Tarih: 24.03.2008 - 10:51 Mesaj konusu: Rüzgara Rağmen :)
Bu hafta sonuda aşırı rüzgara rağmen Halit ile Mehmet usta antremanlarını ertelemediler,rüzgardan dolayı kısa kesilen antremanlardan fotolar ve videolar,buyrun
Sabah bizim evde yapılan kahvaltı sonrası DRAG yerine gittik
Bu fotoğraflarda NiGhTeXpReSs den
Hayabusam Ahmetimin evinin önünde
Kahvaltı sofrasında
Drag alanında
Haliiiiittttt yine kimle konuşuyosun? Yahu insan motorun üstünde tam drağa kalkarken motoru bir kenara atarda
Telefonla konuşur mu?
Metin Çal
Motorlarımızzzzz
Radarımız Polisimiz Ceylanımız
veee Ben deniz, yeni motorumla
Mehmet Ustamız
Halitimizzz
Drag alanı çok rüzgarlıydı, Bizde Klasik Evliyaya geçtik
Motorlarımızdan kesitler
Nihayet Kampüsteyiz. Gökkuşağının önünden manzaralar. Gideceklerin haberi olsun Piyasa berbat _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Yine güzel bir pazar geçirmissiniz Hayabusa, insan haber verir değilmi bizde geliriz,Halit zaten eksik adam o haber vermezde sen verseydin keşke _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 24.03.2008 - 11:13 Mesaj konusu:
Haarika Paylasim,
offf o Kahvaltida ne kadar Zevkli gecmistir hep beraberce kalabalik ortamda tek kelimeyle Harika
Misafir Perverliginize Hayran kaldim, ne kadar güzel birsey keske bende orada olsaydim icim gitti dogrusu.
Arkadaslarimin ve kendi adima Tessekür ediyorum.
Paylasim icin tessekürler, herzaman böylesi güüzel birlik ve beraberlik Paylasimlarinizin devamini isterim.
Ne kadarda Arkadaslarimla henüz daha tanismasamda, herkezi Saygiyle Selamliyorum. _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Kayıt: Mar 18, 2008 Mesajlar: 5 Nereden: ONUN OLDUĞU HER YERDEN
Tarih: 24.03.2008 - 11:29 Mesaj konusu:
gönlümün rossisi canım halitciğim rüzgara rağmen yine süperdin.senin fotolarını ve videolarını daha çok görmek istiorum burda çünkü seni izlemeye doyamıorum.
ulen hıyar amcaoğlu (hayabusaahmetten bahsediyorum) hani benide götürecektin çok üçkağıtçısın sabah sabah o kadar bekledim seni _________________ BoZKuRT MD
eRCaN BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 24.03.2008 - 11:35 Mesaj konusu:
Yine güzel bir pazar geçirmissiniz Hayabusa, selamlar paylaşım için saol bu arada ömer kardeşimede selam olsun _________________ Hayabusa kullanmak bir ayrıcalıktır..
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 24.03.2008 - 11:46 Mesaj konusu:
Hayabusa, Ahmet fotoğraflar için teşekkürler, çok keyifli bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli keşke bizlerde orda olabilseydik...Konya MD'yi birlik ve beraberliği için alkışlıyorum... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız