Macintosh bilgisayarlarda kullanılan Safari internet tarayıcısının Windows sürümü
Pc kullanıcılarına sunuldu.Standart wep uygulamalarının yanı sıra geliştirilmiş güvenlik
özelliklerine sahip Safari 3.1 sürümünün en önemli iddası, popüler internet tarayıcıları
İnternet Explorer'dan 1.9 kat, Firefox'dan ise 1.7 kat hızlı olması...Alıntıdır
Arkadaşlar ben indirdim ve kullanmaya başladım gayet iyi olduğuna karar
verdikten sonra sizlerede bildirmek isdedim
Burdan indirebilirsiniz
www.apple.com/safari _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 20.03.2008 - 17:59 Mesaj konusu:
bi deneyelim bakalım....hızlı olması iyi bir özelliği ama inşallah virüs açıkları varsa hapı yuttuk... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 20.03.2008 - 18:01 Mesaj konusu:
Hayabusa, Ah Ahmet abim kötü oldu şimdi ....
d-devil, Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak ama şu anda gayet iyi bence _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Tarih: 20.03.2008 - 18:30 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU, abi bu tarayıcı siteye girmek istediğimiz zaman kullanıcı adı ve parola soruyo yaw bu ne anlamadım gitti... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 20.03.2008 - 19:31 Mesaj konusu:
selis, Haklısın aslında kolay gelsin
Son Mesajdan 26 saniye:
selis, Haklısın aslında kolay gelsin _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız