Tarih: 18.03.2008 - 11:17 Mesaj konusu:
Halo 50kg adam gidişide sağlam geçmesi zordur onu _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
En son HIZ-TUTKUNU tarafından 18.03.2008 - 11:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 18.03.2008 - 11:25 Mesaj konusu:
Helalin var Halit'im.Mehmet usta ile kafa kafaya bile gitmek iyi birşeydir.İleride kimin geçtiğini göremedim ama geçilsende önemli değil
Ahmet'im ellerine sağlık _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tarih: 18.03.2008 - 11:37 Mesaj konusu:
helal olsun size helal olsun helal olsun size helal olsun
bu arada recebim seni gördüm videolarda ara ara ne de güsel olmuşsun sen beyazlar içinde öylece _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
yaklaşık 9 kez kalktılar gsxrpro 4 kez halit abi aldı 5 kez usta
halit abim ustanın gırtlağına kadar dolu motorunu ve ustanın yıllara dayanan tecrübesine ragmen daha motorunun modifiyasyonu tamamlamamasına ragmen ustaya soguk terler döktürdü tabi ustanın ögrencisi bu nasıl bir bilek ve yürek hayret
halit abime inanıyorumki motorunun dynojet power commender modifiyasyonları tam bitsin bu sene ustadan ve ondan kupaları konyaya getirmeleri kacınılmaz halde diye umuyorum
usta zaten bir profosyonel ama halit abimin yaptıkları görülmücek gibi degil
yarışmak ısteyen arkadaşlara elımden geldığınce yardımcı oluyorum bıldığım yarış konusunda bılgılerı paylaşıyorum şevklerı hırsları kırılmasın dıye geçılıyorum ama arada laf ebelerı olmasa geçtı geçıldı gıbı laflar buda benı çok üzüyor sonuşta antraman yapıyılor bılen ve bılmeyen konuşuyor yarışacak arkadaşlarda bırbırıne kırılıyor dahası küsüyor konuşmuyor motor ME sını bılmeyenler bıle dragcı oluyor başımıza _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
mehmet usta kızma yav başarılarınızın devamını dilerim seni ve haliti dikkatle takip ediyorum abicim bursa dan selam _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
Hayabusa, ganka vıdeolar ıcın ve pazar gunu ıcın yaptıkların adına tesekkurler ı love canım pazar gunu moralın bozuktu ama canın kımler sıkıyorsa kendını bılmeyenler ıcın sıkma canını yavrum
saat 11 den 2 ye kadar sevgılı ustam ve ben mukemmel bır sekılde antremanımızı yaptık
usta bu konuda cok prof yıllardır yarısıyor ve bana tam destek yardımları ıcın cok tsk ler ustama senı sevıyorum ustık
bu konuyu gecemem maddı manevı sırtımı dayadıgım sevgılı omer bozkurt abılerın abısı bıtanesıne cok ozel bı tesekkur ömerrrrrrrrrrrrrr abimmm
gankalar recep yassın cengız Hayabusa ahmet zx12ali osman r6 ve dıger tum arkadaslara tskler
bırlık beraberlık bozulmasın super organızazyonlara ımzalarımızı atmamız dılegıyle
Halit kardeşim yarışlarda inşallah elinden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışacaktır
zevkmotor mehmet ustam siz bozmayın moralinizi ... bu laf ebeleri her yerde boş boş konuşurlar . sonuçta milletin ağzı torba değilki büzesiniz ..... bence siz ileride gurur duyacağınız işler yapıyorsunuz ... vermiş olduğunuz tüm desteklerden ötürü şahsım adına size teşekkür ederim _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 18.03.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
Benim yorumumdan sonra geçti,geçildi muhabbeti hoş olmamış.Mehmet usta kendini ispatlamış biridir.Onunla yanyana bile gidebilmek ve Mehmet ustanın böyle bir kalkışa,antrenmana izin vermesi,kalkmak istemesi bile onur vericidir _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
zxrhalit, Yürü be aslanım kim tutar seni.... Seni izlemek için geldim. Şimdilik aksaray yolunda izledim ama İnşallah bundan sonra pistlerde izlemeye gelecem...
Hayabusa, Videolar için saol. Arada bende çıkmışım sevindim. _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız