arkadaslar bu işe nerden gırıstım motorum ıcın alt sakal alıyordum ve buldum bır yer ve yurt dısı en uygun fıyat 730 ytl ıdı ve o kadar ıyı olmadıgını ve bu paraya kendım daha guzel bırseyler yaratırabılecegını dusunerek bu iş ortaya cıktı arkadasım ekremın ıslerının yogun olmasına rağmen tesekkurler kendısıne gece gunduz hıc mırıldanmadan parcayı umdugumdan daha guzel yaptı emeğinıne saglık kardeş
kartondan kalıp cıkarma asaması basladı en zoruda bu iş kalıp olmayın ornek olmayınca cok zor oluyprmus anladım
buda hayalet surucumuz cok şirindir kendısı
ve boylece polyester ısı tamamlandı sıra boyada
bugun parcayı boya yapıcak arkadasa verdım boyandıktan sonrakı resınlerı eklıcem ayrı bır guzellık oldu ekrem elıne saglık kardeş sen olmasan bu ış bıze epey pahalı ve bu kadar guzel olmucagından emındım kardeş
Küçüklüğümde hep bir mesleğimin olmasını, birşeyler üretmeyi hayal ediyordum, ama gel gör ki hayat bizi, önce tercüman, sonra işletmeci, sonra da memur yaptı
Ustam ellerine sağlık _________________ Dostluğumuz baki..
selis, cevabı verılmıs proracing, tesekkurler kardeş
marsille, sagol kardeş koruma ıstemıyorum bu arada boya ısı bugun baslıyor 2 gune anca takılır parça
EkremSen, eywOn7_li, son halının resımlerını eklemeyı unutmam ısallah _RoMeO_, ekamba, eyw abi
scarpecello, guzelduracagı kesın
NAKED tarzı çıplak makinaların bu tür kabuklarla arası pek iyi olmamakla beraber senin için vazgeçilmez bir unsur olmuş anladığım kadarıyla,inşallah termal problemleri de beraberinde getirmez de emeğinize ve zamanınıza yazık olmaz...... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız