Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - IRT Sapanca Gezisi-ATV Aktivitesi 16/03/08

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

IRT Sapanca Gezisi-ATV Aktivitesi 16/03/08

IRT Sapanca Gezisi-ATV Aktivitesi 16/03/08
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 17.03.2008 - 17:26    Mesaj konusu: IRT Sapanca Gezisi-ATV Aktivitesi 16/03/08 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar günü çok güzel bir hava vardı. 1 hafta öncesinden planladığımız gezimizi kazasız belasız ve çok keyifli bir şekilde tamamladık. fotoğrafları paylaşıyorum. video çekimlerimizde oldu, fakat toparlayıp bir klip yaptıktan sonra ekleyeceğim.

Geziye katılan bütün arkadaşlara teşekkürler.

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 17.03.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sapanca bumu.... bu yogurtlerıyla mehşur degılmı bursi...
motor racıng ... guzel ya ...da enduracı yomu ...olsa daha farklı olurdu zxaten canta olurdu dolu olurdu arkası....
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.03.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md racing team haftayı boş geçirmedi demek...
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 17.03.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gündü gerçekten çok eğlendik, nazar değmesin Gülümsüyorum

marsille demiş ki:
sapanca bumu.... bu yogurtlerıyla mehşur degılmı bursi...
motor racıng ... guzel ya ...da enduracı yomu ...olsa daha farklı olurdu zxaten canta olurdu dolu olurdu arkası....

Aslında bir tane vardı da endurosunu almasına izin vermedi arkadaşları Çok gülüyorum Çok gülüyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 17.03.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üff süper ya motorlar can yakıyor Üzgünüm
allah muhabbetinizi bozmasın Bravo

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 17.03.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk resimdeki motor yağmı kaçırıyor ? yoksa başka bir aracın yağımı o..gezi güzel olmuş bol racing,baya hızlı geçmiştir gezi Çok gülüyorum resimler için sağolun Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 17.03.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
ilk resimdeki motor yağmı kaçırıyor ? yoksa başka bir aracın yağımı o..gezi güzel olmuş bol racing,baya hızlı geçmiştir gezi Çok gülüyorum resimler için sağolun Alkışlıyorum

ilk resimdeki motor benimki,yağ kaçırmıyor başka bir araçtan dökülmüş büyük ihtimal Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
experienced
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.03.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi geziydi
IRT capcanlı hareketli Gülümsüyorum
öncelikle takım arkadaşlarıma sonrada katılan herkeze teşekkürler
Olgun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.03.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler Alkışlıyorum
TysonPit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: City Of Angels

MesajTarih: 17.03.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. tebrikler.. motorlar ve hava nefis, ortam muhteşem duruyor Bravo
Başa dön
TysonPit Çevrimdışı TysonPit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyy oyy çok güsel olmuş Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.03.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi Bravo
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 17.03.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel geziydi, katılan herkese teşekkürler.. Çok eğlendik Bravo Çok gülüyorum Nazar değmesin Gülümsüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura Ahmethan kardeşim resimler için eline sağlık ... Güzel bir gezi olduğuna eminim ...

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal