Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Üzücü oldu ama motorumla vedalastım........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Üzücü oldu ama motorumla vedalastım........
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Üzücü oldu ama motorumla vedalastım........ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam M.D liler üzerinde cok keyifli anlar yasadıgım 2004 model v-strom umu buruk olsamda sattım alana hayırlı olmasını dilerim.Sah__Gagam artık benimle deil amacım ince eleyip sık dokuyarak daha fazla offroad kullanımına uygun bir motosiklet almak tabii motorsuz da deilim emektar activa100 üm ve kymco grand dink250 im var gezilere etkinliklere devam Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Umarım alan keyifle ve güvenle kullanır bana da aradıgım sartlarda bir enduro nasip olur Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun, en kısa zamanda yeni bir motorla üzüntünü gidermeni dilerim Göz kırpıyorum
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mavigokyuzu35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
inşallah gönlüne göre olur
mavigokyuzu35 Çevrimdışı mavigokyuzu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alanada Satanada hayırlı olsun.. Hocam Gönlünde yatan makina nedir ?
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım herşey dilediğin gibi olur.. OK
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta, Amacım r1200gs almak fakat bunu hemen yapmayacagım simdilik beni tatmin edebilecek kendini ispatlamıs bir klasik düsünüyorum africa twin,klr650,super tenere arasında gidip geliyorum bu sezon yol yapmak icin tercihlerim bunlar 2008 kıs ortasına dek temkinli bekleyerek ya f800gs yada r1200gs alacagım insaallah
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun Göz kırpıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, Bende Africa twin hastasıyım .. Gerçekten çok hoş bir fırsatım.. Temiz bir Africa twin bulursam bende düşünüyorum Gülümsüyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun inşallah istediğin makinayı alırsın Bravo nereye verdin acaba motoru_?
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, Adana icinde tanıdık bildik biri aldı makinayı
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, daha çok off road diyorsan KTM derim, gönlündeki motorlar sattığınla aynı naziklikte sayılır KTM biraz daha sert koşullara dayanır ama tercih senin tabi, gönlündeki motoru alman en iyisi, r1200gs takdire şayan bir motosiklet. ama fiyat biraz tuzlu tabi, transalp 700 de çok güzel diyorlar ama bilemediğim araştırmanı tavsiye edebilirim ancak. v-strom dan sonra africa biraz hantal kaçar bence onun yerine varadero ya da dl-1000 derim,1200 gs kadar pahalı da değiller. herşeyden önce Allah kaza bela vermesin, alana da satana da hayırlı olsun.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanada sanada hayırlı olsun... Bravo
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, Ktm cok sert bir makina full off road düsünmüyorum acıkcası dl650 den sonra beni kesecek tek makina r1200gs fakat f800 gs inde ikinci el piyasasında ederini ve kullanıcı yorumlarını arastıracagım bu sezonu gecirecek bir makina arayısımda basladı bile temennilerin icin tesekkürler Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal