Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBF 150 mi, YBR 125 mi ? Lütfen yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBF 150 mi, YBR 125 mi ? Lütfen yardım

CBF 150 mi, YBR 125 mi ? Lütfen yardım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kelebek3422
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 18:04    Mesaj konusu: CBF 150 mi, YBR 125 mi ? Lütfen yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba :

Ben malum kullandığım motorumu verdim ve aklımda 2 motor var CBF 150 veya YBR 125 şimdi bana CBF 150 daha mantıklı geliyor ama bu motorun çin olduğu söylentisi var bende tereddütte kaldım onun için arkadaşlar bu 2 motor hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi ??? Bir hatırlatma daha 2. el olarak düşünüyorum.

Hemen hatırlatayım sattığım motor 250 cc lik bir motordu ve kaliteli bir marka değildi (bana göre).
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 25.03.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostummm Bennn YBR derimm Her Koşuldaa CBF150 Teknik AÇıdan Pek Bİ Bilgim Yok Ama Hız Olarak YBR den Daha kötü Olduğu Söyleniyor... Ayrıca YBR nn Parçası Çok Ucuz Ve Elini Öpene Çok Rahat Satrsıınn Göz kırpıyorumGöz kırpıyorumGöz kırpıyorum Ben YBR Derimm..
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 25.03.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Re: CBF 150 mi, YBR 125 mi ? Lütfen yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kelebek3422 demiş ki:
CBF 150 daha mantıklı geliyor ama bu motorun çin olduğu söylentisi var

ney ney ney Şok oldum yahu o nasıl bır soylentıdır ya.bı solesene nerden duydun onu.vallaartık bayanlarıda gectı mılletımız dedıkoduda,uydurmada Şok oldum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 25.03.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind, Bunu Bana Bi Çin Motor Bayii Söledi Dedi Bu Kadr Ucuz Nasıl Olcak Yoksa Sıfırı Diee.. İçimdenn Hadee Lennn. ..Demiştimm
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 25.03.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912 valla sen az bıle soylemıssın.ben olsam has..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Nightmare91
Üye
Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 150 ybrden her açıdan daha iyidir bi kere birisi 150 cc birisi 125 arasında fark var konfor kalıte hız hepsinde cbf 150 zaten çin olsa bile honda çinle anlasıp o kaliteyi tutturuyo unutmayın her cın malı kotu olcak dıye bısıy yok
Başa dön
Nightmare91 Çevrimdışı Nightmare91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 25.03.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cbf150 diyorum...Hiç pişman olmazsın...
125km/s maks hızı var...2,5lt./100km yakıyor...Titreşim 0....Çok rahat...Sağlam...Ben kullanıyorum harika motor...
Ybr125 kullandım 1ay sonra sattım...3lt. yakıyor 105i geçmiyo hemde yokuş aşağı....
Sonuna kadar cbf:)
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
deksuri
Üye
Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun çini miniyok malın arkasında yetesiz servis paragöz satıcı firma varsa en kral motorun bile adı kötüye çıkar siz siz olun önce satış sonrası müşteri memnuniyeti ile tecrübeli yeterli servis hizmeti veriyormu buna bakın

benim möotor bu yüzden pert oldu aslında marka sağlam ama servis içine etti
şimdi kalitede benim için öne çıkan marka honda hayat onda
Başa dön
deksuri Çevrimdışı deksuri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erol88 nerde kaldı sana tvs apache aldırcak Çok gülüyorum Bana kalırsa honda derim biraz daha rahat...İkiside marka zaten fazla açıklamayada gerek duymuyorum OK
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 150 daha hızlı keşke cg 125 çıksa idi o hepsındenn dayanıklı ve seri
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 25.03.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr de şase cin dır ... bakın yazar ustunde bence cbf Bravo
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 25.03.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind, Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 26.03.2008 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cbf, Ybr'ye nazarn daha konforlu daha kaslı ve daha gösterişli bir makinadır. Ama yakıt tüketimi hakkında bilgim yok :S
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 26.03.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Vitrin'den devam ediyoruz...
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 26.03.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 150 Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal