Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuşadası M.D.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuşadası M.D.

Kuşadası M.D.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 03.04.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Kuşadası M.D. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam
arkdaşlar C.tesi günü 1-2 arkadaşımla kuşadası turuna cıkıcaz bi nevi Doğa gezisi niteliğinde olacak.. Katılacak arkadaşlar varsa başlığa yazabilirler...
Rota : Kuşadası Merkez > Güzelçamlı > Şehir Merkezi > Pamucak > Selçuk > Şirince Göz kırpıyorum
Gün güzel giderse torbalıyada gidebiliriz...
Saygılar ...
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 03.04.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta, şirinceye gıtde beni hatirla.... Gülümsüyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 03.04.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta, hayırlı yolculuklar iyi gazlamalar Dil çıkarıyorum

bnm bir ricam olacak senden KUŞADASINDA oturan ÖZGÜR ÇAL kardeşimle tanışmıştım izmir md nin aqua park etkinliğinde . KIRMIzı 600f i vardı ozmanlar bilmiyorum hala varmı ama merak içersindeyim nerelerde diye tanıyan warsa pm den bi haber versin... Çok gülüyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazartesiye kadar hava yağışlı ve oldukça yoğun yağmur görünüyor!!! bence bu program ertelenir kardesim!! Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, nedekı şekermıısn ericenmı

ss ci........işte endura farkibu Çok gülüyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille demiş ki:
SRAD-HAN, nedekı şekermıısn ericenmı
ss ci........işte endura farkibu Çok gülüyorum

SRAD-HAN, bu adam takmış sana kafayı,işin zor kanka.... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamurda nasıl kulancak ss ci SRAD-HAN, motoru

ha ha ha ha ....neyse gunesli gunlerde şıkarsın....havadarama bak
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille,SS ciler zekidir yağmurda arabaya binerler! seningibi mallar yağmur altında donuna kadar ıslanır bende izleyip gülerim!!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, işta motr sevdalisı ....sen motorcu degılsın bınma

senbence motorunu sat...sende o ruh yoktor...
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille, bence sende de akıl yok!! motor benim çocuğum gibidir yağmur altında les gibi çamur içine asla sokmam onu!! insan çocuğunu yağmurda camurda sokağa salarmı?? benim bir motor temizlemem 4-5 saat sürer sonrada onu çamur içine sokmak nekadar akıllıca?? kaldiki race makinalar cadde motorudur,çamur için yapılmammıştır,ve eger yağmurda kullancaksan yağmur lastiği takman gerek cünkü race makinaların lastikleri kuru zemin lastikleridir!! bunları ögrenmeden kalkıp laf olsun diye konuşma!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi Bakıcaz. Bana yağmur falan farketmez ben gazlarımda gelicek arkadaşları bilemem ... =) Sırf bu iş için gideceğim desem yeridir.. Aydındanda gelen olursa bekleriz.. tkntzn@gmail.com gelicekler bu maildan msn yoluyla ulaşabilirler..

SRAD-HAN, Takmış sana bir kere.. Sen Enduro'da alsan yaranamazsın =)

marsille, Biz Enduro'cu değiliz. Scootercıyız Dil çıkarıyorum
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, pufff bune ya.... piskolojık takılmıişin
Başa dön
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, Hocam Vallahi tanımıyorum...
Md'den Aydın'dan sadece Onur'la tanıştım .. Sökeden zx6'sı wardı Sattı enduroya döndü. Onunlada bayadır görüşmüyoruz. Ağlıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.04.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
marsille,SS ciler zekidir yağmurda arabaya binerler! seningibi mallar yağmur altında donuna kadar ıslanır bende izleyip gülerim!!!
aynen walla...... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ss çiler... aklı nerde olur...bıl bakalım ? SRAD-HAN,

lastıklerındemı yomurlu havalarda yoksa bena guldurdun ya.....

allahda senı guldursunn KOMIKSIN
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal