umu satıp yerine FZ6 veya z750 tarzı bir motor alıp plakayı sökmem farz oldu yoksa bu iş böyle olmayacak _________________ [img]http://img300.imageshack.us/img300/8237/adszks1.png[/img]
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 13.03.2008 - 15:31 Mesaj konusu:
Ben O Aynı Cezayı Kuşadası Yolunda 83'le yedim..
Bir Kere yakadılarmı Bırakmıyorlar. Gerçekten işin cıvkını cıkardılar Geçmiş olsun.. _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
dilimde tüy bitti, hala anlamamakta ısrar eden arkadaşlarımız var maalesef...
Ben onların yüksek seçilmişlerden yana olduklarını düşünüyorum... _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3369 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 13.03.2008 - 16:04 Mesaj konusu:
geçmiş olsun dostum...hayatın içinde olan şeyler...cana mala bela gelmesinde gerisi hikaye... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 13.03.2008 - 16:06 Mesaj konusu:
NaSta, ceza dediğin şey bir gelir kaynağı değil bir caydırma tekniğidir bizde böyle görüldüğü sürece biz daha cok ceza yeriz LEVO, sinirlenmemek elde değil ki abi ya
EkremSen, abi bende baş kaldıracağım bundan sonra hız sınırları düzeltilmediği hakkımın yendiği sürecede plaka falan kullanmıyorum isterlerse sıksınlar arkamdan umrumda değil doğru bizim hakkımız ne olacak?
cbrsahin, cana geleceğine mala gelsin ama boşu boşunada gelmesin ya
_nefret_, olmamak elde değil ki adamına göre muamele arkamdaki adama göz yumuluyor bana gelince yok olmaz yazmam lazım yazdında eline ne geçti be ........ ........
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
gixxer600, bende katılacam yaza doğru sizin tayfaya
mete_han, "geçti" valla mete abi geçti çok kötü geçirdiler geçirenler sağolsun _________________ [img]http://img300.imageshack.us/img300/8237/adszks1.png[/img]
bazı çevirmelerde Adam takmış boynuna akrebi,sıkıyosa durma arkandan boşaltır şarjörü,GSXR 1000 yada yeni Hayabusa alırsan kurşundan kaçabilirsin belki ama diğerlerinde şansın yok
Honda'yla fln denk gelirsen mermi çok acıtır,kawa'da az acıtır
senin hikaye bana sunu hatirlatti ,
vakti zamaninda eski bir VW Jetta'm vardi, o vakit yazicioglunda calisiyordum , önüne park ettik ,benim eski jetta nin önünde Balina kasa mercedes , arkasinda BMW 5 yada 3 serisi , polis gelmis cezayi sadece bana cakmis gitmis, digerlerine ceza cakmaya macasi yememis anlasilan .. )
ehliyet ruhsat fotokopisiyle ugrasma , kisa zamanda yenisini cikart da , böylelerinin eline firsat verme . gerci kusur arayan bulurmus ama
gecmis olsun diyeyim bende ..
onlar bunu yapiyor bizde bunu yapariz seklinde bir düsünce , sikayet ettigimiz olumsuz ortama bir baska olumsuzluk eklemekten baska bir ise yaramaz. Anarsi kaos olur, su an sanirim istanbul trafiginde en cok sikayet edilen durum bu . plaka sökme isini tavsiye etmem, ama yasalarin motosikletler icin de ayrica düzenlenmesini saglamak icin , yapilan organizasyonlara destek vermek lazim.
sana resmen haksizlik yapilmis , ama keskin sirke küpüne zarar, metehanin dedigi gibi hayat böyle iste..
And justice for All diyeyim metallica dan tam olsun . _________________ V-Strom ; kein Traum kann schöner sein...
sokmemek hata zaten yada tam okunmıcak sekılde monte etmek en sahanesı ben oyle yapıorum bısı deyınce polıs kaza yaptım plakalık kırıldı parca beklıorum kiswesi 6 kere fln basariyla sonuclandi _________________ monster 620 dark
Tarih: 13.03.2008 - 16:46 Mesaj konusu:
[url=http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=61157#1216422][/url] _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
En son nureddind tarafından 13.03.2008 - 17:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7162 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 13.03.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
Honda'yla fln denk gelirsen mermi çok acıtır,kawa'da az acıtır
yamaha sektirir.....
ben kafama göre bulduğum çözüm şöyle,plakam 9669,elektrikçi siyah izolabantla 6 lar 8 e dönüşüyor..
9669 oluyor 9889 yada 8668 tabi durmuyor kaçıyorum...
kime yazarlarsa da yazsınlar hiç umurumda değil......... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız