Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ben hayal ettım EKO gerceklestırdı:=)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ben hayal ettım EKO gerceklestırdı:=)

Ben hayal ettım EKO gerceklestırdı:=)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 18.03.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Ben hayal ettım EKO gerceklestırdı:=) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu işe nerden gırıstım motorum ıcın alt sakal alıyordum ve buldum bır yer ve yurt dısı en uygun fıyat 730 ytl ıdı ve o kadar ıyı olmadıgını ve bu paraya kendım daha guzel bırseyler yaratırabılecegını dusunerek bu iş ortaya cıktı arkadasım ekremın ıslerının yogun olmasına rağmen tesekkurler kendısıne gece gunduz hıc mırıldanmadan Dil çıkarıyorum parcayı umdugumdan daha guzel yaptı emeğinıne saglık kardeş

kartondan kalıp cıkarma asaması basladı en zoruda bu iş kalıp olmayın ornek olmayınca cok zor oluyprmus anladım

buda hayalet surucumuz Dil çıkarıyorum cok şirindir kendısı Gülümsüyorum

ve boylece polyester ısı tamamlandı sıra boyada
bugun parcayı boya yapıcak arkadasa verdım boyandıktan sonrakı resınlerı eklıcem ayrı bır guzellık oldu ekrem elıne saglık kardeş sen olmasan bu ış bıze epey pahalı ve bu kadar guzel olmucagından emındım kardeş Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 18.03.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hangi Ekrem.. Dil çıkarıyorum

Gerçekten böyle çok garip duruyor.. Boyayınca nasıl duracak merak ettim.. Çok gülüyorum
Umarım çok kötü durmaz.. Bravo

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 18.03.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğe saygı
elinize sağlık Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 18.03.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

POLTESTER SANIRIM AMA yarım bırakmıışın...... iş ii astar cila boya

istemezmi.............güzel çalışma ama Bravo

bırde sıyah olmalı... rengi bence

çok sıcakda etkılenmeyen boya..olmalı

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yanlarden 5mm aralık ver bence yapışık olmamalı...beklı daha guzellı olmalı

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

bende fover... bolduar... alt korumaları var ıstersen yollarım olurmu bılemem.... ama
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.03.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis demiş ki:
Hangi Ekrem.. Dil çıkarıyorum

Neyseki ben değilmişim...
Topiği görünce eyvah dedim bişeymi yaptık farkında olmadan, Çok gülüyorum

Küçüklüğümde hep bir mesleğimin olmasını, birşeyler üretmeyi hayal ediyordum, ama gel gör ki hayat bizi, önce tercüman, sonra işletmeci, sonra da memur yaptı Çok gülüyorum

Ustam ellerine sağlık Bravo
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 18.03.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son halini merakla bekliyorum Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 18.03.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmus bence ugrasmanıza deymıs kanımca.keyıflı surusler dılerım :9
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.03.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue, helal olsun,brawoo.. Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.03.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boyanmadan pek bişey anlamadım. bakalım boyanınca nasıl duracak?
Başa dön
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, cevabı verılmıs Gülümsüyorum
proracing, tesekkurler kardeş
marsille, sagol kardeş koruma ıstemıyorum bu arada boya ısı bugun baslıyor 2 gune anca takılır parça
EkremSen, eywOn7_li, son halının resımlerını eklemeyı unutmam ısallah Dil çıkarıyorum
_RoMeO_, Bravo
ekamba, eyw abi
scarpecello, guzelduracagı kesın Delirdim
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue,Ucuza iyi parça...Artık köse değilsin sakalın var...Güle güle kullan Gülümsüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NAKED tarzı çıplak makinaların bu tür kabuklarla arası pek iyi olmamakla beraber senin için vazgeçilmez bir unsur olmuş anladığım kadarıyla,inşallah termal problemleri de beraberinde getirmez de emeğinize ve zamanınıza yazık olmaz......
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah emeğine yazık olmaz
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 18.03.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla güzel olmuş tebrikler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal