Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Küçük Bir Kaza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Küçük Bir Kaza

Küçük Bir Kaza
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Promet
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 19.03.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Küçük Bir Kaza Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...

Malum edirnede yağmur yağıyordu bende iş çıkışı kaskımı taktım yavaş yavaş eve doğru ilerliyorum ana yoldan ara yola döneceğim sinyalimi verdim 10km hızla falan gidiyorum... tam ara yola girecekken direksiyon ve ayna bir yere çarptı yavaş gittiğim için birşey olmasın diye motoru saldım yere kaskı çıkardım bir baktım arkama telefona konuşan bir adam Şok oldum ana dedim ben adamamı çarptım. sonra sen nerden çıktın dedim adama; bana direk söyledikleri kullanmasını bilmiyorsan motoru niye üstüne biniyorsun oldu, benide götürecektin dedi. tabi bu sözleri söylemeye başlamadan önce telefonda konuştuğu kişiye bir sn dedi neyse bende kask elimde ah dedim ben sana 90 la bi vursaydım sen şimdide konuşabilecekmiydin dedim hiç umursamadan telefonla kaldığı yerden devam ederek çekti gitti... Ama hala anlamış değilim karşıdan gelen aracın farlarının etkisiylemi göremedim yoksa oda beni fark etmedenmi daldı yola hiç bilmiyorum...

2005 Honda CGL 125

Başa dön
Promet Çevrimdışı Promet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: güzel izmir

MesajTarih: 19.03.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Promet, geçmiş olsun arkadaş iyikide doksanla çarpmamışsın bu işin şakası bile olmaz İstemiyorum

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 19.03.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gözün Kör Noktası var öyle olmuş ola bilir bana bir kaç kez oluyordu motorda hareket halin deyeken başka bir yere bakıyorum sonra yola bakıyorum önümde araba hemen manevra yapmak zorunda kalıyorum
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 19.03.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
windofchopper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.03.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun aman dikkat
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 19.03.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 19.03.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

promet: Geçmiş olsun kardeş ucuz atlatmışsın
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 19.03.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buna şükür geçmiş olsun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 19.03.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun....
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 19.03.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun adama rastlarsan mavidiş kulaklık al ve herzama şanşlı olmaya bilirsinde
Başa dön
rsc86 Çevrimdışı rsc86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 19.03.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun daha kötü bişey olmamış....
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.03.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adı üstünde kaza.. ucuz atlatmışsın geçmiş olsun..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.03.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Promet, geçmiş olsun..Bu arada seninde kandilin mübarek olsun.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 19.03.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum bizim insanımız bakar kördür.. Çoğu aylak aylak bakarlar. Sen onları sakın görüyor sanma.. Kör, sağır ve dilsiz olduklarını düşün.. En kötü ihtimale göre kendini hazırla ..

Araba kullananlar hele bir de telefonla konuşuyorlarsa çoğu kez orgazm vaziyetindedirler; zihhar seni görmezler....

Ben motora her bindiğimde böyle düşünüyorum.. OK
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal