[b]ATV yapacağımız yerin tel:02164357755 gökhan bey
kısa tarifi ise şile yoluna girdikden sonra ömerli sapağından girdikden 500m sonra
Fiyat:60-70ytl 1,5 saat arkadaşlar
Verilen Aksesuarlar
Atv motosikletleri ile safari turuna katılan misafirlerimiz üzerlerindeki kıyafetleri çıkarmadan akademimiz tarafından verilen yağmur geçirmez alt üst kamuflaj tulumlarını, motosiklet kasklarını, eldivenlerini ve çizmelerini giyerek geldikleri gibi temiz bir şekilde tesisimizden ayrılmaktadırlar. Ayrıca aynı aksesuarların birçok insan tarafından kullanılması nedeniyle akademimiz hijyeni sağlamak için bütün misafirlerine saç için bone, ayak için galoş ve eller için lateks eldiven vermektedir.
hadi bakalım kimler geliyor
1.VOLKANRR
2.HIZTUTKUNU (bahadır)
3.[/b]
Edit:Mezar Volkanrr senin Açtıgın topıgın .... anladın sen onu anladın herşeyi benim mi eklemem lazım yaaa açıklayıcı topık aç veya gevezeye söyle o açsın herşeyı ben ekledim beeee....mezarım önceki gezinin linkini zaten verdim ben yukarı dikkatli bakarsan muckk
En son VOLKANRR tarafından 02.04.2008 - 13:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 01.04.2008 - 00:58 Mesaj konusu:
ayy bu pazar mı,tüühhhh benim önceden dolu pazar günüm,gelemiyecem yani.Bizimkilerle pikniğe gitmeye söz vermiştim,şansa bak.
Gidenlere şimdiden iyi eğlenceler. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4364 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 01.04.2008 - 01:01 Mesaj konusu:
seker_portakali, Piknik hımmmm güzel bir fikir bak gelecek hafta da biz gideriz. Sanırım sen yine gelemeyeceksin ama olsun senin yerine de eğleniriz _________________ A Rh(+)
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 01.04.2008 - 01:09 Mesaj konusu:
ToyRider, evet cnm gelemem,havanın güneşli ve sıcak olduğu tüm pazar günleri rezervli bende,hepsi dolu Hem bakıyorumde hemen bizim aile geleneği "piknik" fikrimiz de çalınmış ya siz binin küçük arabacıklarınıza,çamura batın çıkın,napcanız pikniği,her hafta bir yerlere gidip beni deli etmeyiinnn _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
VOLKANRR, Superrrr ver coskuyu ver coskuyu simdi ist.da olmak vardı diyesi geliyor insanın ama daha yeni döndük fuardan _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
derkunt, kirlenmek güzeldir cok keyif almıssın belli bakalım bu defa nasıl olacak camurda varsa ayrı bir durum tabii _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 01.04.2008 - 03:01 Mesaj konusu:
neuremencer demiş ki:
derkunt, kirlenmek güzeldir cok keyif almıssın belli bakalım bu defa nasıl olacak camurda varsa ayrı bir durum tabii
evet çok ama çok keyifli anlatılmaz bir zevk süper adranalin mükemmel tarifi imkansız yaşamak lazım. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Yaaaaaa, kılçık kankaaaaaaaaaaaaaaa, benim bu hafta sonu cumartesi-pazar tam gün eğitimim var. Başka tarih mi bulamadın, ulan ben seni elime geçirmez miyim???????
Tarih: 01.04.2008 - 10:10 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar çamurlanmak için bu kadar para verip uğraşmayın yazık ya gelin bizim mahallede İSKİ nin kazı çalışmaları var gelin sizi çamurlayalım olsun bitsin madem çamurdan zevk alıyorsunuz
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız