Merhabalar ykalşaık 2-3 sene önce buraya mesaj yazmıştım sanırım
motor almayı düşünüyorum diye 14-15-16 yaşındaydım işte
tepki almıştım
ehliyet almadan motor alma diye fln
ve evet şimdi 17 yaşındayım
ehliyet alma yaşıma geldim ve artık ehliyeti alınca motor alabileceğim
birkaç sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirm
şimdi ilk olarak ehliyet için lise mezunu şartı fln deniyor bu doğrumu
lise 2 ye gidiyorum be. bilgi verirseniz sevinrm
çekmeköyde oturuyorum.
eğitm sınav ücreti ortalama ne kadar olur acaba?
örnek sınav soruları nerden bakabilirm?
ve evet son olarak scooter olarak ne tavsiye edersiniz
acaba 2.el mi alsam? daha hesaplı gibi gözükyüor
yada taksit yapan biryer varsa ordan hangi scooterı tavsiye edersiniz
en azla 2000 ytl verebilrm sanırım
oda taksitle işte
1000 ytl peşin 1000 ytl taksit ile olabilir
yada uygun fiyata temiz 2.el de olabilir
neyse şimdiden teşşekkür ederim arkadaşlar
sorduğun soruların tamamı çok basit
1. ehliyet için bilgileri sürücü kursuna sor
2. ehliyet soruları yaz googlede arat bir sürü soru bulursun
3. motora gelince sahibinden.com da bir sürü motor var oradan araştır
zaten scooter alıcamda
bu mondial scooter lar fiyat bakımından bana uygun gibi.
uygun hatta
fakat çok olumsuz yorumlar okudum internette?
sizce almalımıyım yoksa almimi mondial marka scooter
bana uygun fiyatlı bir scooter önerebilrimisinz eğer mondial alma diyorsanız
teşşşekkürler
zaten scooter alıcamda
bu mondial scooter lar fiyat bakımından bana uygun gibi.
uygun hatta
fakat çok olumsuz yorumlar okudum internette?
sizce almalımıyım yoksa almimi mondial marka scooter
bana uygun fiyatlı bir scooter önerebilrimisinz eğer mondial alma diyorsanız
teşşşekkürler
beycank, hiç denemedim ama duyduklarım yine iç açıcı degil kanuniyle ilgili çin malı alma derim ne alırsan al dostum yamaha bws 100 hepsini her konuda sollar dinle sen beni yoksa üzülürsün _________________ [img]http://www.motordelisi.com/fark.jpg[/img]
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 552 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 19.03.2008 - 14:17 Mesaj konusu:
Ayakkabı tamircisinde bir yazı okumuştum şöyle yazıyordu baba bana bir ayakkabı al ama çin malı olmasın sende babana aynen böyle de baba bana bir motor al ama çin malı olmasın bu arada kanuni kullanmadan iyi değil diyen dostlarımız var binen ve bilen biri olarak hem ucuz hem sağlam nedemişler YERLİ MALI YURDUN MALI HERKEZ BUNU KULLANMALI kullandıkça kanunide gelişecektir _________________ !..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 19.03.2008 - 14:57 Mesaj konusu:
dostum ne kadar nakitin var baq sana şahane bi scooter sölicem.. varsa cebinde 2 ile 3 milyar arası paran gid suziki 125 yenı cıktı acayip rahat direksiyon yuksek koltuk rahat on taraf genis tavsiye ederim hele bi siyah rengi var gösteriyo kendini bence bi incele derim sana _________________ YAMAHA ybR 2007..
metalik Gri... 125cc
Tarih: 19.03.2008 - 15:14 Mesaj konusu:
selamün aleyküm kadeş bak kardeş ehliyet konusunu diger arkadaşların da dedigi gibi kursla görüş yardımcı olsunlar,sorular çok basit çalışarak başarırsın.motor konusuna gelince sana usta tavsiyasi(kanuni yetkili servisinde çalışıyorum 13 sene dir bu piyasadayım)arkadaşlar demiş aman çin malı alma neden kardeşim adam daha yeni başlıyor tecrübesi yok alacak yamah veya honda ondan sonra bi düştümü bütün parayı parçaya ver ...
neyse motora gelince sana cup modellerin den (yani yarı otamatik 4 viteskli modelleri hem az yakar (ögrenciyim diyorsun)hemde performansı senin için idaeldir,yani seni tatmin eder.
hem motorun sıfır fiyatıda 1305 ytl plaka ruhsat hariç(200 ytl plaka ruhsatı) diyosun ki 1000 ytl peşin veririm zaten geriye bişey kalmıyor hem sana kask falan da hediye ederiz .gerken kolaylıgı yaparız yeşilyurt motorlu araçlar 0216 389 20 10 ama dersen ki illa otamatik istersen ben sevmiyorum şahsen rokko veya storm yada bobcat tavsiye ederim.
kendine iyi bak elin saz kolunda ayagın frende kaskın kafanda sevdiklerin hep aklında olsun.... saylılarım la..... _________________ GÖZÜNÜZ YOLDA,ELİNİZ GAZDA,AYAĞINIZ FRENDE,KALBİNİZDE SEVDİKLERİNİZ OLSUN.KASKKINIZI HEP TAKIN KAFANIZ BAŞINIZDA OLSUN...CRAZYBOY SAKİR...
merhaba
teşşekkür ederim ilginiz için
sakirusta abi vitesli pek istemiyorum ya
otomatik daha iyi
kuzenimdede trex ve hussar var 2 senedir hiçbir sorunla karşılaşmadı açıkcası
dosdos suzuki 125 iyi gibi biraz araştırdım
birazdan daha detaylı araştıracağım
saolun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız