Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yardım tecrube aranıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yardım tecrube aranıyor

yardım tecrube aranıyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dark_ocean
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mugla

MesajTarih: 18.03.2008 - 18:27    Mesaj konusu: yardım tecrube aranıyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mbrlar ustalarım ben aranıza yeni katıldım ve daha ilk motorumu 3 hafta once aldım 125 cc 5 vites cin motoru 2 el 11000 de daha yeni surmeye basladım ama simdilik iyi gidiyo motorun cekis gucu kalkısı guzel 2 kisi rahat gidiyo fakat ben bu motorla duz yolda 85 km/h gecemiyorum gitmiyo makıne 5 viteste gaz kolu sona dayanıyo gene gitmiyo arkadaslara soruyorum aynı ozellikte motorlarla bana 120 130 dan bahsediyo gozum yok o kadarında 110 yapsın yeter buna ne yapabilirim on disliyi buyut dediler bunun motora eksisi artısı ne olur bide gaz ayarı actır falan diyolar bunun anlamı ne biriside cbr 125 hava filtresi tak dedi boyle bisi olurmu olursa ne farkeder daha yuksek hız icin baska ne yapılabilir bide motorda bazı curuk paslar var bunu neyle kapatabilirim simdiden cok tesekkurler saygılar Gülümsüyorum en kotusude benimle dalga geciyolar yaw pejoyla ezerim seni diye İstemiyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 18.03.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dişli olayı kolay bi işlem ancak ön dişliyi büyütmen ya da arka dişliyi küçültmen son hızı artırır ancak düşük devirlerde performans kaybı olur.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 18.03.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaça aldın markası nedir....
dark_ocean
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mugla

MesajTarih: 18.03.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 demiş ki:
dişli olayı kolay bi işlem ancak ön dişliyi büyütmen ya da arka dişliyi küçültmen son hızı artırır ancak düşük devirlerde performans kaybı olur.
ben bunu nerde yaptıra bilirim ustunde kaclık disli oldunu nerden bilirim kac disli arttırmalıyım tsk

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

eradnan demiş ki:
kaça aldın markası nedir....
markası wuxi model harvey die bisi 1500ytl civarı oldu bana herseyiyle

Son Mesajdan 48 saat 34 dakika sonra eklendi:

abi hadi yaw bi yardım edin ne yapcam ben Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal