Tarih: 16.03.2008 - 12:39 Mesaj konusu: Satılık Lazer LZ6 Speed Dog Kask VE Shark Mont...
Sevgili arkadaşlar.Kaskımı satıyorum.
Sadece bir sezon kullanıldı ve tertemiz.
Her kullanımdan sonra cam sil ile temizlenip cilalanmıştır.
Çiziksiz vuruksuz darbesiz tertemiz kask.aynı zamanda su geçirmez.
Çenede ve üstte hava delikleri vardır.
Fiyat olarak 130Ytl uygun görüyorum. 0 ı şuanda 175 ytl...
Kargo alıcıya aittir. 55-56 Beden.
0555-674-89-19 Yada selimpehlivanlar@hotmail.com
Aynı zamanda Shark Marka Kırmızı-Siyah XL montumda Satılık Arkadaşlar..Omuz Sırt ve Dİrsek korumalı korumaları ve termal içliği çıkarılabiliyor.Kesinlikle su ve rüzgar geçirmez.
Mont ta bu Montumuda 130 ytl vericem..
İkisini birlikte Alana 250YTL...
Bu arada resimde görünen eldivenlerde hediyesidir...KORN marka parmaksız eldivenler _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
SeLoo!
En son SeloSino tarafından 16.03.2008 - 13:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 17.03.2008 - 19:03 Mesaj konusu:
sıfır fiyatına göre bana biraz pahalı gibi geldi.şehir dışından birinin alaacağını farzedersek 130+Kargo=aşağı yukarı 150-160 liraya gelir.adam 10-15 daha verip sıfırını almaz mı?mont uygun olabilir belki.ben geçen sene shark mont (full korumalı+içlikli) + nolan n91 replika kaskı peşin 380 liraya almıştım.alıcı arkadaşlara yol göstermek adına yazdım fiyatları yanlış anlaşılmasın.bunlar sadece benim yorumum alıcıya ya da satıcıya yokuş yapmak gibi bi amacım yok sadece alıcıya örnek göstermek için yazdım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız