Tarih: 03.04.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
NaSta, hastaneye vermesen bile eski racing aldığın için yine o parayı vericeksin zaten _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Tarih: 03.04.2008 - 00:44 Mesaj konusu:
sss042, yakalandıysan bu sevdaya araya girmeyelim ama zx7r la sana iki cift lafım olacak parayı sürekli tasıdıgın sag cebinden sol cebine al bir süre yürü mutlak rahatsızlık duyacaksın alıstıgın cebe döneceksin,zx7r da agresif zx6r ile üretildigi yıllarda zx9r arasında kalmıs makinadır böyle makinalara ne derler bilirsin...........ithalatcılar o dönemde agırlıgı yedek parca basta olmak üzere 600 ve 900cc ye yıgmıslardır ikinize de yasamda basarılar dilerim paran sag cebinden sol cebine gecmesin sıkıntı yaratır üzülürsün _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 03.04.2008 - 01:04 Mesaj konusu:
madem her söylenene muhalefet edeceksin.tecrübe için para mı vercem diyosun bize ne soruyosun kardeşim git al o zaman!ben kötü desem almıcan mı?ya da sana düşük cc al diyolar şimdi zx7den vaz mı geççen?
Tarih: 03.04.2008 - 03:13 Mesaj konusu:
zx7r benımde cok hosuma gıden bı makınedır.
kendıne guvenıyosan al
kımse senı senden daha ıyı bılemez tecrube konusunda sana kalmıstır olay _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız