Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kara Kızıma Kavuştum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kara Kızıma Kavuştum

Kara Kızıma Kavuştum
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 13.03.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Kara Kızıma Kavuştum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet deli dostlarım en sonunda ufakta olsa racing tarzı bi motora geçtik eh malum çıtayı yawaştan yükseltmek lazım Gülümsüyorum o kadar heycanlıyım ki anlatamam içim içime sığmıyor desem yeridir.Daha önce deer 152, ve tiger250 kullandım.Deer152 satmadım daha halen duruyor fakat bu motor çok farklı bence neyse ya heycandan yazamıyorum bile resimler için kusra bakmayın motoru akşam 19:00 sularında aldım havada acayip yağmur wardı ama olsun yinede gezdim resimler ufak ve anlışılmaz oldu ama kusra bakmayın yarın daha gzl resimleri eklicem......işte hyosung gt250R

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rezervuar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son rezervuar tarafından 13.03.2008 - 22:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
rezervuar Çevrimdışı rezervuar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mavigokyuzu35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun
Başa dön
mavigokyuzu35 Çevrimdışı mavigokyuzu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
1761feto_RMX
Üye
Üye

Nereden: Limburg an der Lahn(Hessen)Germany

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun arkadasim güle güle kullan
Başa dön
1761feto_RMX Çevrimdışı 1761feto_RMX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız sürüşler olsun...Hayırlısı da olsun Bravo
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun!

є.¢ тυηιηg-www.ectuningtr.com
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullan...
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan , kazasız belasız kullanman dileğiyle..

Daha çok fotoğraf isterizzz Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 13.03.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle... Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 13.03.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.03.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Bravo

Life is For The Brave..
Başa dön
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun. bende de gt250R vardı. çok güzel motor bence.
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah dikkatli ol..
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal