Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - M.D'ye Hızlı bağlanmak isteyenler !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

M.D'ye Hızlı bağlanmak isteyenler !!!

M.D'ye Hızlı bağlanmak isteyenler !!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 20.03.2008 - 17:38    Mesaj konusu: M.D'ye Hızlı bağlanmak isteyenler !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Safari'nin Windows versiyonu piyasada.

Macintosh bilgisayarlarda kullanılan Safari internet tarayıcısının Windows sürümü
Pc kullanıcılarına sunuldu.Standart wep uygulamalarının yanı sıra geliştirilmiş güvenlik
özelliklerine sahip Safari 3.1 sürümünün en önemli iddası, popüler internet tarayıcıları
İnternet Explorer'dan 1.9 kat, Firefox'dan ise 1.7 kat hızlı olması...Alıntıdır

Arkadaşlar ben indirdim ve kullanmaya başladım gayet iyi olduğuna karar
verdikten sonra sizlerede bildirmek isdedim

Burdan indirebilirsiniz

www.apple.com/safari
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 20.03.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU Rıdvan'cım program Türkçe'mi,hani gavurcam yokta o bakımdan sordum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.03.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi deneyelim bakalım....hızlı olması iyi bir özelliği ama inşallah virüs açıkları varsa hapı yuttuk... İstemiyorum
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 20.03.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siz bi deneyin bakalım Gülümsüyorum yoksa ben şu anda firefoxdan memnunum.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Ah Ahmet abim kötü oldu şimdi Üzgünüm ....

d-devil, Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak ama şu anda gayet iyi bence
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.03.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, abi bu tarayıcı siteye girmek istediğimiz zaman kullanıcı adı ve parola soruyo yaw bu ne anlamadım gitti... ?
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 20.03.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teknoloji bazen bayıyo insanı yaa..
Peki onu da deneyelim bakalım.. Gülümsüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, Haklısın aslında kolay gelsin Bravo

Son Mesajdan 26 saniye:

selis, Haklısın aslında kolay gelsin Bravo
Başa dön
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 20.03.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol abi tşkler Bravo Bravo Bravo

Son Mesajdan 26 saniye:

saol abi tşkler Bravo Bravo Bravo
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 20.03.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pc explore'da bile kasıyor onu yüklersem çekilmez hale gelir heralde:D
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 20.03.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo bakalım kal saglıcakla Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.03.2008 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama ben indirmeyi bilmiyorum Üzgünüm Dil çıkarıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 20.03.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, eyvallah dostum Bravo
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.03.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, teşekkürler Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Danimarka / Helsingör / Konya

MesajTarih: 21.03.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylasim icin tskr ler Alkışlıyorum
musa1978 Çevrimdışı musa1978 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal