Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 30.03.2008 ANTALYA MD AKYAZI YAYLASINA GİDİYOR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

30.03.2008 ANTALYA MD AKYAZI YAYLASINA GİDİYOR

30.03.2008 ANTALYA MD AKYAZI YAYLASINA GİDİYOR
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 24.03.2008 - 21:56    Mesaj konusu: 30.03.2008 ANTALYA MD AKYAZI YAYLASINA GİDİYOR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EVET MİLLET ... YAZ GELDİ KAVURMA VE MANGAL SEZONU ANTALYA İÇİN AÇILDI .... AŞAĞIDA FOTOLARINI GÖRDÜĞÜNÜZ KEMER İLÇESİ AKYAZI YAYLASINA KAVURMA İMHASI İÇİN Delirdim TOPLANIP GİDECEĞİZ

MANZARASI SÜPER
İŞTE BURAYA GİDİCEZ

DAHA ÖNCE İZMİR07(NADİR ABİ) VE MEHMET ÖZDOĞAN01 ABİLERİM GİTMİŞ GÖRMÜŞ VE ONAYLAMIŞTIR

30.03.2008 SAAT 12:30 DA 5M MİGROSUN ÖNÜNDEKİ LUNAPARKIN KAPISI ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ
ENGEÇ SAAT 13:15 TE TEKRLEK DÖNER BİLGİNİZE

HADİ BAKALIM İSİMLERİ ALAYIM
1: CARYY_BOY_07
2:İZMİR07

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 24.03.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar bu gezi ile birlikte benımde antalyaya dönüyor olduğum anlaşıldı bende izmirden çarşamba günü çıkıyorum ve akşama sidede olurum hasret bitiyor ve pazar günüde birlikteyiz Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 24.03.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1: CARYY_BOY_07
2:İZMİR07
3: mehmetozdogan1

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım hekim harunda kaçırmaz bu fırsatı ayrıca muratın da geleceginden eminim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
Harunn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir07 demiş ki:
sanırım hekim harunda kaçırmaz bu fırsatı ayrıca muratın da geleceginden eminim Delirdim Delirdim Delirdim

Evet Sevgili Nadir inşallah gelmek istiyorum bende...Kısmet diyelim..

Bişey soracağım bu arada ; ben ismimi değiştirmek istiyorum yani nickimi..Nasıl yaparım??
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 24.03.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harun abii hakan dinçer abiye pm den mesaj at yada halilrr abimize Delirdim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani başka kimse yokmu???
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedat gelecekmiş yani şimdiden 8 kişi olduk Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim
Başa dön
basubadelmevt
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bende geliyorum. beni de ekleyin listeye...

Murat Kesin
Başa dön
basubadelmevt Çevrimdışı basubadelmevt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 25.03.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANTALYA MD Çoook seviyorum Costunuz yine Göz kırpıyorum melehat baciya benden selam söyleyin Çok gülüyorum iyi eylenceler..
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MoND, senide bekleriz Dil çıkarıyorum
Başa dön
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 25.03.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu sefer motorumla geliyorum bende yazın listenin en başına Alkışlıyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 25.03.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eğlenceler Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.03.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper süper süper Bravo

O saç kavurmayı görünca ağzımın suları aktı zaten. Bir de öle enfes bir manzaraya karşı, bir ağaç ev üzerinde öyle bir ziyafetin tadına doyum olmaz Bravo
Harunn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa demiş ki:
İyi eğlenceler Bravo
Teşekkürler sevgili kardeşim buyur gel beraber eğlenelim..

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

HalilRR demiş ki:
Süper süper süper Bravo

O saç kavurmayı görünca ağzımın suları aktı zaten. Bir de öle enfes bir manzaraya karşı, bir ağaç ev üzerinde öyle bir ziyafetin tadına doyum olmaz Bravo

Başkan sizleride bekleriz çok mutlu edersiniz bizi...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Başkan bir ricam var sizden...nickimi değiştirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz hangi yolu izlemem gerek.??
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal