Tarih: 06.04.2008 - 14:14 Mesaj konusu: bir cumartesi ve serkanın gazlaması
serkan kardesimiz biras fazla koptu galiba _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
En son sesginn tarafından 06.04.2008 - 14:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
hız güzel bişey ama dikkatli olmalıyız... _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 06.04.2008 - 14:21 Mesaj konusu:
eyesofblind, video yuda koycaz serkan kardes göndersin ayar çekiyos _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 06.04.2008 - 14:22 Mesaj konusu:
sesginn abi ne gerek vardı ya siteye koyuyosun sonra arkadaslarla papaz etcen beni gitmeyen gsx_R gbi falan _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 06.04.2008 - 19:31 Mesaj konusu:
caglar23 teşekkür ederim dostum sagol
on7_li teşekkür ederim abim sagolasın kesici işi polemik işi girmem ben o işe ama alayına gaz açarım başta sen _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız