Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor tutkunu hatice nine :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor tutkunu hatice nine :)

motor tutkunu hatice nine :)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:15    Mesaj konusu: motor tutkunu hatice nine :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet tutkunu 93 yaşındaki Hatice Gürel nine, 67 dönümlük arazisini motor parkuru için bağışladı. Hatice nine, bir zamanlar patates ve mercimek ektiği tarlasını bu yıl Türkiye Şampiyonası'nın 4 ayrı ayağının yapılacağı motor pisti için bağışladı. Karşılık bile istemeden bu bağışı yapan Hatice nine, 2 yıl önce yapılan Ölüdeniz Race Arena olarak bilinen pistteki yarışları da kaçırmıyor.

En son Akdeniz Motokros Yarışları'nı izlemeye giden Hatice Gürel, "Halim vaktim yerindeyken mercimek ve patates ekerdim. Artık elden ayaktan düştüm. Torunlarım motor kullanırlar bende onları izlemeyi çok severdim. Başkan gelip burayı motor pisti yapacağını söyleyince de hiç tereddüt etmeden araziyi bağışladım." diyor.

Pistte antrenman yapan Ölüdeniz Motokros Takımı'nın Türkiye genelinde pek çok başarıya imza attığını belirten Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Hatice nineyi evinde ziyaret etti. Aldığı çiçeklerle motor tutkunu Hatice Gürel'in kapısını çalan Yılmaz, ona yaptığı hayrın ne kadar faydalı olduğunu anlattı. 2 yıl önce yapılan parkurun çok sayıda yarışa ev sahipliği yaptığını, burada antrenman yapan sporcuların da Türkiye genelinde derece sahibi olduğunu anlatan Yılmaz, "Hatice nine olmasaydı bu başarılar olmazdı" diyor. Keramettin Yılmaz, hiçbir karşılık istemeden 67 dönüm araziyi belediyeye bağışlayan Hatice ninenin adının halen Race Arena olarak isimlendirilen parkura verebileceğini açıkladı.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SL047
Üye
Üye

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun Çok gülüyorum
Başa dön
SL047 Çevrimdışı SL047 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
125cc
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah örnek olur diyer imkan sahiplerine Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
125cc Çevrimdışı 125cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jamelinco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Osmangazi

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125cc demiş ki:
inşallah örnek olur diyer imkan sahiplerine Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Katılıyorum İnşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Jamelinco Çevrimdışı Jamelinco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
delirdimiste
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum süper... Alkışlıyorum
Ne Dediğini unutmak zorunda kalmazsın!♀♥♂
Başa dön
delirdimiste Çevrimdışı delirdimiste Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HELALLLL!!!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bu nineyi ziyaret mi etsek 1 organizasyon yapalım??

Bu arada evden çıkarken aile açısından güzel olurya..

-Olum nereye? Otobana gazlamayamı?
-Hayır anne Hatice Ninenin yerine Gülümsüyorum
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bahsedilen yer sanırım Fethiye'de Enduro veya MX parkuru yapılacağı kesin..
Bu sene Akdeniz şampiyonası çok çekişmeli geçecek.. Bravo

Önce inanamadım ama teyzemin torunları da yarışıyormuş.. Çok doğal bence.. Alkışlıyorum Helal olsun..

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en yakın zamanda elini öpmeye geliyorum..işte bu yaa motoru öcü görmeyen bir teyzem Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.03.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en büyük nine Hatice nine Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

acaba gençlik yılarında hiç motosiklet kullanmış mı ninemiz merak ettim
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.03.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ay sonu yarış var..
Teyzemi orda görürsem ellerinden öpücem merak etmeyin .. Dil çıkarıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.03.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nene, Dede neder bu işe
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 18.03.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Teyzemi orda görürsem ellerinden öpücem merak etmeyin ..

.....harçlığı kaptın yani hade iyisin ..yada sağlam bi çukulata Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
selis
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.03.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee ninem parkur vermiş bize..
Bundan güzel harçlık mı olur.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.03.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal