Arkadaslar asagıda lınkten bakın parkur cok guzel.....
sabah seferıhısar yolunda kahvaltı,urkmez uzerı kusadası ve ordanda davutlar dakı mıllı park(Kalamakı)
http://www.turkish-media.com/y_h/c1.htm
Gezı araba ve motor karısık cıkıcaz :md: .Gelsın mangal partısı.8) :oops: Harıka bır gezı olacak.Cuma gunu kesınlestırecegız katılımları.Arabalarda her turlu pıknık ekıpmaları olacak......
Fıkırlerınızı beklıyorum......
Hakan ve rabbıt hadı bu turada gelmeyınde gorelım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ SEVGILERIMLE
SAMY KURT
CAPANORD 03
Kayıt: Aug 06, 2004 Mesajlar: 82 Nereden: Izmir -Yesilyurt
Tarih: 09.02.2005 - 11:34 Mesaj konusu:
Ben her kalıba uyarım.Müsait olduğum takdirde her yerde
fidan boyumu gösteririm.Hava durumu nasıl olur acaba.
Bu hafta hanımları da epeyce üşüttük. Ben ve Chappy -94 aranızdayız _________________ Hey Tanrym bana üç tane
Üç de yetmez be? tane
Be? de yetmez yedi tane
Ver ver ver ver
Hakan ve rabbıt hadı bu turada gelmeyınde gorelım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eheheehehehe Hadi bakalım :-D _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 09.02.2005 - 11:42 Mesaj konusu:
Sami sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun arkadaş. Tamam anladık burada kar var ama bu kadarda olmazki. Şimdi siz birde resimlersiniz buraya iyice kıskandırırsınız bizi. Yapan var yapamayan var yani. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Sedat abıcım, burda bır hava var.Gunluk guneslık hava sıcak.....Sızın sanısın her turlu aktıvıte (bılgılendırme ve egıtım) sızın orda oluyor.Gezı ıslerı bızım burda oluyor.......Beklerız abıcım .....
hadi bakalım hayırlısı.gerçe mesafe biraz kısa gibi geldi bana :-D
bu arada kamp ateşi yakıcaz madem , mangalla felan uğraşmıyalım.yolda köylerin birinden geçerken ben motora atarım bir kuzu. ateş üzerinde çeviririz en osmanlısından :-D :-D
yaaaaaaa nasip! bana kafayı yetirtçeniz en sonunda arkdaşlar! gelmek için elimden geleni yapacağım...... :-D ben izmirli olarak hiç utanmadan Efese hiç gitmedim.. Sami abi programa orayıda alırmısın???
bakalım ben gelemeyebilirim...
muhtemelen şehirler arasında olacağım
malum sevgililer günü ... geliyo
insan sevdiğinin yanında olmak ister... _________________ Cem_73
KyzylEjder R6
DeliCEM GeçiCEM
www.cem73.com
Tarih: 09.02.2005 - 18:54 Mesaj konusu:
pasifik kardeş ben gelirim...
zaten 20 gündür motoruma binemedim,aaaaciiip. full um anlıcann. yani üzerime yanlışlıkla benzin dökülse çalışıcam pati çekçemşaha kalkcam....yani gelmezsem çıldırıım rıım rımm rımmm voaoooorrrrrr pata pata pataarııımmmm rımmmm voooooraaarrr.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız