Olurya sokakta görenler olursa, vakit kaybetmeden polisi aramaları ve mümkünde adamı meşgul etmeleri rica olurunur.
Cumartesi günü saat 10:30 da farkettim. Alet evimin önünde demir korkuluklara kilit ile bağlı bir şekilde duruyordu.
Kilit kesilmiş ve motor götürülmüş.
Belirgin olarak motoru cuma günü yan yatırmam sırasında oluşan debriyaj yani sol malet belirgin bir şekilde normalde olması gerekenin ters yönünde kıvrılarak yamuldu. Sağ işaret lambası çalışmıyor.
Sol grenajda ise 10 cm uzunluğunda tam belirgin olmayan ince bir çizik var. Deposu ve sağ kuyrukta gene çok hafif çizik var.
walla inanırmısınız daha üzerinde fotoğrf çektirmeye vaktim olmamıştı. 1 ay önce aldım motoru, 1 hafta öncede ruhsat işlemlerini bitirdim.
1. ayında motoru götürdüler. Sokağımda BWM de var Yamaha'da. Kilitsiz bi şekilde duruyorlar.
Şansya adamlar gelio bizimkini götürüo.
Kafayı yiyeceğim.
Yıllardır biriktirdiğim paramın bir gecede uçup gtmesine mi yanayım yoksa gursağımda kalan hevesime mi yanayım
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 605 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 16.03.2008 - 00:00 Mesaj konusu:
Kardeşim geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin inşallah en yakın zamanda bulunur motorun Böyle şerefsizler oldukça bak yine sinirim bozuldu yaa.Abi sokaktaki dier aletlerde race kasamıydı peki? _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1721 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 16.03.2008 - 00:01 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun. umarım bulunur _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
Tarih: 16.03.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
Bakalim bizimkisini ne zaman goturecekler. Gecmis olsun. Acik konusmak gerekirse hangi motorun piyasasi coksa o motorun calinma riski de o kadar yuksek.
Tarih: 16.03.2008 - 00:09 Mesaj konusu:
Kardeş çok büyük geçmiş olsun... Acayip zor olsa gerek _________________ Hayatımın % 90ı motor üstünde geçiyor;çünkü motor olmayan zamanları yaşamadım sayıyorum
Kardeşim geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin inşallah en yakın zamanda bulunur motorun Böyle şerefsizler oldukça bak yine sinirim bozuldu yaa.Abi sokaktaki dier aletlerde race kasamıydı peki?
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız