Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor alacam yardım edin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor alacam yardım edin

motor alacam yardım edin
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sss042
Üye
Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 11:06    Mesaj konusu: motor alacam yardım edin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben kawasaki zx7r almak istiyorum iyi veya kötü fikri olupta benimle paylaşmak isteyen olursa sevinirim
Başa dön
sss042 Çevrimdışı sss042 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 02.04.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buradan bişi diyemem ama güzel motordur.Tabi iyisini bulabilirsen..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 02.04.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce ki motorun neydi

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sss042
Üye
Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim hiç motorum olmadı abi Ağlıyorum yani sağdan soldan ne bulduysam onlara bindim kardeş
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 02.04.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce hiç motora binmedin ve zx_7_R istiyorsun iyi walla allahtan hayabusa falan istemiyorsun Çok gülüyorum şaka bir yana

neden küçük cc de alıştırma deneme tecrübe yapmıyorsun _? düşük cc iledir bizim tavsiyelerimiz.

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sss042
Üye
Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok kardeş sen yanlış anladın küçük ccleri kıvırırm alaha şükür ömrüm onların üstünde geçeti tecrübe olacakmış diyede parayı boşamı götüreyim yani
Başa dön
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul gaziosmanpaşa

MesajTarih: 02.04.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr600 iyi gider::bende onla başlamak istiyodum caydırdılar sağolsun ueyeler:D
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 03.04.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tecrübe olacakmış diyede parayı boşamı götüreyim yani

Hastaneye vermenden iyidir
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta demiş ki:
Alıntı:

tecrübe olacakmış diyede parayı boşamı götüreyim yani

Hastaneye vermenden iyidir

Çok gülüyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.04.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta, Bravo hastaneye vermesen bile eski racing aldığın için yine o parayı vericeksin zaten
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 03.04.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sss042, yakalandıysan bu sevdaya araya girmeyelim ama zx7r la sana iki cift lafım olacak parayı sürekli tasıdıgın sag cebinden sol cebine al bir süre yürü mutlak rahatsızlık duyacaksın alıstıgın cebe döneceksin,zx7r da agresif zx6r ile üretildigi yıllarda zx9r arasında kalmıs makinadır böyle makinalara ne derler bilirsin...........ithalatcılar o dönemde agırlıgı yedek parca basta olmak üzere 600 ve 900cc ye yıgmıslardır ikinize de yasamda basarılar dilerim paran sag cebinden sol cebine gecmesin sıkıntı yaratır üzülürsün
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 03.04.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madem her söylenene muhalefet edeceksin.tecrübe için para mı vercem diyosun bize ne soruyosun kardeşim git al o zaman!ben kötü desem almıcan mı?ya da sana düşük cc al diyolar şimdi zx7den vaz mı geççen?
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 03.04.2008 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

61QUAREZMA61, sen vazgeçmesss042, sen de 6RR al

yuzuf@w.cn
Başa dön
YuZuF şimdi Çevrimiçi YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.04.2008 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx7r benımde cok hosuma gıden bı makınedır.
kendıne guvenıyosan al
kımse senı senden daha ıyı bılemez tecrube konusunda sana kalmıstır olay
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 03.04.2008 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yapcan son sahıbe sen olursansen İstemiyorum ....ENDURA AL BENCE
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal