1. pedrosa
2. edwards
3. hayden
4. capırossı
5. lorenzo
6. dovızıoso
7. stoner
8. rossı
9. de punıet
10. vermeulen
11. de angelıs
12. hopkıns
13. nakano
14. melandrı
15. toseland
16. elıas
17. west
18. guıntolı
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
bence kalkıs cok guzel olacak.ve yarıs belkıde son zamanlardakı en guzel yarıs olacak oyle hıssedıyorum.herkese ıyı keyıflı seyırler.bırde eskıden ntv moto gp yı naklen verırdı sımdı ıse hıcbı kanal vermıyo.hatta ntv kenanın yarıslarını bu sezon verecegını duyurmustu onuda yapmıyor.ıvır zıvır ne varsa kanallarda ama bızı dunyada temsıl eden kenanın yarısı hıcbır kanalda yok.cok acı bır durum.
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3730 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 29.03.2008 - 17:14 Mesaj konusu:
sıralamaları ızledım ve acayıp keyıf aldım..dedıgımı yıne yenılemek ıstıyorum lorenzoyu bu sene ıyı takıp etmek lazım bu cocuk cok ıs yapıcak _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
yaw ben biktim bu suzuki ile kawasakinin arkadan takiplerinden arkadas _________________ Then it comes to be
that the soothing light
at the end of your tunnel
was just a frieght train comin' your way...
Tarih: 29.03.2008 - 17:41 Mesaj konusu:
Yüksek ihtimal PEDROSA bu yarışı kazanır... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Nov 05, 2007 Mesajlar: 602 Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd
Tarih: 29.03.2008 - 18:12 Mesaj konusu:
sıralamada bi pilot vardı sanırım yamaha adınıda unuttum adam yatıp geri kalktı motorda düşmedi sora showa vurdu olayı güzeldi bence yarış çok bomba geçicek _________________ egekent iniş takımı
sağol bide bana gecen ki yarışlarla bilgi koyarsan...iyi olur
unutmadan bu yarışları takip edecek türk site varmı? _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız