Arkadaşlar 2007 haziran ayında yaptığım bir geziyi paylaşmak istedim.
Yer : Papazın Bahçesi
Tarih:16/06/2007
güzergah: Mersin Mezitli sabah erken çıktım yola. Tarsus yönüne doğru
huzurkente geldiğimde ışıklardan sola organize sanayi yolundan eshabı kehf üzerinden Üzüm bağları arasından Çamlıyayla yoluna doğru... Çamlıyayla girişine gelmeden sağa dönülüyor ve yolun ilk bölümünde çok güzel sedir ormanı var.Stabilize yol vadiye doğru iniyor. ama çok güzel virajlı bir yol kros motorlar için ideal.
Papazın bahçesi koruma alanı Çamlıyayla içme suyu buradan yukarı gönderiliyor. ayrıca belediyeye ait Aalabalık tesisi var. Buraya giderken yanınıza yiyecek içeceklerinizi alın yoksa aç kalırsınız.
Fotoları yorumsuz ekliyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum Amma da kafiyeli oldu
Üzüm yemek için ne kadar bekleyeceğinizi fotograftaki tarihten öğrenebilirsiniz.
Meşhur tarsus üzümü
_________________ Ya Yolunu Çizersin ya da Başkalarının çizdiği yoldan gidersin
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 01.04.2008 - 12:59 Mesaj konusu:
ellerine sağlık gerçekten çok güzel kareler
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
foto makınası biras daha kaliteli olsaymış daha canlı çıkarmış _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
_________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
zamanın birinde bende ziyaret etmiştim,dogru dürüst yolu yoktu,ama manzara herzamanki gibi on numara. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız