Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Drag Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Drag Fotoları

Konya MD Drag Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Konya MD Drag Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine güzel bir gün daha geride kaldı

Yarıcılarımızın anterman yaptıgı bizim kulaklarımızın pasının silindigi bu günün fotoları

Toplanmaya başladık Çok gülüyorum Çok gülüyorum

YARIŞ BAŞLASIN

Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ve bol muhabbetler

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Federasyondan önce açmışsınız siz drag sezonunu,ışıklar mışıklar Gülümsüyorum
Güzel kareler Alkışlıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler orda olmayı isterdim ama malesef evde abimin motorunu tamir ediyoduk Çok gülüyorum
teşekkürler fotolar için Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çOk güzel geçmiş işimden dolayı gelemedim.
birdahaki sefere inşallah geleceğim
bu arada pirana imzan süper ne demek istedin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gün olmuş gelemedim malum nöbetciydim Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rsimler harıka dogrusu ama bence sonucları kalkısları ve kımler kımlerı yedı onlarıfda yazsaydınız tam super olurdu.ee madem yarıs bu bı sonucu olmalı demı.bence boyle yarıslarda yanı hafta sonu toplamalarında ortaay bı odul konmalı.her kategorıde kazananlara her hafta konya md olarak kendımızı temsılen bıseyler verılmelı.mesela 1. konya md drag 600 cc bırıncısıne mevlana seklınde kupalar gıbı.ne bılım bence guzel olurdu.nasıl olsa konya md nın hızını kımse kesemez ve bu draglar daaa cokk olacak. Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine harika bir gün ve yine harika fotolar şükrü dai ellerine sağlık very thanks fotolar için

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Video isterük Çok gülüyorum Motosiklet pazarı gibi duruyor böyle Dil çıkarıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.03.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Re: Konya MD Drag Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hasan kardeş(fotodaki beyazlı)bi ordasın bi burdasın valla Dil çıkarıyorum
şu an hasan kardeşe zx9 verdik konya yollarına salıyorum 2 saate kadar....
Gülümsüyorum Bravo

bu arada güzel kareler.süpersiniz yine konyalı dostlar... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.03.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li,
Alıntı:

Video isterük

vido cok vardı ama eklenir heralde Bravo

insan draga doyamıyor Delirdim Delirdim

_RoMeO_, fikrin cok güzel bende katılıyorum ama biz bunu antireman olarak yapıyoruz bu sene konyadan bayağı bir yarışçı çıkıcak hem md etkinligi hemde draglara hazırlık Bravo

ayrıca ilk başta bana maddi manevi her türlük konuda sınırsız destegini esirgemeyen ÖMER BOZKURT abime ve daha sonra hem takım arkadaşım hem aynı kulvarda yarıscagım hem abim hemde ustam mehmet usta ve kankalarım nightexpress yassin hayabusa zx12ali recep osmanr6 canlarım Göz kırpıyorum emegi üzerimde geçen herkeze teşekkürler
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 17.03.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gündü herkeze cok teşekkürler Alkışlıyorum
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 17.03.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süperr Görüntülerr Yakıdnda Videolarda gelirrr Zxr_alit Snedee süpersinn
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.03.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi gündü ama yassinn denen yaratığın yüzünden erken ayrılmak zorunda kaldık Öfkeliyim
Şükrü Dai sanada teessüflerimi fışkırtırım Dil çıkarıyorum Bi tane bile fotomu koymamışın Öfkeliyim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Bu hafta sıkamadım ama haftaya alayına maden suyu Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum

Emeği geçen herkese teşekkürler. Güzel bi organizasyondu Bravo
zxrhalit ve Sevgili Ustama bu sezonda başarılar. Maddi manevi İki yarışcımızıda İÇANADOLU CARPETIUM Olarak desteklediğimi bilmelerini isterim Bravo Bravo Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 17.03.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir hafta sonu oldu Bravo yine herzaman ki gibi ben yokum fotorlarda saglık olsun Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm güzel vakıt geçirdik burdan yakışıklı ROSSİYE[zxrhalit] hep destek tam destek Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal