Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çinmalı motor alalım burnuna havuç takalım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çinmalı motor alalım burnuna havuç takalım

çinmalı motor alalım burnuna havuç takalım
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.04.2008 - 10:31    Mesaj konusu: çinmalı motor alalım burnuna havuç takalım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar cinmali motorlar kardanadam'dan bile daha cabuk eriyor.. Cinmali motor almanin mantigini cozen varsa bana bi anlatsin.. gitmiyor - durmuyor. bozuluyor yapilmiyor, parcasi da yok...atsan atarsın ama ASLA SATAMAZSIN.. enfazlasinin omru 5.000 km.. calistirdigin 2.gunu arka teker yalpaliyor hafif hafif.. Ruzgarin Kızı diye yazarimiz da cebini doldurmak icin ovmeye basladi DANDİK cinmallarini. ayip sana be.. Paramiz az arkadas diyorsaniz ikinci el YBR 125- titan , CG 125 CGL 125- BWS 100 - honda activa 100 gibi hem ikinci eli olan hemde parcasi marketlerde bile satilan makineleri alabilirsiniz...
bindiginiz cinmallarinin en pahalisi 250 dolar.. (chopper tipi) 70 dolara scooter'larr.. parayi bastinmi istedigin markayi vuruyorlar.. Cinmallarinda bosuna MARKA KIYASLAMASI yapmayin hepsi ayni.. Lego gibi parca parca Turkiye'ye giriyor burda eli civata sıkan arkadaslar tarafindan birlestiriliyor...(Ankara Sasmaz ' da bi arkadas topluyo bu kardanadamlardan,, teslim etti musteriye (35 yaslarinda musteri) gazı bi acti yemin ederim geri-geri gitti motor.. bi makineyi devirdi grenajlarini cizdi.. adamın boynu incindi..) ÇİNMALI ALMAYIN ARKADASLAR KARDANADAMA binilir mi? akil var mantik var..
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bileyim. İst. galiba

MesajTarih: 05.04.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haklısın
Hepsi bir değil diyenler olacaktır mutlaka ama İstisnalar kaideyi bozmadığı gibi.
%99'ın yanında %1'in de anlamı ve geçerliliği kalmıyor.
Başa dön
tafa34 Çevrimdışı tafa34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 05.04.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her çan çin çon malıda kötü degil çan çin çon mallarıda kalite kalite... 12.000 küsür km de scooter war hiç bi orun yok oda çan çin çon malı

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 05.04.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamlar olyı aşmış, baksana 5 geri vites koymuşlar Dil çıkarıyorum
Şaka bi yana hakkaten böyle, am ben motora binmekten ziyada onun civatlarıyla elk. aksamıyla filan oynayacam motor ustası olacam diyorsanız o başka. Dil çıkarıyorum
Neyse bu da şaka oldu. Geçmiş olsun abimize.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul gaziosmanpaşa

MesajTarih: 05.04.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşklr dostum bilgiler için çin malından uzak dururum bundan sonra.
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 05.04.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, mıuhalefet yapma len çançinlara Çok gülüyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.04.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece motosiklet sektorunde deil cin lilerin el attıgı tüm sektörlerde kalite düstü üstelik ülke ekonomisini de zor durumda bıraktılar resmen uzak durmak lazım ayrıca ucuz,kalitesiz sorun cıkaracak mal alacak kadar zengin deiliz bu da bilinsin
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
Sadece motosiklet sektorunde deil cin lilerin el attıgı tüm sektörlerde kalite düstü üstelik ülke ekonomisini de zor durumda bıraktılar resmen uzak durmak lazım ayrıca ucuz,kalitesiz sorun cıkaracak mal alacak kadar zengin deiliz bu da bilinsin

sana çok teşekkür ederim Dostum...
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hamsetsi
Üye
Üye

Nereden: Beylikdüzü/İSTANBUL

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okadar kötümü yahu???

ben hiç motor almadım. (sürdüğümde söylenemez Çok gülüyorum ) askerden gelince ucuz bişey almayı düşünüyordum. 2. el alıcaz demekki Bravo
hamsetsi Çevrimdışı hamsetsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
clubrn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir -- KsK{kutsal topraklar}

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhh ahhhh bu polemik hicbizaman son bulmaz 5000 km dede tas olsa patlamaz yagını kalıtelı kullan adam gıbı bakımını yap bujını degıstır akıllı kullan kaza yapma hıc bısey olmaz gıdıp mondial scooter alıp arkasına kasa takıp 20 tane damacana suyu baglayım aksama kadar servıs yaparsan 5 000 km de bı yagını anca zıftlesınce degıstırır sen o motor patlar ay fren balatalarım ıdare eder urasmıyım dersen fren tutmaz cın malı pıyasaya gırmeseydı burda sayılı motorcu olurdu adam almıs hayatında ılk defa motora bınıo neyı nerde bılmez benzın deposunun yerını bılmez kıck start nedır gormez eeeeee sona cın malları patlıo yok kardesım ole bısey kullanan patlatıo arkadasımda var mondial scooter 25000 km de cızık yok marmarısten aydına kadar fellık fellık dolasıo onunkı patlamıoda sızınkımı patlıo anlamadım cinlileri bukadar sorgulayan eyyy ınsanlar azıcık kendınızı ustayım dıye gecınen ustalarınızı sorgulayın !!!!!!!!!!
clubrn Çevrimdışı clubrn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. el capon alın Gülümsüyorum
çin motorlarının şasileri 20lik su borusundan yapılıyor 1. yılın sonunda paslanmaya başlar 2. yıl yürüyeni bozulur motor uçar istisnaları var ama tehlike yani 3.yıl motor v şeklini alır söylemedi demeyin hikayeler yani ama caponlar 12-13 yıllı deviriyorlar eğer anahtar değdirdiğinizde civatayı yaralamazsanız civatası dahi paslanmıyor 1. yaşında olan çin motoruna 10 yaşında caponU tercih edin kesinlikle tavsiyemdir. Çok gülüyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kesinlikle çin motorlarına karşıyım çünkü en kral çin malı makinanın ömrü 20.000 km 2 tanesını hurda nıyetıne vermek zorunda kaldım ege 30.000 yaptım dıyen varsaa cıksın ımkanı yok boyle bıseyın o yuzden HERKES ÇİN MALINDAN UZAK DURSUN... Bravo
Başa dön
repsol_35 Çevrimdışı repsol_35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leturc01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA

MesajTarih: 05.04.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çin malı ucuz deyip alıyo insanlar dış cephesine aldanıp ama fos çıkıyor işte olay yeni başlayanlarda başta bişey bilmiyosun alıyosu ama bu işte biraz yol almış biri kesinlikle çin alınmayacağını anlıyor çok ii 2. el japonlar falan var zaten Türkiye yakında çin motoru çöplüğüne dönecek

BRh +
Başa dön
leturc01 Çevrimdışı leturc01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.04.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nekadar ekmek okadar köfte..
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal