Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Fuar Yorumları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Fuar Yorumları

Fuar Yorumları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Fuar Yorumları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar
ben bulamadım başka konu varsa bunun üstünü çizelim oradan devam edelim
geçen seneye oranla daha geniş bir katılım vardı fuara motor satıcıları ve üreticileri bakımından.
benim girdiğim kapının direk karşısında motoran standı vardı sym anlaşmasının yanında çin mallarına devam etselerde anaconda isimli bir 150 cc scooter ilgimi çekti. değişik bir makina ve "amaç" makinası gibi geldi bana satış fiyatının 3200 civarı olacağı söylendi.
ikinci dikkatimi çeken lbc firmasının ürettiği motoçadır ( ya da buna benzer birşeydi adı) isimli motosiklet brandası. iki parçadan oluşuyor motoru komple kapatıyor. fiyatı 50 ytl idi.
kuralkan standı ise bizim hyosung markası ile tanıdığımız st kanuni motorları yanısıra şimdi yazamayacağım bir markanın arazi motorları ve çin mallarından oluşuyordu. yeri gelmişken global ile st kanuni arasında halen bir hukuki sürecin işlediğini fakat globalin (internet araştırması sonucu) olaydan çekildiği bilgisine ulaştım fuarda da globali göremedim. özellikle (ismini vermem doğrumu bilemem) bir sitede insaların resmen bu markanın kanuni çatısı altında satılmasına ve servis almasına karşı çıktıklarını site yöneticileri eşliğinde kanuni aleyhine (gerçi bir çok yerde bu olayı görmek mümkün) güvensizlik içeren yazılar yazıldığını okudum. ne diyeyim bu motora sahip arkadaşlara biraz üzüldüm. umarım bu işten zararlı çıkmazlar.
mondial standında gözüme çarpan iki model oldu. birisi 400 cc bir scooter sachs diye bir marka, stand görevlisi bir arkadaş bu motorun sıfır fiyatının 9000 ytl altında olabileceğini söyledi. marka alman malı motor kısmı kymco eğer düzgün bir satış stratejisi yapmayı becerirlerse 400 cc scooter sınıfına oldukça iyi bir giriş yapabilirler.
bizim çinli ithalatçı arkadaşar anladılar ki 2006 furyasından sonra insanlar motor kullanmaya alıştı ve artık kalitesli motor istiyorlar. ellerindeki potansiyeli başka firmalara kaptırmak yerine kendileri daha iyi makinalarla devam etmek istiyorlar. umarım tüketiciler için yararlı sonuçlar doğurur bu yaklaşım.
mondial standında şahit olduğum bir olay ise beni hem üzdü hemde sinirlendirdi. 3-4 adet eleman mondialin bir modeli ile dalga geçerken stand görevlisi arkadaşa pek de hoş olmayan alaycı yaklaşımlar segileyerek ne kadar küçük gördüklerini kanıtlamaya çalışırken aslında kendilerinin ne kadar kültür yoksunu ve seviyesiz insanlar olduklarını kanıtladılar. kendilerini burdan kutluyor ve fuarın en öküzleri yarışmasında kendilerini ölümüne desteklediğimi bilmelerini isterim.
gp800 denen scooter olduğu iddia edilen makina ise tam bir muamma benim için. böyle bir makinam olmasını isterim, fuara gidince görmeden geçmeyin.
1 de beverly nin daha kromajlı bir versiyonu vardı hoş olmuşdu.
benim meylim scooter olduğu için bu detaylar gözüme takıldı. muhakkak ekleyecekleriniz vardır. fuarda yarı çıplak hurilerden başınızı kaldırıp motorları incelemenizi tavsye ederim. zira ne hikmettir çözemedim (sanki en çıplak stand hostesi olan daha çok satıyor) fuarda motorlardan çok stand hostesi huriler ilgi çekiyor. kapitalizmin kadını meta olarak kullanmasının mide bulantısı ile yazıyı burada bitiriyorum umarım gereksiz bir konu olmamıştır.
en dip not : ben md standını bulamadım. hangi salonda neredeydi. en azından bir kaç kişi ile cismen tanışmak hoş olurdu.

başlığın tamamının büyük harf olması kurallara aykırı,düzenledim:şeker portakalı
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dip nottan önceki cümlene tamamen katılıyorum^alkış .. İlgi alanlarımız farklı olduğu için önceki cümlelere bişey diyemiyorum

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim giridğim kapının önünde kawasaki sıtandı wardı ayrıca md standı 3 salonda ben fuara girince hakan başkanla karşılaştım sağolsun o söledi
bir kaç abimizlede bizzat tanışma fırsatım oldu
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu gün gittim ya bi dünya bş insan var,hiç motora ilgisi alakası olmayan kız görmeye gelen Üzgünüm kuru kalabalık... ama çok güzeldi ya geçen sene mehmet ve hakan abiyle tanıışamamıştım kalabalıktan bu sene uzun uzun muhabbet ettik.yarın bursa geliomuş bi daha gitmem lazım ama korkuyorum yarrın çokdaha fazla kalabalık olcak,kuru kalabalık Beğenmedim şu arada şunu da belirtelim 1000rr yi beğenmeyen nasıl beğenmio bilemedim orda ya tamam belki eski kasanın yeri bambaşka ama şase kısalmış çok daha rahat tekere gelir,virajlarda daha iyi olur diye düşündü ve ben çok beğendim,yamahanın yeni 125r si gayet iyi ama 4500euro fiyatı ki bu fiyata bence bi 125 lik alınmaz ne kadarda 15hp olsa,kawasaki 250r çok güzel görmenizi tavsiye ederim ben gayet beğendim fiyat olarakta 5500 euro,hyosung a gelince niye st kanuni oldu nasıl böyle bi yalmış yaptılar bilmiorum ama marka sticerları iğrenç alanın ilk işi sçkmek olcak,şimdilik aklıma gelenler bunlar ama gidilip görülmesi gereken bi fuar bence Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tic_ket
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben henuz gıdemedım yarın gıdıcem kısmet olursa eger gosume takılan + bişiler olursa yazarım burdan ve ayrıca stand hosteslerının motorlardan daha fazla ılgı cekmesı ve motosikletle alkası olmayan ınsanların sagdan soldan edındıklerı bıletlerle fazlada ıkı kol bacak daha gorme amacıyla oraya gıdıp kargasa yaratması da pek hos olmuyo bana gore Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
tic_ket Çevrimdışı tic_ket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ilk gün yani perşembe günü gittim.kask ve mont aldım. tam anlamıyla gezemedim.yarın bidaha gidip tkrar gezicem. çok kalabalık olucak ama değer bence.
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 23.03.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TumGeceRock
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.03.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuar çok güzeldi. özellikle tt custom chopper ve harley standı Gülümsüyorum Çok gülüyorum . fakat o hanımları gerçekten meta olarak kullananlar genelde çin markalarıydı. japonlarda ve avrupalı markalarda pek meta durumu yoktu. gayet normaldi. çinliler insanı motoruyla çekemeyeceğini bildiği için mecburen böyle bir taktik izlediler. oradaki hanımefendilere gerçekten yazık. zaten suratlarında kendilerine bakan "fuarın öküzleri" yarışmasında yarışan vatandaşlara küfür eder bir halleri vardı. ama fuar gerçekten çok güzeldi.

"k" harfi "q", "v" harfi "w" olmasın.

En son TumGeceRock tarafından 23.03.2008 - 01:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
TumGeceRock Çevrimdışı TumGeceRock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fitzgerald
Üye
Üye

Nereden: İzmir / YaLı

MesajTarih: 23.03.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Jamelinco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Osmangazi

MesajTarih: 23.03.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göz kırpıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Jamelinco Çevrimdışı Jamelinco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oradakilere maalesef hanımefendi diyemiyorum, başka kötü bişey de diyemiyorum ortada kaldım.. neden mi, sonucta kendi iradeleri var, ve bu şekilde olunca kimlerin bakacagı, ağızlarının suyu akacağı belli, bunu kendileride biliyorlar ve eminimki bu bi kısmının hoşunada gidiyor, kendilerine bakmaları...
Şimdiki dünya ortamı çok tehlikeli ve fena bozuk... Ne bileyim yaa sinir oluyorum bu durumlara çenemi tutamıyorum bazen... Beğenmedim İstemiyorum Sinirlendim

Y.N___4ever
Başa dön
tic_ket
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.03.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YuZuF demiş ki:
Oradakilere maalesef hanımefendi diyemiyorum, başka kötü bişey de diyemiyorum ortada kaldım.. neden mi, sonucta kendi iradeleri var, ve bu şekilde olunca kimlerin bakacagı, ağızlarının suyu akacağı belli, bunu kendileride biliyorlar ve eminimki bu bi kısmının hoşunada gidiyor, kendilerine bakmaları...
Şimdiki dünya ortamı çok tehlikeli ve fena bozuk... Ne bileyim yaa sinir oluyorum bu durumlara çenemi tutamıyorum bazen... Beğenmedim İstemiyorum Sinirlendim

Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tic_ket Çevrimdışı tic_ket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TumGeceRock
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.03.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet haklı olabilirsin Bravo . o zaman şöyle yapalım hanımefendi lafını yüzlerinde küfür ediyor ifadesi olanlar için kullanmış olalım. Sonuçta para kazanıyorlar. Yani mecburen yapanlarda vardır aralarında. Ama fuar yinede çok güzeldi. Gülümsüyorum

"k" harfi "q", "v" harfi "w" olmasın.
Başa dön
TumGeceRock Çevrimdışı TumGeceRock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha çok md üyeleri ile tanışmak için gittim hakan başkan mehmettan ve hulk nikli abimizle tanışma fırsatım oldu gerçekten çok cana yakın davrandılar kendilerine teşekkür ederim metehanla tanışmayı çok istedim ama kısmet olmadı inşallah başka bir zaman kısmetse
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TumGeceRock, hmm anladım ve gayet iyi niyetle yaklaştığının farkındayım ama gerçekler bu kadar iyi niyetli değil malesef... Hani dedim ya kendi iradeleri var diye işte bu sebeple dedim, MECBUREN yapılıyo olabilir cümlesi için. Böyle birşeyin mecburiyeti zinhar olamaz, kendini bilen bir hanımefendi onca aç gözün, erkeklerin gözünün önüne o şekilde ve özellikle istekle seksi hareketlerle motor tepesinde içini dışını belli ederek dans etmesi bi kenara dursun çok kısa olmayan mini eteği bile çekinerek giyer.. gayet iyi bir şekilde başka yerlerde de çalışabilirler... Mecburiyet, yapılanları ahlakın sınırlarını zorlamaya ve taşırmaya başlıyorsa mecburiyetten çıkar ve kimisi iğrençlik der kimisi başka şeyler... Özelliklede bizler yani türkler gibi ahlaki değerleri ve inançları çok sağlam olması gereken bireyler için hiç hoş karşılanmaz...! İstemiyorum

Y.N___4ever
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal