Allah Kaza bela vermesin Hayırlı olsun darısı olmayanlara _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 443 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 04.04.2008 - 13:01 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu oslun.alınacak en iyi 2008 rengini almışsınız.bence uzun zamandır bu kadar güzel renk kombinasyonu yapmamıştı honda. tekrar hayırlı olsun _________________ ***şeytanın avukatı..R1**
motorum R1,sırt numaram 02.. arkamdan gelen kaçıncı olduğunu bilmeli..
Dr. Kaya KArdeşim yeni motorun hayırlı ve hayırlara vesile olsun
Volkan Kurul Kardeşim inan bana senin 2007 trecolor RR'ın daha yakışıklı _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Çok güzel eğlenceli bi yolculuktu.Giderken yemek olayını biraz abarttık ama.(hindi füme,kaşar,midye dolma,somon füme,pastırma).Tabi somon füme hepimizin son noktası oldu miğdemiz dönmeye başladı bu kadar çiğ şey yenirse.Adana da bizi ağırlayan başta Mehmet Sucu olmak üzere tüm Honda Suculara teşekkür ederiz.1000rr almaya geldiğimde gene yermiyiz abi kebap .Kaya kardeşime de tekrar hayırlı olsun diyorum.Allah kaza bela vermesin inşallah _________________
Tarih: 04.04.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
hayırlı mubarek olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin motorun geldiği akşamı unutamayacağım drkaya iyi bilir gecesinde yaşananlar
vaaaaay alperin ne işi var orda yoksa o da mı md oldu _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız