Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 25.03.2008 - 10:57 Mesaj konusu:
Kaptanımız capo istanbul semlarında
muhabbetin kahkahanın hiç eksilmediği bir yolculuk geçirdik
hayırdır aranızda duygusallık mı var
sabah sabah büyük bir gürültüyle uyandık birde ne görelim
efsane 602 rr karşımızda allah nazarlardan saklasın gazı büktürmüyor nereye gideceğini şaşırıyor makina
bu ne uykudur anlamadım
602 rr sesine istanbul uyandı bunlar hala uyanamadı
fuardan ilk gözümüze takılanlar
bu motorun bakılamıyacak kadar halini biliyorum bu hale gelmesinde
katkısı olan Konya,da sivri ustamız güzel bir iş çıkarmış ortaya çok emeği var bu motorda
sivri usta bu fiyatı görse nolur bilmem
yakışır şahinim sana
Kanuni ailesinin yeni üyeleri yani gülleri
ne tatlı duruyorlar
çakıcı_1 salih abinin yakın arkadaşı olan
cihan abinin misafiriydik
kendisine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz
çok güzel ağırladılar bizi
dönüş ylunda masaj ,da yaptırdık
aranızdaki kimse yazık olmuş vay garibin haline
sen bari uyuma harun dayı _________________
En son ali_42 tarafından 25.03.2008 - 12:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
cok güzel olmus ellerine saglık sükrü sag salim gittik geldik herseey cok güzeldi salih abi ve hasan cok güldürdü beni muhabbet süperdi sagolasınız konya md bir numara ALLAH bozmasın herkez birbirine sahip cıksın bundan sonra sevgi saygı birlik ve beraberrlik dayim olsun İNSALLAH _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
resımler cok hos gercekten paylasım ıcın tesekkurler.seneye konya md daha guzel bır organızasyonla bı wv volt tutup gıdıp gelelım.hem daha rahat hemde daha eglencelı olur kanımca.
Tarih: 25.03.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
abi o 602 rr ne manyak olmus agzım açık kaldı sinek falan yuttum bolca... kareler cok guzel tabi mankenlerde _________________ DEVADAM_SELCUK@hotmail.com VaktiGeldi Ayryly?n Gidiyorm benSendn Yüregnden Sevdany Yolda? Yaptm Yüre?me Belki Çaldm Seni Sendn ama Af Diliyr Bu Gönlünn Hyrszy SEVDY?NDEN AFFT BENY
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2109 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 25.03.2008 - 13:07 Mesaj konusu:
vallahi çok keyifli bir gün geçirmişsiniz. fuara giden arkadaşlar sayesinde bizlerde fotolara bakarak gitmiş kadar olduk. emeğinize sağlık. _________________