09.04.2008 pınarbaşı pistinde antiremanlar başlıyor bu sezon yarışlara katılacak tum arkadaşlara şimdiden başarılar carşamba gunu yapacagımız antiremanlarda sizleride aramızda görmek isteriz bir kac foto ekliyerek sizlere pisti ve heyecanlı antiremanları anlatmaya calıştım iyi seyirler kalın saglıcakla ...
bilmeyenler icin egenin incisi izmirimizin tek pisti ..
gectigimiz haftalardan bir foto ..
beni birmot'ta gecersin hee ..
gectigimiz haftalardan bi foto..
Nasıl Poz ama ..
işte benNnn ..
olay budur ... _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 03.04.2008 - 21:42 Mesaj konusu:
hadi hayırlısı _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Mar 31, 2006 Mesajlar: 170 Nereden: istanbul başakşehir
Tarih: 03.04.2008 - 21:43 Mesaj konusu:
annem kızıyo yarışmam valla herkese şimdiden bol şans süleyman abi _________________ HIZ DELİSİ BEN DÜZ YOLDA ESERİM, MAKASTA GEÇERİM, VİRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSİ HİKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç İ L M E Z İ M ! ! !
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Tarih: 03.04.2008 - 22:07 Mesaj konusu:
foxxy, evt ben cede
tetox, kamela, sagolun dıleklerınız ıcın
oskyy, sızlerıde gormek ısterızz Hayabusa, evt abı neselı fena otesı bır olay aksı bır durum olmassa eyer du bakalım
ceokaan, he he he sagol
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız