Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yurt dışından motorsiklet nasıl getirtebilirim.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yurt dışından motorsiklet nasıl getirtebilirim.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul gaziosmanpaşa

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Yurt dışından motorsiklet nasıl getirtebilirim. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar yurt dışındaki motorlarla burdaki motorların arasında baya bi fiyat farkı var edindiğim bilgiye göre. banada bu yuzden ordan almak daha mantıklı geldi. ama nasıl getirtebilirim.yada getirdiğim zaman yasal olarak neler yapılması gerekir vss. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse sevinirim. ŞİMDİDEN TŞKLR.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bıldıgım kadar fak eden bısı olmuyoo geırtırken zaten wergılerı bınıyoo bıde ayrıca kargo ucretı odersın ucuza getıreyım derken pahalıya gelır dostum bence sen ulke ıcınde satılan bı urun sec bu arada ne dusunuyosun motor olarak??

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaaa neden aklımıza gelmedi Dil çıkarıyorum o sölediğin şey imkansız arkadaşım getirtirsin ama aynı fiyata denk gelir artı çok uğraşırsın Gülümsüyorum yoksa herkez öle getirirdi güzel ülkemiz bu yolu tıkadı malesef Öfkeliyim abd de 1.000 dolara desert eagle burda 10.000€ o bile gelmiyo Çok gülüyorum yada ben bilimiyorum bu vesile ile öğrenmiş olurum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10at418 demiş ki:
bıldıgım kadar fak eden bısı olmuyoo geırtırken zaten wergılerı bınıyoo bıde ayrıca kargo ucretı odersın ucuza getıreyım derken pahalıya gelır dostum bence sen ulke ıcınde satılan bı urun sec bu arada ne dusunuyosun motor olarak??

cbr600

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

yunusxy demiş ki:
aaaa neden aklımıza gelmedi Dil çıkarıyorum o sölediğin şey imkansız arkadaşım getirtirsin ama aynı fiyata denk gelir artı çok uğraşırsın Gülümsüyorum yoksa herkez öle getirirdi güzel ülkemiz bu yolu tıkadı malesef Öfkeliyim abd de 1.000 dolara desert eagle burda 10.000€ o bile gelmiyo Çok gülüyorum yada ben bilimiyorum bu vesile ile öğrenmiş olurum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

dostum yurt dışında abim var onada söledim araştırmasınıda fiyatlar almanyayla burda çok farklımı yada pek fazla bi fark yokmu bilginiz varmı?

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

cbr600 fiyatını bilen varmı sıfır satıcılara göre değişiyomu bu fiyatlar .çok soru soruyorum kusura bakmayın bilgisizliğime verin.
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sen ne kadar zekisin ya!
hiç birimizin aklına gelmedi galiba biz salağız Şok oldum
Başa dön
ryangt şimdi Çevrimiçi ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
abi sen ne kadar zekisin ya!
hiç birimizin aklına gelmedi galiba biz salağız Şok oldum

kimbilir belkide ölesindir Delirdim
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

61QUAREZMA61, Getirtebilirsen araba filanda getir burda 5000$'a Şahin zor alıyosun , güzel bir spor arabada alırsın.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben istediğim motoru getirebilirm ve getiriyorumda,sen getirmek istiyosun getiremiyosun
bu durumda hangimiz salağız?
Başa dön
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken demiş ki:
61QUAREZMA61, Getirtebilirsen araba filanda getir burda 5000$'a Şahin zor alıyosun , güzel bir spor arabada alırsın.

dostum yurt dışından bi aile buraya temelli dönüş yapınca vergi falan denilkdiği kadar olmuyomuş baya bi ucuza mal oluyomuş. bende bundan yola çıkarak belki daha farklı bilgiler edinirim die topic açtım ama( ryangt ) nedense aşağılayıcı bi tavır takındı aldı cvbnı. neyse arkadaşlar farklı bilgilere sahip olanlar varsa lütfen paylaşsınlar.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ryangt demiş ki:
ben istediğim motoru getirebilirm ve getiriyorumda,sen getirmek istiyosun getiremiyosun
bu durumda hangimiz salağız?

lütfen kendi yazdıklarına bak ve ne kadar çelişkili yazdığını anlamaya çalış tabi böle bi yeteeğin varsa Delirdim
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine aynı fiyata gelir belkide daha pahalıya gelir.ordan aldın türkiyeye getirdin, gümrükten geçerken vergisiydi,ötv siydi,zarttı,zurttu fiyat yine aynı olacak burdan al daha iyi
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
yine aynı fiyata gelir belkide daha pahalıya gelir.ordan aldın türkiyeye getirdin, gümrükten geçerken vergisiydi,ötv siydi,zarttı,zurttu fiyat yine aynı olacak burdan al daha iyi

tşklr abi tavsiyen için.

Son Mesajdan 50 saniye:

honda cbr600 sıfır fiyatını bilen varmı?
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

61QUAREZMA61, olm ryangt, suzuki bayisi olması lazım o getirtirde biz getiremiyoruz işte Gülümsüyorum ama oda ödüyodur vergileri fln öle tahmin ediyorum

Son Mesajdan 56 saniye:

61QUAREZMA61, yahu girsene www.honda.com.tr ye google muamelesi yapmayın MD ye Sinirlendim
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen en zekisin...Biraz daha zeki olsan forumun arama butonunu kullanırsın dahada zeki olsan bir gümrükçüye danışırsın... Hakan Alev diye biri war bak o getiriyormuş ona bi sor istersen
Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o iş yaş Beğenmedim
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yunusxy demiş ki:
61QUAREZMA61, olm ryangt, suzuki bayisi olması lazım o getirtirde biz getiremiyoruz işte Gülümsüyorum ama oda ödüyodur vergileri fln öle tahmin ediyorum

Son Mesajdan 56 saniye:

61QUAREZMA61, yahu girsene www.honda.com.tr ye google muamelesi yapmayın MD ye Sinirlendim

,
yurt dışındaki fiyatla yaklaşık 5 milyar fark var.(ryangt) a inat getirticem:D

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ryangt demiş ki:
sen en zekisin...Biraz daha zeki olsan forumun arama butonunu kullanırsın dahada zeki olsan bir gümrükçüye danışırsın... Hakan Alev diye biri war bak o getiriyormuş ona bi sor istersen

dostum ben zekiyim falan die ahkam kesmiyorum çarpıtma lütfen. insanlara karşı biraz iyimser davran .eğer arkadaşın dediği gibi motorsiklet satıcısıysan daha çok satarsın emin ol.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.57 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal