Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hangi 600cclik motor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hangi 600cclik motor

Hangi 600cclik motor
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alikemal42
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Hangi 600cclik motor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar herkes gibi benimde birgün hayalim olan motora binmeyi istiyorum ve hayalime bu yaz kavuşuyorum....Ben 1.78 boyundayım ve 600 lük bir makina almak istiyorum fiyat ve kalite olarak honda ilk tercihim fakat sizlerinde değerli tavsiyelerinizi almak istedim sorularım:
1. Sizce hangi 600 cclik motoru almalıyım?
2. Yazın almam fiyat açısından iyi olur mu?
3. Konya'da en iyi servisi olan motor hangisi?

Şimdiden teşekkür ederim.......
Başa dön
alikemal42 Çevrimdışı alikemal42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600RR veya R6 öneririm.yazın fiyat açısından pahalı bi dönem kışın alsan daha karlı olursun...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600rr
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alikemal42
Üye
Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda CBR 600rr olumlu ve olumsuz özellikleri nelerdir?Kullanan arkadaşlar nelerini sevmiyorlar ?
Başa dön
alikemal42 Çevrimdışı alikemal42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hemen racing den girmişsiniz olaya. Kesin racing istiyodur ama bakalım enduromu, turingmi, cruisermı ne istiyor diye bi sordunuzmu...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alikemal42
Üye
Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing istiyorum cbr 600rr Çok gülüyorum
Başa dön
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alikemal42 demiş ki:
Honda CBR 600rr olumlu ve olumsuz özellikleri nelerdir?Kullanan arkadaşlar nelerini sevmiyorlar ?

En sevmediğim yönü sürekli hızlanmaya teşvik eder hali; altında rahat durmuyor Göz kırpıyorum
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alikemal42
Üye
Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Kawasaki ve Yamaha'nın servisleri nasıl (yedek parça,motorla ilgilenmeleri vs.)bunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?Kawasaki zx6r nasıl acaba cbr 600rr göre?
Başa dön
fatihs
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Zonguldak

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah uzun ömürler verir inşallah
Başa dön
fatihs Çevrimdışı fatihs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sawronn
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HONDADAN ŞAŞMA DERİM 600 RR
Başa dön
sawronn Çevrimdışı sawronn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepside iyidir,ancak motorda ne aradıgına baglı,r6 ise daha agresif dir,tecrübeni bilmemekle beraber 600cc de olsa kolay motorlar degillerdir.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzi düşünmüyosun heralde? R6s hakkında yorum yapabilirm, rahat makine, ivmelenme açısından R la uçurum yok arada ki yarışçı falan değilsin zaten, yeni kasayı hiç kullanmadım ama rahatsızlığından çok şikayetçiler ama çok yakışıklı ona lafım yok bu sebeple bende RR la yeni R6 nın arasında kalıyorum, tercih senin...

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha mt-01 derim böbrek taşı da döküomuş Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence R6 Bravo
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6 iyi makinedir ama tercih senin kışın al daha karlı olur Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal