Bazı sebepler yüzünden link alınan fotoların 120 adedi silinmişti. çok daha önce koyulacaktı hepsi
kandil geceside insanı günaha sokarlarya
buyurun beyler gittik gezdik sizler için kareledik. kısaca özetleyim. 1000rr lar resmen facia bana göre. 600 rr güzel zx10 ayrı güzel. şaşı bakışları güzelliğini bozmamış. gsxr1000 ve 600 malesef yoktu. ama bazı ufak hacımler örneğin yzf 125 çok hoş olmuş,cbr125in pabucu çoktan damlarda yerini aldı bence.neyse tüm fotolara yorum yapardım ama. bu saate kadar uğraş bide üstüne sinir ol kusura bakmayın gecikmeden dolayı
gözlerinize biraz moral olsun fotolar. umarık beğenirsiniz
bu arada hadoken yardımların için teşekkür ederim kardeşim. sen olmasan bu sinirle halledemezdim
En son zzzzzz tarafından 20.03.2008 - 02:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 20.03.2008 - 02:18 Mesaj konusu:
Eline sağlık seni biraz uğraştırdılar böyle gereksiz bir konuda ama sen yine de bizleri düşündün koydun. Bu sene gelemeyeciğime bir kez daha üzüldüm fotoları görünce.
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 20.03.2008 - 02:20 Mesaj konusu:
ellerine sağlık gitmemize gerek kalmadı... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 20.03.2008 - 02:26 Mesaj konusu:
Baris bakmaya doyamadim. Emegine saglik. Surda hayirli bir is yapacaksin, ona bile comak sokuluyor. Bu kadar mi kafasina gore is yapanlara kaldi bu forum??
Neyse, fiyatlar nasildi asagi yukari? Bulabildin mi kafana gore biseyler?
fiatların geçen yıldan pek farkı yoktu. ama pantolon olarak hein gericke gerçekten uygundu.motorlar için güzel sticker sergileyenlerde vardı.
valla gezip inceleme ve foto çekmekten birşeyler almaya zaman kalmadı.
sadece 3m in kask içi güneş gözlüğünden aldım. çok şekil duruyor
malum perşembe beraber toplu olarak gideceğiz ya. o ana sakladım. daha avantajlı olur. ama cumartesi ve pazara kadar fazla çeşidin kalacağını sanmıyorum. millet bugün çok alışveriş yaptı
ellerıne saglık
08 6rr renkler fena degıl.. 1rr içime sinmedi bır turlu ama 08 zx10R tam bır facıa yzf 125 r guzel duruyor
neyse yarın bende fuara gıdecegım bır de o zaman yorum yapmak lazım.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
güzel karelerde arada mankenleri çekmeyide unutmamışın abi _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız