Tarih: 30.03.2008 - 15:51 Mesaj konusu: Moto GP Jerez de Pedrosa kazandı
Yarıştan bir gün önce Pedrosa nın kazanacagını yazmıştım ve yanılmadım..
İspanya-Jerez pistinde yapılan yarışta evsahibi pilot PEDROSA yarışı 1. sırada tamamlarken,Valentino ROSSİ ikinci, Lorenzo ise 3. oldu..
Az sonra bu başlıga detaylı sonuçları ekliyeceğim. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 30.03.2008 - 16:07 Mesaj konusu:
evt gerçekten güzeldi. stoner ın 2 kez aynı şekilde yoldan çıkması ilginç. lorenzo 3. lüğe pek sevinmedi.rossi ise 2. olduğu için çok mutlu görünüyordu halbuki bu pistte 5 kez lider olmuş yine iyi yarıştı umarım ilerde bu başarısının devamını getirir.
Tarih: 30.03.2008 - 16:31 Mesaj konusu:
hondagokhan demiş ki:
Çok Güzel Bir yarış oldu.
Yapma dostum, bu yarısa sen güzel mi diyorsun?! Bence cok sıkıcı bir yarıstı, hic zevk almadım
Sezon basında da demistim, bu sene sampiyon ya C.STONER ya da D.PEDROSA...
V.ROSSI, yarışların maskotu olacak, yaptıgı güzel gecis ve estetik hareketler, yarıs sonrası magazinsel görüntüleri ile. Ama sampiyonluk onun icin zor...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 30.03.2008 - 17:28 Mesaj konusu:
Yarıştır bu iyi olan kazansın dedik iyi olan kazandı yarışın güzel olması veya olmaması polemik konusu olmasın _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 30.03.2008 - 17:45 Mesaj konusu:
Dani geçen yarışta da mükemmeldi fakat rossi onu uzun süre arkasında tutarak yavaşlattı. Bu çocuk gerçekten çok iyi ve formunda, alttaki motor da honda olunca tutmaları zor. Hayden dirsek değdirme hatasını yapmasa lorenzoyu kesin geçer rossiyi de zorlardı. 125-250 cclerin yarışı motogp den çok daha keyifliydi... _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
evet gunun suprızı capırossı oldu.son vırajda 7. lıkten 5. liğe yukseldı.pedrosa hatasız surus yaptı ve rahat bır bırıncılık aldı.stoner ıkı kere aynı vırajda pıst dısına cıktı.guzel yarıstı ama.ama bır acı olaya sahıt oldum.ispanyanın 44.5 mılyon nufusu var ve 131000 seyırcı vardı.oysakı turkıye daha kalabalık ama bız ıstanbul gıbı bır sehırdekı yarıs ıcın 60000 kısıyı zor buluyoz.ıspanyada her 3 kısıde bırının motor kullanıyor olmasıda cabası.tamam ıspanya bır motorseverler sehrı ama bukadarda olmazkı.alın işte gitti gül gibi moto gp.
Tarih: 30.03.2008 - 18:24 Mesaj konusu:
haydenin resmen düşüp tekrar kalkması ve lorenzonun rossiyi yakalamak için verdiği mücadelede motor saçmalaması en görülmesi gereken görüntülerdi bence...!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız