Tarih: 19.03.2008 - 21:10 Mesaj konusu: Küçük Bir Kaza
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...
Malum edirnede yağmur yağıyordu bende iş çıkışı kaskımı taktım yavaş yavaş eve doğru ilerliyorum ana yoldan ara yola döneceğim sinyalimi verdim 10km hızla falan gidiyorum... tam ara yola girecekken direksiyon ve ayna bir yere çarptı yavaş gittiğim için birşey olmasın diye motoru saldım yere kaskı çıkardım bir baktım arkama telefona konuşan bir adam ana dedim ben adamamı çarptım. sonra sen nerden çıktın dedim adama; bana direk söyledikleri kullanmasını bilmiyorsan motoru niye üstüne biniyorsun oldu, benide götürecektin dedi. tabi bu sözleri söylemeye başlamadan önce telefonda konuştuğu kişiye bir sn dedi neyse bende kask elimde ah dedim ben sana 90 la bi vursaydım sen şimdide konuşabilecekmiydin dedim hiç umursamadan telefonla kaldığı yerden devam ederek çekti gitti... Ama hala anlamış değilim karşıdan gelen aracın farlarının etkisiylemi göremedim yoksa oda beni fark etmedenmi daldı yola hiç bilmiyorum... _________________ 22 ND 078
Tarih: 19.03.2008 - 21:16 Mesaj konusu:
Promet, geçmiş olsun arkadaş iyikide doksanla çarpmamışsın bu işin şakası bile olmaz _________________
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Gözün Kör Noktası var öyle olmuş ola bilir bana bir kaç kez oluyordu motorda hareket halin deyeken başka bir yere bakıyorum sonra yola bakıyorum önümde araba hemen manevra yapmak zorunda kalıyorum _________________ SoN KaRaR CbF Hornet 6oo...
.
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1810 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 19.03.2008 - 22:04 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun.... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 803 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 19.03.2008 - 22:52 Mesaj konusu:
Dostum bizim insanımız bakar kördür.. Çoğu aylak aylak bakarlar. Sen onları sakın görüyor sanma.. Kör, sağır ve dilsiz olduklarını düşün.. En kötü ihtimale göre kendini hazırla ..
Araba kullananlar hele bir de telefonla konuşuyorlarsa çoğu kez orgazm vaziyetindedirler; zihhar seni görmezler....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız