Tarih: 17.03.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
Federasyondan önce açmışsınız siz drag sezonunu,ışıklar mışıklar
Güzel kareler _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
çok güzel kareler orda olmayı isterdim ama malesef evde abimin motorunu tamir ediyoduk
teşekkürler fotolar için _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
rsimler harıka dogrusu ama bence sonucları kalkısları ve kımler kımlerı yedı onlarıfda yazsaydınız tam super olurdu.ee madem yarıs bu bı sonucu olmalı demı.bence boyle yarıslarda yanı hafta sonu toplamalarında ortaay bı odul konmalı.her kategorıde kazananlara her hafta konya md olarak kendımızı temsılen bıseyler verılmelı.mesela 1. konya md drag 600 cc bırıncısıne mevlana seklınde kupalar gıbı.ne bılım bence guzel olurdu.nasıl olsa konya md nın hızını kımse kesemez ve bu draglar daaa cokk olacak.
_RoMeO_, fikrin cok güzel bende katılıyorum ama biz bunu antireman olarak yapıyoruz bu sene konyadan bayağı bir yarışçı çıkıcak hem md etkinligi hemde draglara hazırlık
ayrıca ilk başta bana maddi manevi her türlük konuda sınırsız destegini esirgemeyen ÖMER BOZKURT abime ve daha sonra hem takım arkadaşım hem aynı kulvarda yarıscagım hem abim hemde ustam mehmet usta ve kankalarım nightexpress yassin hayabusa zx12ali recep osmanr6 canlarım emegi üzerimde geçen herkeze teşekkürler
Çok güzel bir gündü herkeze cok teşekkürler _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Çok güzel bi gündü ama yassinn denen yaratığın yüzünden erken ayrılmak zorunda kaldık
Şükrü Dai sanada teessüflerimi fışkırtırım Bi tane bile fotomu koymamışın
Bu hafta sıkamadım ama haftaya alayına maden suyu
Emeği geçen herkese teşekkürler. Güzel bi organizasyondu
zxrhalit ve Sevgili Ustama bu sezonda başarılar. Maddi manevi İki yarışcımızıda İÇANADOLU CARPETIUM Olarak desteklediğimi bilmelerini isterim
güzel bir hafta sonu oldu yine herzaman ki gibi ben yokum fotorlarda saglık olsun güzel vakıt geçirdik burdan yakışıklı ROSSİYE[zxrhalit] hep destek tam destek _________________ R6 Sürmek Bir ayrıcalıktır....
Showman osman_r6@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız