Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Olmayacak Bir sürü şey oluyor ve kaza oluyor :((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Olmayacak Bir sürü şey oluyor ve kaza oluyor :((

Olmayacak Bir sürü şey oluyor ve kaza oluyor :((
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Olmayacak Bir sürü şey oluyor ve kaza oluyor :(( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet kullanırken sürekli robocop gibi full donanımlı kullanırdımGülümsüyorum)Geçen 7 Mart gecesi Halı saha maçım vardı Kız arkadaşım ve onun arkadaşları ile beraber gidelim dedik.Bir baktım ekstra misafir de gelmiş araba dolmuş dedim kızlar ben sizi sıkıştırmayayım.ve gittim acele ile montumu ve kaskımı aldım.Kızlar arkada ben önde sahaya doğru yola çıktık.Bostancı köprüsünün altından henüz geçip yanyolda 50 metre gitmişken yaklaşık 20-30 km ile ışıklardan ters yöne giren bir arabaya çarptım.Çarpma sonucu kaputun üzerinden uçtum.ama bu sırada dizimi motosiklette bi yere çarptım.yere düştüğüm yerde kafamın yarım metre ötesinde kaldırım vardı.biraz daha hızlı olsam kafamı tam kaldırımın keskin yerine vuracaktım kask falan para etmezdi ozaman.neyse ayağa kalktım ve dizimden çıtırtılar gelince kendimi yolun güvenli bir yerinde yere bıraktım.neyse başım kız arkadaşımın dizlerinde ambulansı sadece 10 dakika bekledik,hastahaneye gittik.Hastahanede diz kapağımda parçalı açık kırık olduğunu öğrendim diz kapağımın bir parçası dışarı çıkmıştı(aslında bunu kız arkadaşların fenalaşmasından anlamalıydım Gülümsüyorum )..Ertesi gün operasyon geçirdim ve dizim aşağıdaki gibi bir şekil aldı.Şimdi yaklaşık 2 ay yürüyemeyeceğim ve sonra fizik tedavi.sadece 3 dakika bekleyip dizliklerimi taksaydım şimdi sağlıklıydım.Kazaya neden olan adamla ilgili birşey yazmıyorum onunla avukat arkadaşlarım ilginecek itiraf etmeliyim çok yardımcı oldu kaza sonrası.ama üzerinde kanuni ve vicdanı sorumluk var,kaza yaptığım için suç bende kaza olabilecek yerde bulunmayacaktım.suçluyum dziliğimi takmadım oysa sürekli takardım.neyse bunları yatakta yatıp düşünecek bolca vaktim var.

En son retox70 tarafından 14.03.2008 - 00:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
retox70 Çevrimdışı retox70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş inş eski saglıgına kavuşursun.keşke taksaydın korumaları Üzgünüm
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

retox70, Büyük gecmis olsun en kısa zamanda saglıgına kavusman dilegiyle
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ayrıca parça dediğin o röngnedeki cizgilermi neyse tekrardan geçmiş olsun
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun allah daha beterinden korusun.
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun İstemiyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.. Korumalari hep giymek gerek,gördügünüz gibi boş hale gelmiyor. İstemiyorum
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum geçmiş olsun.. Hakikaten zor yahu İstanbulda motor kullanmak.. Bu kadar kurallara uyulmayan bir başka memleket var mıdır bilmiyorum. Ters yönde yola girenler gırla gidiyor..

Dün akşam TV de izledim. Ugur Dündar Sevilla'yı anlatıyordu. Harika bir yer vs dedi.. Orayı ben de gördüm.. Hakikaten İspanyollar kurallara full uyuyorlar. Kentte araç sayısının yarısı kadar motor var. Keşke orada olsaydık.. Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun dostum Üzgünüm
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karakral1, evet o çizgiler den bir tanesi vida,ve adını bilmediğim bişeyler:))
Bu arada herkese tşekkür ederim.

momoR, İnan dizliksiz kaza yaptığımı duyanlar iananmadı sürekli takardım.
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay dostum...işte bunada nazar derim...tü be...Fuarda geldi...fuara gelirsin ama tekerlekli sandalye ile...ne diyim dostum...Allahtan şifa dilerim elimizden başka bişey gelmez...her kaza haberinden sonra lanet ederim motora...
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yapmışsın abi ya.geçmiş olsun
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Sağol abi,sağlık olsun fuar hersene var.bu sene istediğimiz gibi gezemiyeceğiz.Dikkat edin kendinize Allaha emanet olun. Gülümsüyorum

racingdelisi, yaptım bir salaklık çekiyorum.işin kötü yanı artık patronum,kız arkadaşım ve ailem tarafından motor kesinlikle istenmiyor.önümüzdeki ay eğitim için patron beni İtalyaya gönderecekti:((

En son retox70 tarafından 14.03.2008 - 00:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
retox70 Çevrimdışı retox70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.. Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 14.03.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İnan dizliksiz kaza yaptığımı duyanlar iananmadı sürekli takardım.

aynen bende motordan indikten sonra eve bile kaskla geliyordum zaman zaman,,,5 metre bile gitsem kask takıyordum,,,amma velakin bir gün o lanet gün şeytan icimize girdi kasksız bindik,,, düştüm kafam yarıldı,,,
allahtan üc beş dikişle atlattık,,,arkadaşlar sakın üşengeçlik yapmayın korumalarınızı kuşanın yoksa telafisi ya cok zor ya da imkansız olabilir,,,hııı hic bişeyde olmayabilir bu da şans,,,,
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal