Fuar için bana izin veren ve beni gerçekten çok mutlu eden... Fakat dün yan çizip bu fikrinden geri dönen (ismi lazım değil) üst seviye biri "Fuara gitmeyeceksin, o gün şirkette olacaksın" dedi..
Dün bütün gün ne yapacağımı düşünüp durduktan sonra bir karara vardım.. Sabah erkenden işe gittim ve şirketteki dostlarımla vedalaştım..
Belki çoğunuz deli diyeceksiniz ama ben KLÜBÜ'mü seçtim..
Şirketten Son Hatıralar...
_________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 16.03.2008 - 00:05 Mesaj konusu:
Nasıl yani fuara gidebilmek için işini mi bıraktın _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Tarih: 16.03.2008 - 00:10 Mesaj konusu:
Bu ne acaiplik, bu ne bohemya... _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Tarih: 16.03.2008 - 00:11 Mesaj konusu:
mutluysan bence sorun yok hayat ta bazen böyle çılgınlıklar şart hayırlı olsun daha iyi bir iş ve anlayışlı üstlerle çalışman dileğiyle _________________ A Rh(+)
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1721 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 16.03.2008 - 00:16 Mesaj konusu:
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.. Fuardan sonra ilk iş günü bitince de bir topicle olan biteni anlatırsan bizi merakta bırakmazsın _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
Tarih: 16.03.2008 - 00:16 Mesaj konusu:
SnooTy, Bence yanlıs yapmıssın umarım kısa süre sonra aldıgın bu kararın sıkıntısını yasamazsın neticede ekonomik durumun cok iyi de olsa calıstıgına göre bu anlamda yasamdan bir beklentin var demektir her ne pahasına olursa olursa kendini üzmene,germene degmezdi diye düsünüyorum sonuc bu sekilde ya da o sekilde olsa da üzülecek bir konuma getirmissin kendini hakkında hayırlısı olsun belki de karsılıklı anlayıs olur düzelir _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 16.03.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
gözlerini kapa içinden gelen sesi dinle...
unutmaki ne yaşarsan o yanına kar kalır .......
kendi başına karar verecek yaştasın..... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 16.03.2008 - 00:21 Mesaj konusu:
onlyrider, Aynen öyle..
ekamba, sağol erbil..
On7_li, AYNEN öyle doğru anladınız
caglar23, sağol çağlarcım..
hadoken, sus lem o halimi bilmeyen üyeler var aramızda Rezil etme..
spiderzx6r, sen benim deliliklerimi daha görmemişsin belli
_nefret_, sağol nefretim..
DagustuN, iş bulabilirsek :P
neuremencer, Hayatta hiç bir yaptığımdan pişman olmadım Yaptığım hatalardan bile.. Çünkü her hata benim için bir ders.. Şuan pişman değilim! _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız