Tarih: 05.04.2008 - 19:16 Mesaj konusu:
brk_ertk, İkisinin de servisi Ulusan motor. İkisinde de sıkıntı yaşamazsın. Ben de zx-6r vardı. Servisten memnundum. Aynı zamanda suzukinin de servisi orası.
Tarih: 06.04.2008 - 23:25 Mesaj konusu:
brk_ertk, suzuki bes adım öndedir daha da demem _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
motor_boxer, arkadaşım neden topiğin içine ediyorsun , neden yardımcı olmuyorsun , neden kaskım olsun mesaj sayım artsın diye boş gereksiz mesajlar atıyorsun , yardımcı olmak yerine boş smileylerle sayfayı dolduruyorsun forumdaki amacın nedir ya ! karakral1 , arkadaşımızda aynı mantıkla her topice alkışla yorum yapıyor , madem yorum yapmiyacaksın bari oku ya oku.. !
motosiklet 2.el. bana fazla masraf yapmayacak motosiklet gerekiyor. ilk motosikletim olcak çünkü, masraflar yüzünden sogumak istemiyorum motosikletten. servis durumu vs önemli rol oynuyor benım için.
Tarih: 07.04.2008 - 18:34 Mesaj konusu:
brk_ertk, ZX-6R kaç model? 2005-2006 falansa alabilirsin gönül rahatlığıyla bi problem çıkarmaz. Ama ustaya götür kesin ölü motor alma. Hangi marka olursa olsun ölü motor başını ağrıtır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız