Tarih: 26.03.2008 - 00:08 Mesaj konusu: Fuar için teşekkür.....
Bir fuar daha yorucuda olsa MD için geride kaldı..
Hep söylediğim gibi bizlerin Fuar da varoluş sebebi üyelerimizle birlikte olmaktır.
Fuar süresince hakikaten içten, gönülden dostlarımızın bizlerle bu süreci yaşaması ve paylaşması bende ayrı bir mutluluk yarattı..
Bazı arkadaşlarımz vardıki enaz bizim kadar çalıştılar ve emek verdiler..
Şimdi müsadenizle bu arkadaşlarımızı alkışlayarak teşekkür etmek isterim..
Kaan,
Fuar süresince çok yoruldu,standımızda görev aldı...
Levend,
Tıpkı Kaan gibi Levend de standımızda çalıştı görev aldı..Haa birde kulübe yeni bayan üyeler katmak için harcadığı emekte boşa atılır cinsten değildi.
Barbaros,
İstanbul'a ayak bastıgımız günden beri bizi hiç yalnız bırakmadı.Fuarın kapandığı saat ten sonra bile bizlerle ilgilendi.
Akın,
Tıpkı Barbaros gibi Akın da hep ama hep yanımızda oldu.Hatta evindeki LCD televizyonu bile stand da kullanmamız için bize verdi.
Arno,
Güzel mekanı ZOI nin kapılarını 2 gün üst üste bize açtı.O kadar yorgunlugun içinde eglenmemize vesile oldu
ve 5 yıldızı alan kişi
Derkunt,
5 Yıldızı almasının sebebi yaşına ragmen gösterdiği performans Hep yanımızdaydı sagolsun..A dan Z ye her aşamada görev aldı..
Diğer arkadaşlarıızada sonsuz teşekkür ederim..
MD kulübü en iyi şekilde fuar da temsil edildi..siz dostlarımızla aynı oksijeni solumak bile keyifliydi..zaten amaçta bu değil mi? _________________ Aklımın ipinin ucuda kaçmış
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1409 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 26.03.2008 - 00:16 Mesaj konusu:
HakanDincer, başkanım yorgunluk değil zevk aldım...
Ben teşekkür ediyorum sizlere çok güzel vakit geçirdik birlikte!!!
fuar süresince yanınızda olmak büyük mutluluktu benim için
Sizlere bi parça olsun yardımcı olabildimse ne mutlu bana!!!
Ayrıca İzmir'den çok sevdiğim insanları tanıma fırsatı oldu benim için
Allah bizleri ayırmasın sizleri tanımak çok güzel _________________
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1694 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 26.03.2008 - 00:18 Mesaj konusu:
HakanDincer,
Bir MD neferi olarak her zaman ve her yerde verilen görevlerde vazife almaya her zaman hazırım. Hani bi söz vardır. "Zoru hemen yaparım imkansız biraz zaman alır" _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Tarih: 26.03.2008 - 00:21 Mesaj konusu:
fuar oldukça güzeldi.. fuarda az da olsa bazı MD üyeleriyle tanıştım ve uzun zamandır istediğim MD t-shirt ümü aldım
fuarda emeği geçen herkese teşekkürü bir boç bilirim özellikle de barossatr abime teşekkür ederim,t-shirt seçerken yardım ettiği için _________________ genç md ci ,yaş 17
evet arkadaslar md ailesinin tüm işi göğüsleyen kadrosuna tesekkur ederim.sizler sayesınde boyle buyuk bır aıle oluyoruz.sizler sayesınde bukadar mevcudumuz var.hersey için ilk başta md yi kuran hakan baskana ve ekıbıne cok tesekkurler.bize md gibi bir aılede bulunma fırsatı verdıgınız için ve bizi tüm motorcuları böyle bir aıleyle tanıstırdıgınız için.iyiki varsınız.md yi ve sizleri seviyorum. saolun.
Fuara son gün katıldım Hakan başkanla görüşemedik ama diger dostlarla görüştük emegi geçen herkese teşekkürler _________________ --AZRA Aksesuar&Yıkama--
Tarih: 27.03.2008 - 11:16 Mesaj konusu:
yayında ve yapımda emegi geçen tüm ekip arkadaşlara teşekkürler bir daha ki fuar buluşmasında görüşünceye dek saglıcakla kalın ... _________________ AŞK DUDAKLARDAKİ KAHKAHA DEGİL GÖZLERDEKİ YAŞTIR MAKSAT SEVGİ UGRUNA ÖLMEK DEGİL UGRUNA ÖLECEK SEVGİLİ BULMAKTIR !!!