Tarih: 01.04.2008 - 22:11 Mesaj konusu: !!!...sponsord by ÖMER BOZKURT...!!!
Bu topigi açmakta bi hayli geç kalsamda işlerimin yogunlugandan nihayetinde açtım ve çok mutluyum.
Sevgili motordelisi üyeleri arkadaşlarım bilindigi üzere ÖMER BOZKURT abimin sponsorlugu dahilinde bu yıl ki drağ yarışlarında 600 cc de katogorisinde bende olucam ALLAH izin nasip ederse
Ben ve ÖMER BOZKURT abiminde bu sitede olmasından dolayı bazı şeyleri sizlerlede paylaşmak istedim
Yarışmak benim için bir hayeldi ama haylerimi gerçekleştiren sevgili Ömer abime maddi manevi sınırsız limitsiz bir şekilde yanımda oldugu için o yüzü hep gülen, insanlara yardım etmeyi hep seven, sempatik, her olaya espirili yaklaşan, pırlanta gibi bir kalbe sahip olan, beni öz kardeşlerinden ayırt etmeyen, musafirlerini her zaman en iyi şekilde agırlayan, dostluk haricinde paraymıs pulmuş kesinlikle önem vermeyen, abilerin abisi bitanesi sevgili ÖMER abime burda herkezin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum (yüzüne her gün teşekkür ede ede oda bıktıda )
Ve ömer abicim benim için artık senin ismini taşımanın vermiş oldugu bi sorumluluk ve yükü var üzerimde bende ALLAHIN izni ile bu sorumlulugu en iyi şekilde gerçekleştircem sana burda herkezin huzurunda söz veriyorum
Her ne kadarda halit bana bu yıl kupa getiremessen eğer ayaklarına sıkcam veya finiste iki tane izbandut seni bekliyor olucak desende abicim ilk sezon bu benim ilk yarıslarım olucak ciddi anlamda inan kolay olmucak ama bu yıl belki iyi yerlere gelemesemde ki içimde kendime güvenim sonsuz ve sen bendeki o ışıgı biliyorsun diger yıllarda mutlak abi beni ve ismini en iyi yerlere taşıyacagım ALLAHIN izni ile seni çok seviyorum ömer abi
Tv kanalı gibi oldu ama burdan bir kaç kişiye daha teşekkür etmek istiyorum özellikle zevk motor mehmet çal ustam onun hem takım arkadaşıyım hem kawasakiler hemde aynı kulubden yarışıyor olucaz o cok heycanlı benimde orda olacagımdan dolayı ve benden yardımlarını hiç esirgemiyor sagolsun olagan üstü tecrübe sahibi yıllardır yarışmakta kendisi ona burdan kuçak dolusu sevgilerimi yolluyorum ustamız bizim çok şekerdir arkadaşlar bazınız tanıyor gerçi lakabıda bamya ve arkadaşlarım hayabusa ahmet zx12ali nightexpress cengiz yassin yasin osmanr6 osman gsxr1300r recep ve motordelisi üyesi olan burda olan tüm arkadaşlarıma kısacası kalbi benimle olan herkeze sonsuz teşekkürler sizleri seviyorum
ayrıca burdan bi konuya daha deyinmek istiyorum cok özür dilerim bazı insanlar benim hakkımda halit yarıscaksın oturaklı olmalısın agır olmalısın(sempatik olmanın gülmenin terbiye sınırlarını bozmadıgı saygı çercevesini bozmadığı zaman ne zararı varsa bende anlamış degilim ama) vs. falan gibi bir takım sözler geldi kulagıma ben neysem oyum ayrıca resmi bir kuruma işçi olarak girmiyorum bu bi yarış arkadaşlar bu benim bi hobim bunu ister gülerek ister aglayarak ister sırıtarak yaparım bu benim bilecegim bişey ben böyleyim hepte öyle kalıcam ALLAHA şükürki kimseye saygımı bozmadım bu zamana kadar büyümü biliyorum küçümü biliyorum
En son zxrhalit tarafından 01.04.2008 - 22:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
zzzzzz ,kardeşim dostmusun düşmanmı bu saate bu ne ya canım bi çektiki sorma. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Afiyet olsun yarasın,Konya ya yolumuz düşer nasıl olsa. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız