Yoğun,yorucu ama bir o kadar da eğlenceli geçen Moto08 Fuarından benim objektifimden kareleri bende paylaşayım dedim..
Çok fazla Motor fotoğrafı yok.Sebebi ise birçok arkadaşımızın zaten bu fotoğrafları çekip burada yayınlamış olması.O yüzden ben sadece dikkatimi çeken makinaların fotoğraflarını çektimm.
Ben Hello Kitty İstiyorummmmmmm rabbit duy sesimiii.PeLLine, kimse almadı senin kawa 250'yi.Selam söyledi,çok özlemiş seni gelsin alsın beni diyor.
Evet sıra fotoğraflara geldi.. 1-Standımızdan kareler
2-Moto08'den kareler
3-ZOİ öncesi Dürümcü Baba fotoğrafları
4-ZOİ 22-23 Mart gecesi eğlence fotoğrafları
Eee yeter bu kadar gevezelik..Fotoğraflar konuşsun ben sustum...!
Bizimle orada olan emeği geçen,canla başla bizimle ilgilenen ve yardım eden herkese teşekkürler...Md ailesi Sevgiler...
BeLiaL, kanka öncelikle saçların süper olmuş onu söyleyim . Walla süper eğlenmişsiniz gelemedim çok üzülüyorum, bide bu fotoları gördüm kahroldum _________________
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben işi biliyorum ya
Bana gülümseyen herkese çok teşekkür ederim. _________________ Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer
asil dedi kanın ATAM bu UĞRUNDA ÖLMEYE DEĞER...!
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben işi biliyorum ya
Bana gülümseyen herkese çok teşekkür ederim. _________________ Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer
asil dedi kanın ATAM bu UĞRUNDA ÖLMEYE DEĞER...!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız