Tarih: 18.03.2008 - 22:13 Mesaj konusu: fazer kafalı v strom
250 cc lik hyosungumu sattım ve artık büyük motora geçeyim dedim araştırdım bir çok kişi hep sınıfları farklı olsada fazer la vstrom arasında gidip gelmiş ve tercihlerini belirlemişler benimde mantığım v strom desede yakışıklılığın fazer olsun diyorum ve fazer bakıyorum satan arkadaşlar bana ulaşsınlar bunun üzerine bende kendi konseptimi yaptım tabi bu photo shop ta kolay oldu ama geçekte uygulanırmı bilmem
Tarih: 18.03.2008 - 22:17 Mesaj konusu:
en doğru yolu seçmişsin kardeşim...fazer ve v-strom karşılaştırılamaz 2 motor...en basitinden biri 2 diğer 4 silindir...tadı bir başka olur...ne demek istediğimi alınca anlarsın.... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1485 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 18.03.2008 - 23:12 Mesaj konusu:
Arkadaşım Fazerini satıyor... 12000 istiyor galiba. gayet güzel ve temiz bir motoru var. bana pm. den tel numaranı vb. bişey bırakırsan ona ulaştırırım.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 3.200 Km
GENÇ FB !! // http://apachefan.xphpbb.com/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız