super olmşuş kesinlikle kusursuz kimin bu motor ? tanıyormuyuz sahibini ? _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Tarih: 03.04.2008 - 16:14 Mesaj konusu:
valla süper olmuş bu şekilde satışa sunulsa yok satar herhalde ama yzf r125 4500 £ ken bu kaça olur orası bilinmez _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
baya emek var bu işte
güselde olmuş walla _________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
Kim dizayn yaptıysa süper olmuş bence. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Çokta güzel olmuş eger türkiyede ise parayı kırar diyorum,bu desing i yapan. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız