Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İST.MD.06/04/2008 pazar ATV ye gidİyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İST.MD.06/04/2008 pazar ATV ye gidİyor
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:19    Mesaj konusu: İST.MD.06/04/2008 pazar ATV ye gidİyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili bahadır kardeşimin ısrarına dayanamayarak bu geziyi pardon adrenalini tekrarlayalım dedik Dil çıkarıyorum

önceki gezimizde yaşadıklarımızı görmek isteyenler bu linke mutlaka baksınlar
http://www.motordelisi.com/ftopict-58508.html

Tarih:06/04/2008/pazar

Buluşma yerimiz:Kavacık BP Benzin istasyonu...

Saat:11:00

[b]ATV yapacağımız yerin tel:02164357755 gökhan bey

kısa tarifi ise şile yoluna girdikden sonra ömerli sapağından girdikden 500m sonra

Fiyat:60-70ytl 1,5 saat arkadaşlar
Verilen Aksesuarlar

Atv motosikletleri ile safari turuna katılan misafirlerimiz üzerlerindeki kıyafetleri çıkarmadan akademimiz tarafından verilen yağmur geçirmez alt üst kamuflaj tulumlarını, motosiklet kasklarını, eldivenlerini ve çizmelerini giyerek geldikleri gibi temiz bir şekilde tesisimizden ayrılmaktadırlar. Ayrıca aynı aksesuarların birçok insan tarafından kullanılması nedeniyle akademimiz hijyeni sağlamak için bütün misafirlerine saç için bone, ayak için galoş ve eller için lateks eldiven vermektedir.

hadi bakalım kimler geliyor

1.VOLKANRR
2.HIZTUTKUNU (bahadır)
3.[/b]

Edit:Mezar Volkanrr senin Açtıgın topıgın .... anladın sen onu anladın herşeyi benim mi eklemem lazım yaaa açıklayıcı topık aç veya gevezeye söyle o açsın herşeyı ben ekledim beeee.... mezarım önceki gezinin linkini zaten verdim ben yukarı dikkatli bakarsan muckk

En son VOLKANRR tarafından 02.04.2008 - 13:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Re: İST.MD.06/04/2008 pazar ATV ye gidİyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo

Sevgili bahadır kardeşimin ısrarına dayanamayarak bu geziyi pardon adrenalini tekrarlayalım dedik Dil çıkarıyorum

önceki gezimizde yaşadıklarımızı görmek isteyenler bu linke mutlaka baksınlar http://www.motordelisi.com/ftopict-58508.html

tarih Gülümsüyorum 06/04/2008/pazar

buluşma yerimiz Gülümsüyorum kavacık BP

saat Gülümsüyorum 11:00

hadi bakalım kimler geliyor

1.VOLKANRR
2.HIZTUTKUNU (bahadır)
3.Derkunt "The Godfather"
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.VOLKANRR
2.HIZTUTKUNU (bahadır)
3.Derkunt "The Godfather"
4. ToyRider
5. Anymess BÜYÜK MEHMET Gülümsüyorum
okkes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul / avrupa

MesajTarih: 01.04.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımm güzel eglencelı bii gun olacaga benzıyor bende varım... Delirdim
1000 RR son karar..
Başa dön
okkes Çevrimdışı okkes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 01.04.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayy bu pazar mı,tüühhhh benim önceden dolu pazar günüm,gelemiyecem yani.Bizimkilerle pikniğe gitmeye söz vermiştim,şansa bak. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Gidenlere şimdiden iyi eğlenceler. Bravo
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 01.04.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Piknik hımmmm güzel bir fikir bak gelecek hafta da biz gideriz. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Sanırım sen yine gelemeyeceksin ama olsun senin yerine de eğleniriz Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 01.04.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, evet cnm gelemem,havanın güneşli ve sıcak olduğu tüm pazar günleri rezervli bende,hepsi dolu Gülümsüyorum Hem bakıyorumde hemen bizim aile geleneği "piknik" fikrimiz de çalınmış Öfkeliyim ya siz binin küçük arabacıklarınıza,çamura batın çıkın,napcanız pikniği,her hafta bir yerlere gidip beni deli etmeyiinnn Öfkeliyim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 01.04.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, söz bak senin yerinede batıp çıkacam Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 01.04.2008 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, Superrrr ver coskuyu ver coskuyu simdi ist.da olmak vardı diyesi geliyor insanın ama daha yeni döndük fuardan Üzgünüm
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 01.04.2008 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYDİ GEL ATV YE GEL, GEL VATANDAŞ KAÇIRMA BU ŞANSI PİŞMAN OLMAK YETMEZ. YAŞAMAK GEREK Delirdim Delirdim

İŞTE ATV İŞTE BEN HADİ SENDE GEL GEL DAHA NE DİYEYİM GEL İŞTE Delirdim Delirdim
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 01.04.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, kirlenmek güzeldir cok keyif almıssın belli bakalım bu defa nasıl olacak camurda varsa ayrı bir durum tabii
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 01.04.2008 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
derkunt, kirlenmek güzeldir cok keyif almıssın belli bakalım bu defa nasıl olacak camurda varsa ayrı bir durum tabii

evet çok ama çok keyifli anlatılmaz bir zevk süper adranalin mükemmel tarifi imkansız yaşamak lazım. Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaaaaa, kılçık kankaaaaaaaaaaaaaaa, benim bu hafta sonu cumartesi-pazar tam gün eğitimim var. Başka tarih mi bulamadın, ulan ben seni elime geçirmez miyim??????? Sinirlendim
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar çamurlanmak için bu kadar para verip uğraşmayın yazık ya gelin bizim mahallede İSKİ nin kazı çalışmaları var gelin sizi çamurlayalım olsun bitsin madem çamurdan zevk alıyorsunuz Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 01.04.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaşasın haydi beyler çamura Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal