Tarih: 30.03.2008 - 23:55 Mesaj konusu: 30 Mart 2008 Antalya MD Akyazı Yayla Fotoları sıcak sıcak
ANTALYA MD olarak bu haftaki akyazı yaylası gezimiz hava muhalefeti nedeniyle katılımsız gerçekleşti ancak ne kadar kalabalık olmasakta tek kelimeyle mükemmel bir gezi düzenledik...Fotoları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz ancak dikkat etmeniz gereken bir konu var açken bakmayın saygılar iyi seyirler...
İlk olarak kendimden başlayayım hava yağmurlu olduğu için eve arabayla gitmiştim sabah onu dükkana bıraktım ve yeniden motorumu alıp kavuştum gezi başlangıç noktasına hareket için hazırlanıyorum....
Migros karşısı lunapark önünde toplandık saat 1:15 sularında hareket ettik benzinliğe uğradık depoları doldurduk ancak bunların fotolarını çekmeyi unuttuk sıradaki foto yaylaya varmak üzereyken yolda çekildi...
yaylaya vardık motorlardan indik ve mekana giriş yapmak için hazırlanıyoruz...
mekana giriş yapıyoruz
masamıza oturduk şimdilik önümüzde sadece salata var ve o kadar yol geldikten sonra açlıktan yarısını ekmekle yiyeceğiz
sonunda kavurmamızda geldi açlıktan yumuluverdik ne olduğunu anlamadık
bize kavurmamızı hazırlarken parmağını feda eden mustafa abimiz bi dahaki gidişimizde eti bize özel olarak kesicek telefon açmak için kartını aldık
kavurmayı sindirdik doymadık hala açdık ve üstüne bide ızgara et attırdık götürmeye devam
ızgaranın piştiği ocakbaşı
açlıktan masada yiyecek bi şey bırakmadık çay içiyoruz
yemek sonrası fotolarımız
cephanemizden fotolar
yakuzamın anahtarı şapkam maskem ve nadir abinin eldivenleri
nadir abinin içerisinde herşeyi barındırdığı depo üstü çantası
hazırlanıyoruz ufaktan yola çıkıcaz 55 ytl lik hesabı imece usulüyle ödedik ve boğazımıza kadar et dolduk bence bedava geldi hesap
havada biraz önce yağmur vardı şimdi dindi ancak yolda tekrar yağar diye bana acıyan nadir abi çantasından çıkardığı yedek yağmurluğunu giydiriyor bana
yağmurluğun içinde karizması gitmiş halim
dışarıya çıktık hareket için hazırlanıyoruz ıslanan koltuklarımızı sildik kuruladık
mehmet abiyle hatıra fotoğrafı çektirelim dedik yağmurluk karizmamızı sildiği için pek hoş olmayan bir karede mehmet abi yanımda ufacık kaldı
nadir abi tepede gördüğü enteresan şeyi bizlerle paylaşıyor...
ve yola koyulduk ilk olarak sahnede efsane hayabusası ile harun abi eski nickini bilenler için esther harun abiden muhteşem poz....
yolda duruyoruz mükemmel manzaranın fotoğraflarını çekmek için...
bu manzarayı ve murat abiyi başka bi yerde daha göreceğinizi sanmıyorum
yine nadir abinin değişik bir pozu
evet bir kez daha ihtiyaç molası için duruyoruz inişte 3 resim oradan
antalyaya 12 km kala bir kez daha çay içmek için duruyoruz ve toplu fotoğrafın ardından ağaç eve çıkıyoruz demlikte çayımız geliyor
çayımız geldi masadan görüntü
benden görüntü
makinelerden görüntü
ve virajların bitiminde gezimizde sona ermek üzere çektiğimiz son fotomuz en öndeki makine japon ruhu taşıyan gezi konvoyuna öncülük eden asil yakuzam hehe
EVET GEZİMİZİ BURADAN SONLANDIRIYORUZ VE AŞAĞIYA İNİŞTE İKİ GRUBA AYRILIP MEHMET ABİ VE MURAT ABİ EV İSTİKAMETİNE BEN NADİR ABİ VE HARUN ABİDE KONYAALTI İSTİKAMETİNE YOLA KOYULUYORUZ....
ANTALYA MD OLARAK GEZİMİZİ OLUŞTURMAMIZI SAĞLAYAN ABİLERİME BURADAN TEŞEKKÜRLERİMİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM Bİ DAHAKİ GEZİMİZİN DAHA ÇOK KATILIMLI OLMASINI YİNE ÜMİT EDİYORUZ SAYGILAR....
_________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Tarih: 31.03.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
Benim gibi ORMAN ADAMI varken bensiz dağa çıkın.. Sonrada yorum isteyin benden?
İyi iyi güzel, süper olmuş.. Bir dahakine bu DAĞ ADAMINI'da alın yanınıza _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
offfffff şu kavurmanın güzelliğine bir bakın.. arkadaşlar yapmayın koymayın şunları yahu güzel gezi olmuş belli! bi ara çağırın şu izmir mdyi kavurma yemeye yahu olmuyor böyle ama hep kendinize hep kendinize
Tarih: 31.03.2008 - 00:10 Mesaj konusu:
sıcağı sıcağı fotolara yine sıcağı sıcağı yorum yazan ilk benim galiba..doğma büyüme istanbullu biri olarak imrenerek baktım fotolara...nerden geldiğini bilmediğim bir antalya hayranlığı vardır bende..ne diiim.elinize sağlık..antalyanın kıymetini bilin..paylaşım için saol.........
antalya md hava kötü olmasına rağmen güzel bir gezi olmuş,resimler için sağolun _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 3692 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 31.03.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
eradnan, topiğin başında " dikkat etmeniz gereken bir konu var açken bakmayın " demişsin ve ben ciddiye almadan resimlere baktım şaka değil cidden yutkundum o saç kavurmayı görünce oy oy oy acımasızlık bu ya ayıp be kardeşim gecenin bir yarısı nereden bulucam şimdi neyse bu arada Nadir abinin göstermeye çalıştığı o enteresan şey neydi onu çekseydin bari Nadir abiyi niye çektiniz.
Canım Kardeşim çok zevkli ve güzel bir geziniz olmuş fotoğraflar ve bizlerle mutluluğunuzu paylaştığınız için teşekkürler, ellerine sağlık , Antalya MD ye sevgilerimle selamlar _________________ A Rh(+)
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol
alacağınız olsun ne diyeyim ben aç aç geldim kavurma hasretiyle hastalığı göze aldık ama kısmet değilmiş afiyet olsun yollara bayıldım tam benlikti aslında en kısa zamanda daha ötelere gider telafi ederiz tekerlerinize sağlık güzel gezi _________________ sevmek sevdiğini mutlu görmektir onunla ömrünü yemektir....34pr287 gn125SUZUKİ
Tarih: 31.03.2008 - 00:24 Mesaj konusu:
partner000, valla kardeşim senin bahtsızlığın yaşandı bugün neyse sağlık olsun üzülme haftaya daha güzel bi yere götürürz seni _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız