Selam M.D liler henüz gectigimiz cumartesi aksam saatlerinde ayrılmıstım sah__gaga dan dl650v-strom dan
yedekte yine satılık halde bulundurdugum kymco grand dink250 ile düsecegim yollara demistim kendi kendime
gercek amacım yine enduro kullanmaktı daha off road sürüsüne uygun bir makina alabilmekti.Yeni f800gs ve büyük agabeyi r1200gs arasında sıkısıp kalmaktan da canım sıkılmıstı eeee ne de olsa alıskın deildim yol yapmadan rüzgarı
hissetmeden nefes almaya.Bugün ögleden sonra cıktım klube hava yagıslı olmasına ragmen motosikletle cıkmıs olan
arkadaslarımı gördüm tesadufen resmen ıslanmıs porsuklara dönmüslerdi ama mutlu............bereket yagdı yine.......
Derken seytan dürttü resmen atladım bayii nin üzerine daha önce de yedekli halde kullanmıs oldugum scooter familyasına
mensup üyeleri tek tek inceledim ama bu kez sıradısı ve büyük caplı tekerleklere sahip cekici bir İtalyan düstü yüregime
sezon sonuna kadar istedigim makinaya ulasmak icin öylece bekleyip kymco grand dink 250 ile yol yapmaktan vaz gecerek verdim kymco yu pazarlık gelsin kahve gitsin caylar derken aldım İtalyan ı
İste karsınızda bu sezonu beraber paylasıp epeyde uzun soluklu tempolu geziler planladıgım
Malaguti password 250 cok uzun süredir bildigim ama hep pahalı buldugum malaguti artık benim oldu
Üstelik mükemmel bir tur camı üretilmis modele;Hem uzun tur camı hemde elcik koruma aynı anda kendi resimlerini
henüz teslim almadıgım icin vermiyorum benim sectigim renk siyah ve yarın yollardayız umarım
Gördügünüz gibi cıplak halde ön cam cok yetersiz ama benim taktırdıgım tur camı cidden harika
Simdi de biraz bilgi edinelim ve teknik detaylara bakalım
Başlığa bakıp da birçok kişinin "Malaguti ne?" dediğini duyar gibi oldum. Malaguti her ne kadar Türkiye’de çok tanınmasa da yurt dışında oldukça iyi bilinen ve sevilen bir scooter markası.Üstelik çok uzun, yanılmıyorsam 70-75 yıllık bir geçmişe sahip. Güzel de bir başarı öyküsü var İtalyan asıllı markanın. Basit bir bisiklet atölyesinden çıkan şirket her geçen yıl büyüyerek Bologna’nın hemen dışında 2 ayrı motosiklet fabrikası kurmayı başarmış. Her iki motosiklet fabrikasının toplam alanı 60 bin metrekareden büyük, 270 çalışan ve 2003 yılında 108 milyon cirosuyla Malaguti Motosiklet ailesinin sahibi olduğu bölgesindeki ortaksız en büyük şirketlerden biri olmuş. Malaguti tipik İtalyan yaratıcılığı ile ürettiği 50 cc’den 500 cc’ye uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip.
Malaguti password 250 teknik tablo
Motor...................................Su Soğutmalı 4 Zamanlı
Motor hacmi (cc)......................250 cc
Max güç (ps @ dev/dak).............20,5 HP
Ateşleme...............................Elektronik
Sıkıştırma oranı.......................10:1
Çalıştırma..............................Elektrik marşlı
Güç Aktarımı..........................Otomatik
Boyutlar (UxGxY)(mm)...............2170 mm x 760 mm x 1310 mm
Yakıt kapasitesi (litre)...............10 lt.
Lastikler.......Ön.....................110/70-16
....... Arka............................140/70-16
Frenler.........Ön.....................Disk
....... Arka............................Disk
Ağırlık..................................156 kg.
En kısa zamanda mesela yarın birlikte kareler ekleyecegim bu yaz İtalyan üzerinde olacagım ilgililere duyurulur
Tabii icimdeki enduro atesi alevlenmeye devam edecek hatta her an sürpriz olabilir inecegim toz-toprak yutmaya araziye
Ama kesin olan bu sezonda İtalyan üzerinde uzun kalacagız umarım yarın teslim alırım _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Hayırdır kymco dan bir sıkıntınmı vardı teknik özellikleri aşağı yukarı aynı güç son sürat v.s. Sadece tekerlek çapı farklı. Malagutinin Hava filtresi 60 euro, far 450 euro ön gaga 385 euro başlıca yedek parça fiyatları da böyle. Sende araştırmışsındır herhalde.Kusura bakma ya bize aslında sadece hayırlı olsun demek düşer. Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
Tarih: 31.03.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
Hakikaten ilginç bir seçim olmuş, enduro düşünürken. İçine sindiyse bize de hayırlı olsun demek düşer. Kazasız belasız güle güle kullan _________________
Tarih: 31.03.2008 - 21:49 Mesaj konusu:
MustafaOzen, kymco yu 2005 yılında yine sezon ortasında transalp imi sattıktan sonra sadece o sezonu düsünerek almıstım sezon bitti yaklasık 15.000km bindim ve sattım sonra alan arkadasa farklı bir makina vererek takasda geri aldım anlayacagın evladiyelik olacaktı neredeyse,ewt haklısın malaguti de parca pahalı servis ücreti farklı ama basta italyan tasarımı ve 75 yıllık tecrube en önemlisi lastik capının iyi olması cezbetti degisik olsun istedim.On7_li, yine enduro binecegim fakat takdir edersin ki beklerken kasılmaktansa degisiklik iyi gelir dedim ayrıca enduro da karrasızım ve mecburen f800gs in durumunu görmek icin sezon sonunu hatta kıs ortasını bekleyecegim hem maddi hem manevi yönden kazancım olacaktır sıfır almayı düsünmüyorum enduro da sıkıntı olmaz sabır lazım bende bu sabrı italyan üzerinde gösterecegim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 31.03.2008 - 22:11 Mesaj konusu:
kardereli, walla bende anlamadım ama degisiklik yaptık iste ayaklarımız postur dinlensin biraz otomatik yokuslarda da kaymaz artık bakalım bakalım _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
neuremencer, Abi hayırlı, uğurlu, kazasız, belasız ve arızasız bol keyifli sürüşler ( beraberce ) dilerim. Şaka gibi... Görünce abim şaka yapıyor zannettim fakat aklıma senin kymco grand dink gelince anladım. Azcık kullanma fırsatı bulduğum ve rahatlığı ile performansı bana göre çok iyi olan bir maxi idi. Malagutti nin de ondan aşşağı olduğunu hiç zannetmiyorum. Kaldıki güzelliği taaa buradan belli.Fazla söze gerek yok; abim aldıysa bir bildiği vardır...
( Çok heyecanlandım şimdi bende. Yarın sınavdan sonra umarım görme fırsatım olur Gürsoy Abi ) _________________ Ne Olursa Olsun, YASAMAYA MECBURSUN!
Tarih: 31.03.2008 - 23:40 Mesaj konusu:
hayırlı olsnn _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 31.03.2008 - 23:55 Mesaj konusu:
hayırlı olsun sürüş bilgilerinide paylaşmanı bekliyoruz. . sanırım İTALYAN ların tahtını yine bir İTALYAN SARSACAK............... _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız