Öncelikle koruma kullanmanın önemini bir kere daha anlamış oldum... Arkadaşımın ybr'si ile tam 120 ile giderken öndeki kamyon birden yolun ortasında durdu ve olan oldu direk gittim vurdumm kafamı direkk kamyonun damperine geçirdimm... kask olmasaydı şuanda aranızda olmicaktımm. arkadaşlar lütfen kask kullanın kasksız binme gibi bi hatayada düşmeyin.. allah kimseye böyle birşey nasip etmesin..
geçmiş olsun aynen benim başıma geldi kardeşim ama çarpmadım sonra adamı durdurdum ve..............yaparım dedim gittim dikkat arkadaşlar t.canavarı çokkkkk var.
Tarih: 16.03.2008 - 19:19 Mesaj konusu:
120'le kamyona arkadan çarptın ve bısey olmadımı?? anlamadım ben sımdı?? _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.03.2008 - 19:23 Mesaj konusu:
pitbull_zehir, 120 ile dampere çarparsan yada şöyle açıklayım 60 km hızda duran bir cisme duvara yada seni durduracak herhangi bişeye çarptığın an fizik kanununa göre öldüğün andır...
60+km hızdan sonra çarptığın yerde kaldığın an iç organların kopup yerdeğiştirir...
120 değil de 20 falan olmasın
Tarih: 16.03.2008 - 19:26 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
pitbull_zehir, 120 ile dampere çarparsan yada şöyle açıklayım 60 km hızda duran bir cisme duvara yada seni durduracak herhangi bişeye çarptığın an fizik kanununa göre öldüğün andır...
60+km hızdan sonra çarptığın yerde kaldığın an iç organların kopup yerdeğiştirir...
120 değil de 20 falan olmasın
neyse,geçmiş olsun ve kask takmaya da dewam et...
ekamba tam bana tercuman olmussun valla saolsın _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
sen 120 ile giderken kamyon durdu ama senin hızında düşmüştür,120ile direk girseydin,üstünde saf çalikten zırh olsa bile ekamba, nın dediği gibi iç organlarının yer değiştirmesi gerek.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
öncelikle saolun arkadaşlar ewet hızım düşmüş olabilir iyi hatırluyorumm vites düştüğümü ve direk kafamın üstüne kamyonun damperine vurdum. komple giyiniliydimm we kafamda kask wardı motor ön düzen we kaporta haşat yaklaşıkk 700 ytl masraf warmış.. we bende bişe yokk allah korudu walla tekrar saolun
bu arada neden yalan söyleyeyimm 20 ile kaza yapsaydım söylerdim
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız