Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Moto GP Jerez de Pedrosa kazandı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Moto GP Jerez de Pedrosa kazandı

Moto GP Jerez de Pedrosa kazandı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.03.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Moto GP Jerez de Pedrosa kazandı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarıştan bir gün önce Pedrosa nın kazanacagını yazmıştım ve yanılmadım..
İspanya-Jerez pistinde yapılan yarışta evsahibi pilot PEDROSA yarışı 1. sırada tamamlarken,Valentino ROSSİ ikinci, Lorenzo ise 3. oldu..
Az sonra bu başlıga detaylı sonuçları ekliyeceğim.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 30.03.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lorıs capırossı son vırajda 2 rakıbını gecerek 5. oldu mükemmel bir görüntü vardı.

Son Mesajdan 48 saniye:

repsol honda Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 30.03.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda ve pedrosa çok iyiydi.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 30.03.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Güzel Bir yarış oldu. Özellikle Hayden'ın motoru okadar yatırıpta kollarını yere deydirmesi yarışa damgasını vurdu.

En son hondagokhan tarafından 30.03.2008 - 16:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt gerçekten güzeldi. stoner ın 2 kez aynı şekilde yoldan çıkması ilginç. lorenzo 3. lüğe pek sevinmedi.rossi ise 2. olduğu için çok mutlu görünüyordu halbuki bu pistte 5 kez lider olmuş yine iyi yarıştı umarım ilerde bu başarısının devamını getirir.
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan demiş ki:
Çok Güzel Bir yarış oldu.

Yapma dostum, bu yarısa sen güzel mi diyorsun?! Beğenmedim Bence cok sıkıcı bir yarıstı, hic zevk almadım İstemiyorum

Sezon basında da demistim, bu sene sampiyon ya C.STONER ya da D.PEDROSA...

V.ROSSI, yarışların maskotu olacak, yaptıgı güzel gecis ve estetik hareketler, yarıs sonrası magazinsel görüntüleri ile. Ama sampiyonluk onun icin zor...

M.MELANDRI'yi bu kadar arkalarda görmek üzücü. Üzgünüm
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul Park için birşeyler yapmamız lazım.
Yoksa bu yarışları hep Televizyondan seyredeceğiz. Sinirlendim
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarıştır bu iyi olan kazansın dedik iyi olan kazandı yarışın güzel olması veya olmaması polemik konusu olmasın

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi ne yaptı yaa, bitişe bir tur kala bitti mi zannetti öyle Şok oldum ondan kaybetti sanırım..

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dani geçen yarışta da mükemmeldi fakat rossi onu uzun süre arkasında tutarak yavaşlattı. Bu çocuk gerçekten çok iyi ve formunda, alttaki motor da honda olunca tutmaları zor. Hayden dirsek değdirme hatasını yapmasa lorenzoyu kesin geçer rossiyi de zorlardı. 125-250 cclerin yarışı motogp den çok daha keyifliydi...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gunun suprızı capırossı oldu.son vırajda 7. lıkten 5. liğe yukseldı.pedrosa hatasız surus yaptı ve rahat bır bırıncılık aldı.stoner ıkı kere aynı vırajda pıst dısına cıktı.guzel yarıstı ama.ama bır acı olaya sahıt oldum.ispanyanın 44.5 mılyon nufusu var ve 131000 seyırcı vardı.oysakı turkıye daha kalabalık ama bız ıstanbul gıbı bır sehırdekı yarıs ıcın 60000 kısıyı zor buluyoz.ıspanyada her 3 kısıde bırının motor kullanıyor olmasıda cabası.tamam ıspanya bır motorseverler sehrı ama bukadarda olmazkı.alın işte gitti gül gibi moto gp. Ağlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBRugur45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa 45 ½

MesajTarih: 30.03.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydenin resmen düşüp tekrar kalkması ve lorenzonun rossiyi yakalamak için verdiği mücadelede motor saçmalaması en görülmesi gereken görüntülerdi bence...!!!
Başa dön
CBRugur45 Çevrimdışı CBRugur45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.03.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım Pedrosa alır dedin aldı valla 1.liği Gülümsüyorum Valentino Rossi için de umutlanabiliriz Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.03.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cliov6 demiş ki:
İstanbul Park için birşeyler yapmamız lazım.
Yoksa bu yarışları hep Televizyondan seyredeceğiz. Sinirlendim

Mesela!
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 30.03.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pedrosa ve Honda'yı tebrik ediyorum...İyi yarış çıkardılar...
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal