Kayıt: Mar 30, 2008 Mesajlar: 175 Nereden: istanbul gaziosmanpaşa
Tarih: 03.04.2008 - 22:00 Mesaj konusu: Yurt dışından motorsiklet nasıl getirtebilirim.
selam arkadaşlar yurt dışındaki motorlarla burdaki motorların arasında baya bi fiyat farkı var edindiğim bilgiye göre. banada bu yuzden ordan almak daha mantıklı geldi. ama nasıl getirtebilirim.yada getirdiğim zaman yasal olarak neler yapılması gerekir vss. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse sevinirim. ŞİMDİDEN TŞKLR. _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
Tarih: 03.04.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
bıldıgım kadar fak eden bısı olmuyoo geırtırken zaten wergılerı bınıyoo bıde ayrıca kargo ucretı odersın ucuza getıreyım derken pahalıya gelır dostum bence sen ulke ıcınde satılan bı urun sec bu arada ne dusunuyosun motor olarak?? _________________ www.antalyamotordelisi.tr.gg
Tarih: 03.04.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
aaaa neden aklımıza gelmedi o sölediğin şey imkansız arkadaşım getirtirsin ama aynı fiyata denk gelir artı çok uğraşırsın yoksa herkez öle getirirdi güzel ülkemiz bu yolu tıkadı malesef abd de 1.000 dolara desert eagle burda 10.000€ o bile gelmiyo yada ben bilimiyorum bu vesile ile öğrenmiş olurum _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Tarih: 03.04.2008 - 22:18 Mesaj konusu:
10at418 demiş ki:
bıldıgım kadar fak eden bısı olmuyoo geırtırken zaten wergılerı bınıyoo bıde ayrıca kargo ucretı odersın ucuza getıreyım derken pahalıya gelır dostum bence sen ulke ıcınde satılan bı urun sec bu arada ne dusunuyosun motor olarak??
cbr600
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
yunusxy demiş ki:
aaaa neden aklımıza gelmedi o sölediğin şey imkansız arkadaşım getirtirsin ama aynı fiyata denk gelir artı çok uğraşırsın yoksa herkez öle getirirdi güzel ülkemiz bu yolu tıkadı malesef abd de 1.000 dolara desert eagle burda 10.000€ o bile gelmiyo yada ben bilimiyorum bu vesile ile öğrenmiş olurum
dostum yurt dışında abim var onada söledim araştırmasınıda fiyatlar almanyayla burda çok farklımı yada pek fazla bi fark yokmu bilginiz varmı?
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
cbr600 fiyatını bilen varmı sıfır satıcılara göre değişiyomu bu fiyatlar .çok soru soruyorum kusura bakmayın bilgisizliğime verin. _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
Tarih: 03.04.2008 - 22:38 Mesaj konusu:
hadoken demiş ki:
61QUAREZMA61, Getirtebilirsen araba filanda getir burda 5000$'a Şahin zor alıyosun , güzel bir spor arabada alırsın.
dostum yurt dışından bi aile buraya temelli dönüş yapınca vergi falan denilkdiği kadar olmuyomuş baya bi ucuza mal oluyomuş. bende bundan yola çıkarak belki daha farklı bilgiler edinirim die topic açtım ama( ryangt ) nedense aşağılayıcı bi tavır takındı aldı cvbnı. neyse arkadaşlar farklı bilgilere sahip olanlar varsa lütfen paylaşsınlar.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ryangt demiş ki:
ben istediğim motoru getirebilirm ve getiriyorumda,sen getirmek istiyosun getiremiyosun
bu durumda hangimiz salağız?
lütfen kendi yazdıklarına bak ve ne kadar çelişkili yazdığını anlamaya çalış tabi böle bi yeteeğin varsa _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
yine aynı fiyata gelir belkide daha pahalıya gelir.ordan aldın türkiyeye getirdin, gümrükten geçerken vergisiydi,ötv siydi,zarttı,zurttu fiyat yine aynı olacak burdan al daha iyi _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 03.04.2008 - 22:43 Mesaj konusu:
racingdelisi demiş ki:
yine aynı fiyata gelir belkide daha pahalıya gelir.ordan aldın türkiyeye getirdin, gümrükten geçerken vergisiydi,ötv siydi,zarttı,zurttu fiyat yine aynı olacak burdan al daha iyi
sen en zekisin...Biraz daha zeki olsan forumun arama butonunu kullanırsın dahada zeki olsan bir gümrükçüye danışırsın... Hakan Alev diye biri war bak o getiriyormuş ona bi sor istersen
Tarih: 03.04.2008 - 22:52 Mesaj konusu:
yunusxy demiş ki:
61QUAREZMA61, olm ryangt, suzuki bayisi olması lazım o getirtirde biz getiremiyoruz işte ama oda ödüyodur vergileri fln öle tahmin ediyorum
Son Mesajdan 56 saniye:
61QUAREZMA61, yahu girsene www.honda.com.tr ye google muamelesi yapmayın MD ye
,
yurt dışındaki fiyatla yaklaşık 5 milyar fark var.(ryangt) a inat getirticem:D
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ryangt demiş ki:
sen en zekisin...Biraz daha zeki olsan forumun arama butonunu kullanırsın dahada zeki olsan bir gümrükçüye danışırsın... Hakan Alev diye biri war bak o getiriyormuş ona bi sor istersen
dostum ben zekiyim falan die ahkam kesmiyorum çarpıtma lütfen. insanlara karşı biraz iyimser davran .eğer arkadaşın dediği gibi motorsiklet satıcısıysan daha çok satarsın emin ol. _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız