Tarih: 30.03.2008 - 21:19 Mesaj konusu: Üzücü oldu ama motorumla vedalastım........
Selam M.D liler üzerinde cok keyifli anlar yasadıgım 2004 model v-strom umu buruk olsamda sattım alana hayırlı olmasını dilerim.Sah__Gagam artık benimle deil amacım ince eleyip sık dokuyarak daha fazla offroad kullanımına uygun bir motosiklet almak tabii motorsuz da deilim emektar activa100 üm ve kymco grand dink250 im var gezilere etkinliklere devam
Umarım alan keyifle ve güvenle kullanır bana da aradıgım sartlarda bir enduro nasip olur _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 30.03.2008 - 21:21 Mesaj konusu:
Hayırlısı olsun, en kısa zamanda yeni bir motorla üzüntünü gidermeni dilerim _________________ [img]http://img159.imageshack.us/img159/92/ahqu6.jpg[/img][img]http://img164.imageshack.us/img164/1363/brandkp3.gif[/img]
[b]Arbeit Macht Frei[/b]
NaSta, Amacım r1200gs almak fakat bunu hemen yapmayacagım simdilik beni tatmin edebilecek kendini ispatlamıs bir klasik düsünüyorum africa twin,klr650,super tenere arasında gidip geliyorum bu sezon yol yapmak icin tercihlerim bunlar 2008 kıs ortasına dek temkinli bekleyerek ya f800gs yada r1200gs alacagım insaallah _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1577 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 30.03.2008 - 21:41 Mesaj konusu:
hayırlısı olsun _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.200 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.800 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 30.03.2008 - 21:44 Mesaj konusu:
neuremencer, Bende Africa twin hastasıyım .. Gerçekten çok hoş bir fırsatım.. Temiz bir Africa twin bulursam bende düşünüyorum _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
andgarciya, Adana icinde tanıdık bildik biri aldı makinayı _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2027 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 30.03.2008 - 22:13 Mesaj konusu:
neuremencer, daha çok off road diyorsan KTM derim, gönlündeki motorlar sattığınla aynı naziklikte sayılır KTM biraz daha sert koşullara dayanır ama tercih senin tabi, gönlündeki motoru alman en iyisi, r1200gs takdire şayan bir motosiklet. ama fiyat biraz tuzlu tabi, transalp 700 de çok güzel diyorlar ama bilemediğim araştırmanı tavsiye edebilirim ancak. v-strom dan sonra africa biraz hantal kaçar bence onun yerine varadero ya da dl-1000 derim,1200 gs kadar pahalı da değiller. herşeyden önce Allah kaza bela vermesin, alana da satana da hayırlı olsun. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
hayabusa2785, Ktm cok sert bir makina full off road düsünmüyorum acıkcası dl650 den sonra beni kesecek tek makina r1200gs fakat f800 gs inde ikinci el piyasasında ederini ve kullanıcı yorumlarını arastıracagım bu sezonu gecirecek bir makina arayısımda basladı bile temennilerin icin tesekkürler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız