Tarih: 18.03.2008 - 18:27 Mesaj konusu: yardım tecrube aranıyor
mbrlar ustalarım ben aranıza yeni katıldım ve daha ilk motorumu 3 hafta once aldım 125 cc 5 vites cin motoru 2 el 11000 de daha yeni surmeye basladım ama simdilik iyi gidiyo motorun cekis gucu kalkısı guzel 2 kisi rahat gidiyo fakat ben bu motorla duz yolda 85 km/h gecemiyorum gitmiyo makıne 5 viteste gaz kolu sona dayanıyo gene gitmiyo arkadaslara soruyorum aynı ozellikte motorlarla bana 120 130 dan bahsediyo gozum yok o kadarında 110 yapsın yeter buna ne yapabilirim on disliyi buyut dediler bunun motora eksisi artısı ne olur bide gaz ayarı actır falan diyolar bunun anlamı ne biriside cbr 125 hava filtresi tak dedi boyle bisi olurmu olursa ne farkeder daha yuksek hız icin baska ne yapılabilir bide motorda bazı curuk paslar var bunu neyle kapatabilirim simdiden cok tesekkurler saygılar en kotusude benimle dalga geciyolar yaw pejoyla ezerim seni diye _________________ love is nothing without fucking
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız