Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motoshow 2008'de MD standını beğendiniz mi ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motoshow 2008'de MD standını beğendiniz mi ???

Motoshow 2008'de MD standını beğendiniz mi ???
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 24.03.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Motoshow 2008'de MD standını beğendiniz mi ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar burada büyük bir aile olduğumuzu düşünüyorum ve yıllardır burada olmaktan çok mutluyum ancak fuar'da MD standını görünce şaşırdım ve üzüldüm standın önüne geldim ve 5 dakika kadar durdum inceledim ve kendi fikrimdir bu standın MD gibi büyük bir markaya yakışmadığını gördüm.Bunun sebepleri neler olabilir diye düşünüyorum ya hakan başkanımız çok yanlız kalıyor ve yetişebildiği yapabildiği elinden gelen bu kadar yada Hakan başkanım Sorumluluğu çok fazla paylaşmayı sevmiyor.MD çok daha fazla ürün seçeneğiyle orda bulunmalı daha büyük bir yerde stand kurmalı tabi bunlar hep maddiyata dayanan olaylar ama 50.000 e yakın üyesi olan bir grup bu olanakları artık yaratabilmeli Dünyada artık en önemli olay marketing dediğimiz pazarlamadır MD artık yarattığı marka değerini pazarlamalıdır ben yanlış düşünüyor olabilirim ama bu bir özeleştiridir ve bu yolda bizim elimizdende bir şeyler gelirse geri durmadan yaparız.
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 24.03.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bende gorunce şaşırdım acıkcası.Ozellıkle onundekı stand cok kapatmıstı MD'yı.Duvar gibi sütun gibi engel vardı cok kapatmıstı onunu.Kuytu kalmıs yanı.Ama sadece yorum olarak soluyorum yoksa daha buyuk bıyer verdılerde MD yonetıcılerımı almadı hayır tabıkı.Vardır mutlak bı sebebı.Ama ben gercekten daha gosterıslı bısey beklıyordum.Zaten yonetıcıler yapıcaktır mutlaka bı degerlendırme-bılgılendırme..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.03.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mini k fili saymazsak iyiydi Dil çıkarıyorum gittim ama pek ilgi yoktu

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solid40
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.03.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba bende stand önune bir sevinçle geldim eşimle cumartesi ama sevincim kursağımda kaldı desem yalan olmaz.neyse daha iyi fuarlar dileği ile ( bu arada fuarda söz aldım ama yine hatırlatayım ,okula ve arabama yapıştırmak için çıkartma istiyorum ilgilenirseniz sevinirim)
Başa dön
solid40 Çevrimdışı solid40 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 24.03.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle selam TÜM M.DLİLERE inanın bende M. D standında kalabalıktan biribirimizi görme şansımız olacak mı diye düşündüm. fuarda dolaşirken kaan arkadaşımızle tanıştım .ona sordum m.d satandi ne tarafta beni yönlendirdi standa yaklaştığımda HAKAN ABİ MEHMET TAN Gördüm şaşırdım çünkü M.D standinda onlardan başka üç arkadaş vardı.çok şasırdım şok oldum ben ise arkadaşlarama türkiyenin en büyük kulubün satandi böyle olurmu? kendim çok üzüldüm. .m.d kulubünü çok seviyorum ne olursa olsun.bu belirtmek isterim ki onlara tanışmak çok güzeldi .BENİM BURDAN İSTEYİM KULUB YÖNETİCİLERİMİZİ YANLIZ BIRAKMIYALIM.
TEŞEKÜR EDERİM SAYGILARIMLA
MEMOCAN
WaleC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel standdı yeri belki biraz kotude olsa iyiydi. Ben çok daha kalabalık bir ortam bekledigimi soylim ancak cekingen bir insan olan benim gidipo tanistigim 2 kisi var Gülümsüyorum demek forumlara daha fazla yazıp gezilere katılmak sart oldu
Başa dön
WaleC Çevrimdışı WaleC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar haklı olabilirsiniz,

madem büyük bir aileyiz, madem MDye destek olmalıyız bunu kulübümüze resmi üye olarak yapmalıyız. böylece hem kulübümüze gereken özen ve önemi göstermiş oluruz, hemde azda olsa maddi kaynak sağlanmış olur. Unutmayın ki her hizmetin; sanalda olsa bir maliyeti vardır.

son olarak herkesin bildiği gibi fuarda bulunan standın yeri ve büyüklüğü ve bulunduğu yere göre ücretleri farklılık göstermektedir.

600RR07 www.ssrider.com

En son GunTurk tarafından 24.03.2008 - 17:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw göremedikki beğenelim... Çok gülüyorum o kadar gezdim durdum ama standı göremedim...

En son d-devil tarafından 24.03.2008 - 17:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
d-devil Çevrimdışı d-devil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Arkadaşlar burada büyük bir aile olduğumuzu düşünüyorum ve yıllardır burada olmaktan çok mutluyum ancak fuar'da MD standını görünce şaşırdım ve üzüldüm standın önüne geldim ve 5 dakika kadar durdum inceledim ve kendi fikrimdir bu standın MD gibi büyük bir markaya yakışmadığını gördüm.Bunun sebepleri neler olabilir diye düşünüyorum ya hakan başkanımız çok yanlız kalıyor ve yetişebildiği yapabildiği elinden gelen bu kadar yada Hakan başkanım Sorumluluğu çok fazla paylaşmayı sevmiyor.MD çok daha fazla ürün seçeneğiyle orda bulunmalı daha büyük bir yerde stand kurmalı tabi bunlar hep maddiyata dayanan olaylar ama 50.000 e yakın üyesi olan bir grup bu olanakları artık yaratabilmeli Dünyada artık en önemli olay marketing dediğimiz pazarlamadır MD artık yarattığı marka değerini pazarlamalıdır ben yanlış düşünüyor olabilirim ama bu bir özeleştiridir ve bu yolda bizim elimizdende bir şeyler gelirse geri durmadan yaparız.

50.000 üyemiz site üyesidir arkadaşlar club üyesi olarak sayımız çok az rakamlarda ben bu fuarada bunu öğrendim eğer bir şeyler yapmak isiyorsak md ailesi olarak ilk önce motordelisi spor klübüne üye olmamız gerektiğine inanıyorum ayrıca fuarın başından beri hakan ve mehmet tan la birlikte olduğumdan biliyorum fuardaki yerimizin standımızın düzensiz olması sadece ares fuarcılık yetkilileri ile alakalı bir problemdi.sevgiler.
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet konum olarak biraz arkada kalsada sıtandı bulamadım diye birşey olmaz bende aradım sora sora md sıtandını buldum hakan başkan ve mehmettan la ufakda olsa bir sohbetimiz oldu ço yakın davrandılar kendilerine teşekkür ederim ayrıca hulk nikli abimizle tanıştım kanuni sıtandında görevliydi kendisiyle tanıştığıma çok memnun oldum
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 24.03.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence MD standı güzeldi önemli olan beraber olmak...

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 24.03.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen bende katılıyorum md standını göremedim bile gördüğüm tek kaan ın standı ve md den tek teker arifi ve bir kaç kişiyi gördüm ama genede gururlandım md yi çok seviyorum Gülümsüyorum

En son designserhat tarafından 24.03.2008 - 23:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla bana "nickin neydi" diye soranlara "SnooTy" dediimde.. "Aaaaa o deli senmisin.. abi gerçekten deliymişsin" gibi cevaplar almak ilk gün güzeldi ama 5gün boyunca butür sözler duymak biraz canımı sıktı..
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MT nin yanında ezik kaldı MT den daha iyi bir sitenin daha büyük ve daha güzel bir standını görmek isterdim İstemiyorum İstemiyorum ilk gittiğimde bulamaım ztn ikinci gittiğimde gördüm durum çok vahimdi İstemiyorum İstemiyorum
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 24.03.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Standımıza laf söyletmem emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Saatlerce patlak hoparlörün dibinde, o garip müziklerin etkisi altında olsanız sönük bir görüntü çizersiniz.
Komplo teorilerine göre yan stand sahipleri bunu kasıtlı yapmış olabilirler Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
şaka bir yana ne olursa olsun, o havasız ve koşulları sinir bozucu olan fuara bizler için maddi ve manevi katkıda bulunan, zamanını, emeğini harcayan herkese minnettarız. Teşekkürler Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal