Tarih: 02.04.2008 - 22:27 Mesaj konusu: Benim İtalyan ın Canlı Fotoları Ve İlk İzlenimlerim
Selam M.D liler aldıgım ilk gün temsili fotolar ve edinilmis bilgiler esliginde paylasmıstım Malaguti password250 yi
Sıra geldi canlı yayına ve cekilen karelere karsınızda benim İtalyan ve en taze objektif yorumlar
Hafta sonundan bu yana günes yüzünü ilk kez gösterdi ve yola cıkma sansını dün de yakalayamamıstım kısmet
bugüneymis.İtalyan ın ince yapıda sık tasarımı etkilendigim en belirgin noktası oldu görünümüyle ilgili diger tüm
İtalyan lar gibi estetik,sık,cekici bir tasarıma sahip arka bölüme sahip arka stop,sinyaller tek bir bütünle olusturulmus
Canta tasıyıcısı görevi üstlenecek olan bölüm arka kuyruk kısmı dıstan içe daralan bir görünüme sahip arastırdım tüm marka modelleri kullanacak kadar montaj alanı var ama mümkünse arka cantada orijinal ekipman kullanarak sessizlik
istiyorum biraz pahalı olacak ama iyi olur insaallah Sele önden bakıldıgında arkaya arkadan bakıldıgında öne dogru daralan bir sekile sahip acıkcası v-strom dan sonra bana ufak geldi umarım ciddi uzun sürüslerde sıkıntı yaratmaz.
Yandan görünüm motosikletin ince yapısını daha belirgin ortaya koyuyor tam bir bütünlük söz konusu,ön arka lastiklerin 16 inc ebatta olması güvenli sürüsü saglıyor,bir iki sert virajda cok zorlamadan denesemde bana güveni hiseettirdi,önde ve arkada tek diske baglı fren sistemleri kullanılmıs ön lastigin solunda ve arka lastigin sagında kullanılmıs olmaları ani frenlemede saga sola cekmeleri dengeliyor disk ebatları uygun kaliperler yeterli Egzost arka yolcunun ısıdan etkilenmemesi icin arka ayaklıgın bir hayli gerisine kadar uzatılmıs faydalı buldum fakat extra dıs yalıtımı saglayacak ekipman konulmalıydı bence,egzost sesi etkileyici sınıfında iyi tork degerleri oldugunu gazı actıkca ritimle yükselen tok sesten anlamak mümkün etkileyici
Suspansion sistemi arkada cift kullanılmıs bana sert geldi ama italyan ların hızlı calısan sistemleri sevdigini düsünürsek
alısılabilirse avantaja dönüsebilir,4 farklı ayar sansı mümkün bu gercekten önemli bir ayrıntı solo sürüs,artcılı,artcılı ve bagajlı ayrıca maximum kapasite secenekleri mevcut
Standart ön cam ilk gördügümde canımı sıkmıstı konforlu sürüs istedigim icin aksesuar paketini inceledigimde
malaguti nin kullanıcılarını acıkta bırakmak istemedigini gördügüm an verdim siparisi taktıgım orijinal ekipman uzun tur camı aynı malzemeden elcik korumalar fazlasıyla islerini yapıyor ayrıca uzun ön cam icin düsünülmüs montaj aparatları ve demirinin malzeme kaliteside cok dikkatimi cekti sıfır ses sıfır rüzgar iste buna bayıldım dogrusu
Önce orijinal renkli ama kısa olan cama bakalım
Simdi de siparisle getirttigim uzun tur camı ve elcik korumaları
Gösterge paneli fonksiyonel düsünülmüs tamamıyla görüs acınızda ciddi ayrıntılara sahip yol bilgisayarı cift kademeli odometre,ısı ölcer anlık yakıt tüketimi,kalan mesafe,ısrarcı servis uyarısı mevcut aydınlatması iyi ve gösterisli
Hemen altında ic gövdeye bütünlestirilmis kilitlenebilen bir ceplik mevcut,degerli evrak tasıyabileceginiz ayrı bir
bölüm olusturulmus ve 12v cıkısı standart düsünülmüs,sigorta paneli cok net görebileceginiz sekilde tam karsıda
üstelik tamamı dolu bir de yedek tablo mevcut kilit kısmının kullanımı kolay neredeyse hareket halinde bile uzanırsınız
Motor kısmına sadece periyodik bakım icin buji en ön kısımda olmak üzere sürücü koltugunun ön uc kısımdaki plastik
parcayı sökerek ulasmak mümkün ama montajı iyi yapılmıs bilmeseniz bulması zor olabilir,radyator su haznesi de ayaklarınızın altında dikey deil yatay olarak konumlandırılmıs paspası uc kısımdan kaldırarak minimum ve maximum
degerleri kolayca görmek mümkün tabii gösterge panelinde de gözle takip icin uyarı bulunmakta
Elciklerdeki hissiyat cok iyi terletmeyen malzeme kullanılmıs,kumanda dügmeleri diger markalarla aynı dizaynda
fakat korna sesini begenmedim mutlaka degistirecegim
Farların aydınlatması cok iyi özellikle uzun devre sasırtacak kadar etkili dilerseniz ön bölümdeki ceplikten tek bir
hamlede farlara ulasarak manuel yükseklik ayarı yapabilr ya da ampulunuzu yenileyebilirsiniz
Coklu injeksion sistemi sayesinde yakıtta cimri ve cok atak normal kullanımda 100km de sehir ici 2.7lt sehir dısı 2.5lt
verilere sahip sert suspansion sistemine alısırım derseniz bu konuda da sıkıntı yok hacmine göre yol tutuz ve frenaj
performans degerlerini paylasmak icin cok erken rodaj asamasını ciddiyetle asmak lazım rodaj süresince yeni calısmaya baslayan tüm ekipmanın son durumunu da görecegim ilk izlenimlerim Malaguti Password250 ödenen paranın hakkını veriyor
250cc kategorisinde kendi tarzında farklı,benim İtalyan sınıfı gecti devamında birlikte yapacagımız gezilerimizi paylasacagız
Dilim döndügünce paylasmaya calıstım umarım merak edenler icin faydalı olmustur kalın saglıcakla _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 347 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 02.04.2008 - 23:28 Mesaj konusu:
iyi bir seçim yapmışsın kaliteli olması bence seni fazla uğraştırmayacak.
elicik korumaları dikklatimi çekti,çok şık duruyor şeffaflığı ve camla olan uyumu çok iyi.
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin güle güle kullan.
Tarih: 02.04.2008 - 23:32 Mesaj konusu:
neuremencer, çok tatlı makine allah kaza bela vermesn _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Tarih: 02.04.2008 - 23:57 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun scooter ler arasından güzel bir seçim yapmışsın Allah cc. kaza bela vermesin _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
hayırlı olsun.oyle guzel anlatmıssınkı gıdıp bır scoter hemıde malugı alasım geldı scooterda bır sınıf motor ve mutlaka ondandabeklentıler var ve bu beklentılerın karsılıgını odenen ucrete gore alabılmek cok onemlı.malugı bılınen bır marka degıl ama saglam yapılı ve anlattıgın kadar kalıtelı ıscılık varsa ve servıste problem dogurmuyorsa neden kullanımda sayısı artmasınkı.bence su sogutmalı olması ve gucu scooter ıcın cok ıyı bır ozellık.ayrıca scooter kullanımı sehır ıcınde buyuk aletlerden cok daha keyıflı bence yok yok gıdıp hafta sonu gezılerı ıcın bı malugı alıyım barı.sana kazasız belasız keyıflı surusler dılerım
kazasız belasız keyıflı surusler dılerım yakışıklı ve tatlı makine _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
2pac, saol bana da tur camı ve elciklerin aynı malzemeden olması ve uyumu enteresan geldi iyi de olmusmotorcucihan, sesginn, oguz_92, Qerazma, tesekkürler_RoMeO_, yasadıgın ilde bayii varsa yakından incelemende fayda var derim mavigokyuzu35, MaLiZiYoo35, sparcogs, saolunOn7_li, tekrar tesekkürler cümlemize kazasız belasız keyifli sürüsler olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız