Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 22/03/2008 Düğünüm var Tüm md davetlidir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

22/03/2008 Düğünüm var Tüm md davetlidir

22/03/2008 Düğünüm var Tüm md davetlidir
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 15.03.2008 - 16:07    Mesaj konusu: 22/03/2008 Düğünüm var Tüm md davetlidir Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Duyduk duymadık demeyin, 22/03/2008 cumartesi günü akşam. Canımdan bile çok sevdiğim Serpil ile evleniyorum. Siz değerli byüklerimi ve küçüklerimi aramızdan görmekten mutluluk duyacağız.

22-03-2008 cumartesi saat : 19,00
silifke belediye düğün salonu

SERPİL & ERDEM
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 15.03.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERDEM-R1,bir ömür boyu mutluluklar inşallah güzel bi düğün olur... Bravo

En son racing_bora tarafından 15.03.2008 - 16:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 15.03.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook seviyorum Bir Ömür Boyu Mutluluklar Allah Bir Yastıkta Kocatsın Çoook seviyorum Alkışlıyorum
Darısı Başıma Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 15.03.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mutluluklar dilerim.

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.03.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERDEM-R1, Erdem Kardeşim Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Allahım bir yastıkta kocatsın Bravo Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 15.03.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERDEM-R1, benim dogum günümde evleniyorsunuz gelmek isterdim ama fuarda olacağım için gelemeyeceğim.

Size bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 15.03.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömür Boyu Mutluluklar.............
cezetci
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 15.03.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BİR ÖMÜR BİRLİKTE OLMANIZ DİLEGİYLE TEBRİKLER
Başa dön
cezetci Çevrimdışı cezetci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 15.03.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah bir yastıkta kocatsın inş.. mutlu bir ömür geçirmeniz dileği ile. Çoook seviyorum Çoook seviyorum
SeVme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YapaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...
Başa dön
sezer17 Çevrimdışı sezer17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Taki_72
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Pendik-istanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizlere bir mutlu ve sağlık dolu bir hayat dilerim Alkışlıyorum
Başa dön
Taki_72 Çevrimdışı Taki_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 15.03.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir yastıkta kocayın ömür boyu mutluluklar Çok gülüyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 15.03.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

omur boyu mutluluklar ALLAH ayırmasın darısı benım ve tum md lı bekarların basına

Son Mesajdan 26 saniye:

omur boyu mutluluklar ALLAH ayırmasın darısı benım ve tum md lı bekarların basına

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 15.03.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah mesut etsin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
darısı benim başıma Dil çıkarıyorum

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 15.03.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH mesut etsin.
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.03.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abin ALLAH şimdiden mesut etsin cok sevindim inşaallah erdem bi aksilik olmazda bizde tur amaçlı cıkarsak gelmeye calısırım cok iyi olur cok sevindimya Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal