Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - FUAR FOTOLARIIII. TAM 213 TANE. BUYURUN ARKADAŞLAR :)))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

FUAR FOTOLARIIII. TAM 213 TANE. BUYURUN ARKADAŞLAR :)))))

FUAR FOTOLARIIII. TAM 213 TANE. BUYURUN ARKADAŞLAR :)))))
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:03    Mesaj konusu: FUAR FOTOLARIIII. TAM 213 TANE. BUYURUN ARKADAŞLAR :))))) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazı sebepler yüzünden link alınan fotoların 120 adedi silinmişti. çok daha önce koyulacaktı hepsi Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
kandil geceside insanı günaha sokarlarya Sinirlendim
buyurun beyler gittik gezdik sizler için kareledik. kısaca özetleyim. 1000rr lar resmen facia bana göre. 600 rr güzel zx10 ayrı güzel. şaşı bakışları güzelliğini bozmamış. gsxr1000 ve 600 malesef yoktu. ama bazı ufak hacımler örneğin yzf 125 çok hoş olmuş,cbr125in pabucu çoktan damlarda yerini aldı bence.neyse tüm fotolara yorum yapardım ama. bu saate kadar uğraş bide üstüne sinir ol kusura bakmayın gecikmeden dolayı Sinirlendim
gözlerinize biraz moral olsun fotolar. umarık beğenirsiniz Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

bu arada hadoken yardımların için teşekkür ederim kardeşim. sen olmasan bu sinirle halledemezdim Gülümsüyorum

En son zzzzzz tarafından 20.03.2008 - 02:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, eline sağlık barış abi çok güzel fotoğraflar..Birde yakından görmek lazım artık fotoğraf çekmeye gerek kalmadı sen herkesin görevini yapmışsın Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık gerçekten çok güzel kareler..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum çok uğraşmışsınız... yzf 125r güzel görünüyo Bravo Gülümsüyorum

portakal sıkın! İÇİN! Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muhammed21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerınıze saglık tekrar tesekkurler.. Alkışlıyorum
Başa dön
muhammed21 Çevrimdışı muhammed21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık seni biraz uğraştırdılar böyle gereksiz bir konuda ama sen yine de bizleri düşündün koydun. Bravo Bu sene gelemeyeciğime bir kez daha üzüldüm fotoları görünce.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık gitmemize gerek kalmadı... Gülümsüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baris bakmaya doyamadim. Emegine saglik. Surda hayirli bir is yapacaksin, ona bile comak sokuluyor. Bu kadar mi kafasina gore is yapanlara kaldi bu forum??

Neyse, fiyatlar nasildi asagi yukari? Bulabildin mi kafana gore biseyler?
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
sx2

fiatların geçen yıldan pek farkı yoktu. ama pantolon olarak hein gericke gerçekten uygundu.motorlar için güzel sticker sergileyenlerde vardı.
valla gezip inceleme ve foto çekmekten birşeyler almaya zaman kalmadı.
sadece 3m in kask içi güneş gözlüğünden aldım. çok şekil duruyor Gülümsüyorum
malum perşembe beraber toplu olarak gideceğiz ya. o ana sakladım. daha avantajlı olur. ama cumartesi ve pazara kadar fazla çeşidin kalacağını sanmıyorum. millet bugün çok alışveriş yaptı
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, baya ugrastın ama degdi iyi oldu
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf icim gitti yav Gülümsüyorum guyaa gidicektim yalan oldu Ağlıyorum
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 20.03.2008 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerıne saglık Bravo
08 6rr renkler fena degıl.. 1rr içime sinmedi bır turlu ama 08 zx10R tam bır facıa Üzgünüm yzf 125 r guzel duruyor
neyse yarın bende fuara gıdecegım bır de o zaman yorum yapmak lazım..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barışım geldi huzur verdi Bravo

yarın görüşürüss Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
enkozi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla gercekten elınıze saglık Alkışlıyorum paylasım ıcın tesekkurler Bravo custom lar bıde turbo hayabusa bıtırdı benı yıne Ağlıyorum
Başa dön
enkozi Çevrimdışı enkozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 20.03.2008 - 03:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık.Bu kadar fotoyu download etmek sabır işi gerçekten.

Fuara gitmiş kadar olmasamda bi an için o atmosferi görmek güzeldi. Teşekkür ederim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 20.03.2008 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel karelerde arada mankenleri çekmeyide unutmamışın abi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal