Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Klübüm mü? yoksa İşim mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Klübüm mü? yoksa İşim mi?

Klübüm mü? yoksa İşim mi?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Klübüm mü? yoksa İşim mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuar için bana izin veren ve beni gerçekten çok mutlu eden... Fakat dün yan çizip bu fikrinden geri dönen (ismi lazım değil) üst seviye biri "Fuara gitmeyeceksin, o gün şirkette olacaksın" dedi..

Dün bütün gün ne yapacağımı düşünüp durduktan sonra bir karara vardım.. Sabah erkenden işe gittim ve şirketteki dostlarımla vedalaştım..

Belki çoğunuz deli diyeceksiniz ama ben KLÜBÜ'mü seçtim..

Şirketten Son Hatıralar... Ağlıyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasıl yani fuara gidebilmek için işini mi bıraktın Şok oldum
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardeş..
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
Nasıl yani fuara gidebilmek için işini mi bıraktın Şok oldum

Al benden de o kadar Şok oldum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, Levent seni ayaktamı alkışlasam Alkışlıyorum
YOKSA
Oturup ağlasam mı bilmiyorum Ağlıyorum

Helal olsun sana sevgili dostum gül gibi işi bıraktın ama gül gibi yere gidiyosun yav bu ne karışık bir olaydır anlamadım ki ? ?

AMA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN ÜZÜLDÜM AÇIKCASI Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

En son caglar23 tarafından 16.03.2008 - 00:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ne acaiplik, bu ne bohemya... İstemiyorum
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

Jackass Party boi olarak şirkete son girişini yapmalısın.. !
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutluysan bence sorun yok hayat ta bazen böyle çılgınlıklar şart hayırlı olsun daha iyi bir iş ve anlayışlı üstlerle çalışman dileğiyle
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun levent abi

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun.. Fuardan sonra ilk iş günü bitince de bir topicle olan biteni anlatırsan bizi merakta bırakmazsın Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, Bence yanlıs yapmıssın umarım kısa süre sonra aldıgın bu kararın sıkıntısını yasamazsın neticede ekonomik durumun cok iyi de olsa calıstıgına göre bu anlamda yasamdan bir beklentin var demektir her ne pahasına olursa olursa kendini üzmene,germene degmezdi diye düsünüyorum sonuc bu sekilde ya da o sekilde olsa da üzülecek bir konuma getirmissin kendini hakkında hayırlısı olsun belki de karsılıklı anlayıs olur düzelir Üzgünüm
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, Levoooo ciddimisin yaaaf Üzgünüm
Valla demiştin ama şaka sanmıştım Şok oldum Şok oldum Şok oldum
KANKA sen bi tanesin yaaaaaf Alkışlıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözlerini kapa içinden gelen sesi dinle...
unutmaki ne yaşarsan o yanına kar kalır .......
kendi başına karar verecek yaştasın..... Göz kırpıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, Aynen öyle..

ekamba, sağol erbil..

On7_li, AYNEN öyle doğru anladınız

caglar23, sağol çağlarcım..

hadoken, sus lem o halimi bilmeyen üyeler var aramızda Çok gülüyorum Rezil etme..

spiderzx6r, sen benim deliliklerimi daha görmemişsin belli Çok gülüyorum

_nefret_, sağol nefretim..

DagustuN, Çok gülüyorumÇok gülüyorum iş bulabilirsek :P

neuremencer, Hayatta hiç bir yaptığımdan pişman olmadımGöz kırpıyorum Yaptığım hatalardan bile.. Çünkü her hata benim için bir ders.. Göz kırpıyorum Şuan pişman değilim!
zkei
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.03.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kelimeler kıfayetsiz kalıo ne diim hayırlısı olsun
Başa dön
zkei Çevrimdışı zkei Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal