Kayıt: Mar 30, 2008 Mesajlar: 175 Nereden: istanbul gaziosmanpaşa
Tarih: 03.04.2008 - 22:37 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
Neymiş fikrin
abicim youtubede izliyorum bir çok video . yurt dışında motor showları yapıyorlar kapatılmış yollarda yada bunlar için yapılmış bi yermi bilemem . acaba istanbulda da böle bişi organize edemezmisiniz güzel bi tarihte guzel bi havada .iyi bir reklamla .fazla seyirci çekeceğini düşünüyorum katılan motorcularında dereceyee girenlere çeşitli hediye yada para ödülü verilse yada sizin düşündüğünüz bi sistemle yapılamazmı? _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 03.04.2008 - 23:22 Mesaj konusu:
Şöyle açıklamak isterim, belirtiğiniz konuyu ; öncelikle moto showlar kesinlikle profesör biniciler tarafından yapılmaktadır ,yani bir show için yıllarını veren kişiler tarafından hazırlanıp sunulan bir olgu ,genlede moto show yapan çoğu kişilerin vücutlarında platin yada çeşitli maddeler yer almakta(riski cok fazla) .Kısacası; belgeli ,eğitim ve deneyimi olmadan bu tür motoshowların yapılması MD üyesi olup ,MD klubu adı altında yapılması riskli ve sakıncaları yer almasından dolayı bu tür organizasyonların yapılması olanaksızdır .Bizler İSTANBUL MD adına daha farklı ve daha keyifli organizasyonlar planladık yakında sizlerle paylaşıcağız. (umarım açıklayıcı olmuşumdur)
Tarih: 03.04.2008 - 23:53 Mesaj konusu:
antakin demiş ki:
Şöyle açıklamak isterim, belirtiğiniz konuyu ; öncelikle moto showlar kesinlikle profesör biniciler tarafından yapılmaktadır ,yani bir show için yıllarını veren kişiler tarafından hazırlanıp sunulan bir olgu ,genlede moto show yapan çoğu kişilerin vücutlarında platin yada çeşitli maddeler yer almakta(riski cok fazla) .Kısacası; belgeli ,eğitim ve deneyimi olmadan bu tür motoshowların yapılması MD üyesi olup ,MD klubu adı altında yapılması riskli ve sakıncaları yer almasından dolayı bu tür organizasyonların yapılması olanaksızdır .Bizler İSTANBUL MD adına daha farklı ve daha keyifli organizasyonlar planladık yakında sizlerle paylaşıcağız. (umarım açıklayıcı olmuşumdur)
kesinlikle gayet açıklayıcı oldu. ama öle bi show yapılmasını çok isterdim eminim md uyeleride isterdi.artık diğer organizasyonlara yönelicez.tşk ederim _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
Tarih: 03.04.2008 - 23:55 Mesaj konusu:
61QUAREZMA61, gerekli bilgiyi antakin vermiş..
Ancak ilerde bu organizasyonu Profosyonel sürücülerin katılımı ve Federasyon desteği ile organize edebiliriz. _________________
Tarih: 03.04.2008 - 23:57 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
Ancak ilerde bu organizasyonu Profosyonel sürücülerin katılımı ve Federasyon desteği ile organize edebiliriz.
valla kesinlikle süper olur sabırsızlıkla bekliyorum böle bi organizasyonu. _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 04.04.2008 - 00:09 Mesaj konusu:
antakin demiş ki:
61QUAREZMA61 demiş ki:
kesinlikle gayet açıklayıcı oldu. ama öle bi show yapılmasını çok isterdim eminim md uyeleride isterdi.artık diğer organizasyonlara yönelicez.tşk ederim
Öyle organizasyonlar geliyorki o istediğiniz showlar aklınızdan uçup gidecek cinsten ,sadece biraz sabırlı olun yakında açıklanacak ,takip aşamasında olunuz .
Tarih: 04.04.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
hakan abi bi öneride bulunabilirmiyim?
Son Mesajdan 21 dakika sonra eklendi:
HakanDincer demiş ki:
Ancak ilerde bu organizasyonu Profosyonel sürücülerin katılımı ve Federasyon desteği ile organize edebiliriz.
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 946 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 04.04.2008 - 00:51 Mesaj konusu:
TEKERDE GAZDA BİZDEN SORULUR ( İZMİR RACE PİSİKOLARI ) _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
Kendi adınıza (MD organizasyonu dışında)ister tek teker ,ister tekersiz herşeyi yapmanızda özgürsünüz ama , konu MD olunca orda önce MD ye soramalısınız ve ona göre hareket etmelisiniz.Neticede soruldu ve yanıt verildi arkadaşımızda güzel bir şekilde onaylayarak bizlere cevap verdi . Bu şekilde karşı çıkarak polimik yarataya gerek yok diye düşünüyorum.
Lütfen... Başka bir şey yazmaya gerek var mı? Örnek olalım, doğru şekilde, olmaz mı? Sevgiler İzmir'ime _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız